Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 702
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Аз не мисля, че Бамби се напи , за да изнудва когото и да било. Той просто беше безкрайно нещастен. Отхвърлен и унизен. Зорница го направи наистина брутално. Горкият как плачеше...
Аз съм се напивала от мъка само веднъж в живота си, но не заради мъж, а когато умря любимият ми кот. Заради мъж обаче спрях да ям и се разболях от Хашимото и само дето не умрях.
Нито алкохолът помага, нито бавната смърт срещу несподелена любов. Единственото е да забравиш.
Но как да забрави Бамби Зорница, след като те работят заедно?!

# 556
Hесподелената любов я лекува времето и друг обект. Cпешно ce нуждаем от някое мило момиче за Тони  Laughing Гадно беше, че наистина освен отхвърлен се почувства и унизен.

Мисля си,че тя няма да вдигне телефона,а това е просто ход на сценаристите да видят как тази новина ще повлияе на зрителите. Т.е. да правят ли опити да  връщат Вергов или не.И ако в началото 90 % от мненията на зрителите бяха Банков да бъде в сериала,сега, като че ли доста е спаднал интереса към неговия герой.
Аз не искам да се връща .Марио и Зорница са започнали нещо красиво,което /явно ще преминава през много сътресения/,но трябва да достигне своя край.Така ми се иска,де!
И на мен ми се иска събитията да се развият по този начин. Дано четат от екипа и тук  Crazy, че във фейса сякаш преобладават мнения от рода на "Банков май се връща, сега ще стане интересно"  Tired

# 557
Аз не мисля, че Бамби се напи , за да изнудва когото и да било. Той просто беше безкрайно нещастен. Отхвърлен и унизен. Зорница го направи наистина брутално. Горкият как плачеше...
Аз съм се напивала от мъка само веднъж в живота си, но не заради мъж, а когато умря любимият ми кот. Заради мъж обаче спрях да ям и се разболях от Хашимото и само дето не умрях.
Нито алкохолът помага, нито бавната смърт срещу несподелена любов. Единственото е да забравиш.
Но как да забрави Бамби Зорница, след като те работят заедно?!

Отхвърлен и унизен беше най-точното определение.
Все още вярвам, че Тони и Зорница могат да изградят страхотно приятелство, пасват си много в това отношение. Само трябва да намерят едно момиче за Бамби Simple Smile
И също - идеята на Стаменова за още една специалност за Тони много ми хареса, определено има потенциал за много повече той. А може така да се излекува - като се забие в учене и работа.

Много харесвам Вергов, но на този етап връщането на Банков ще направи от сериала пълната сапунка. Няма да стои ок в историята.

П.С. напивала съм се от любов, а веднъж заради мъж се опитах да пуша JoyJoy Егати глупвата история Joy

# 558
  • София
Ей, от два часа се глася да започна да правя козунаци, че снощи не исках да се разсейвам, и не мога Simple Smile. Все имам да кажа нещо.

Дона, точно така е, Тони е много умен и определено има талант. Така ги виждам аз нещата . Мишето се връща, уж за да работи с Калин, но решават да започнат и специализантска програма по неврохирургия. Тони записва, записва и това хубавото девойче и така бързо, бързо ще забави Зорница.

Не знам дали Марта играе себе си, но така добре и се получава, че ти идва да я удудшиш.

Злати, какво се коментира във фейса, аз не следя?

# 559
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/934761?autostart=true
Пуснали са промото за довечера. Пак е само за Мазови. Да видим сега Лорчето, като знае всичко, как ще я работят Ванчето. Че тя със всеки епизод, все по луда става.
Много ми е интересно сега, как ще се развият нещата при Зорница. Надявах се, вече да се разкрие тайната за трансплантацията покрай напиването или по скоро наливането, ама май няма да стане. Очаквам обаждането/появяването на Банков да е това, така дългоочаквано побутване на Марио към действие. Но все пак предпочитам да си останем с телефонните разговори само.
Също ми е много интересно със Захариев положението, като директор как ще се развие. Незнам дали ще издържи докрая.
И аз се чудя тия новите покрай кой ще ги вкарат. Толкова са много варианите.

# 560
Ваня как е налазила Мазов като октопод. Ужасия!

# 561
А дали обаждането от Банков и включването му няма общо и с разговора между Фотев и Захариев? Защото ако са решили да връщат Банков, трябва да му освободят директорското място все пак Simple Smile

За Ина Фотева-ние хубаво я жалим, обаче не стана ясно нито защо се е омъжила , нито какво я задържа ( освен страх) при мъж като Фотев. Приятелката й каза , че не били парите..а какво? Хубаво любов, ама той дори деца не иска. Та не ми е много домислена тази история с красивото, умно и добро момиче с чичко паричко.

дискаhttp://niamavreme.bg/oferti_za_kolektivno_pazaruvane/detail/mayski-praznitzi_-3-noshtuvki-ultra-all-inclusive-v-bomo-club-tosca-beach-4-kavala-gartziya-6579.html?aff=vo

# 562

И понеже снощи ме ядосаха да кажа за целувката на Марио, ами по нескпосано заснета сцена скоро не бях гледала. Все едно пълни аматьори бяха снимали. Лоша оценка за оператора, режисьора и монтажиста.

Абсолютно.Все едно две риби се бяха захапали.Изобщо не ми подейства.

А и на Тонката хич не му повярвах .Чак  пък толкова терзания,та тя не му е давала никакви надежди,какво толкова драматизира.Аз мисля,че след като разбере ,че между брат му и Зорница има нещо истинско, той ще е този, който ще помогне нещата между тях да се получат

А иначе актрисата ,която си  избрах  за него мисля,че е Теодора Кулева и е внучка на Тодор Колев.Много е сладка.

Скрит текст:

# 563
# 564
А дали обаждането от Банков и включването му няма общо и с разговора между Фотев и Захариев? Защото ако са решили да връщат Банков, трябва да му освободят директорското място все пак Simple Smile

За Ина Фотева-ние хубаво я жалим, обаче не стана ясно нито защо се е омъжила , нито какво я задържа ( освен страх) при мъж като Фотев. Приятелката й каза , че не били парите..а какво? Хубаво любов, ама той дори деца не иска. Та не ми е много домислена тази история с красивото, умно и добро момиче с чичко паричко.

дискаhttp://niamavreme.bg/oferti_za_kolektivno_pazaruvane/detail/mayski-praznitzi_-3-noshtuvki-ultra-all-inclusive-v-bomo-club-tosca-beach-4-kavala-gartziya-6579.html?aff=vo

Нещо не ми се вярва Банков да се навие да се върне при наличието на мутрата Фотев. Доста ще си потъпка принципите, ако го направи.

Целувката между Марио и Зорница имаше много хуабв замисъл, ама наистина имаше нещо странно в нея. Но пак се умилих как си я хвана с ръце

# 565
За Фотева - освен стандартното млада булка с чичко парично, което разбираме, че не е техния случай - другия вариант, който ми се струва по-удачен е да е намерила закрила и покровителство.
Предполагам е имала тежко детство, проблеми разни и т.н и във Фотев намира сигурност и подкрепа, която й е липсвала. Много често жените, които имат връзка с по-възрастен мъж, са били лишени от баща и по този начин подсъзнателно компенсират липсата му, може такъв да е нейния случай.

# 566
Мисля си, все така, че Батко ще си остане сам, а Кака и Бамби ще се съберат.
никак не виждам Бамби с внучката на Тодор Колев. За мен той си ходи с Кака най-много

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 13:21 от HumbleBumble

# 567
Аз никак не си представям Тони със Зорница 🙄
дечко си е и това си е, Зори само да върви по него да му бърше сополите....

# 568
  • There I was on a July morning
Докато вляза да коментирам вчерашния епизод, всичко сте обсъдили надълго и нашироко. Simple Smile Затова ще се опитам бъда кратка.
Дожаля ми за Тони, който бе отрязан доста грубо от Зорница, но мисля, че беше крайно време да разбере горчивата истина. Разбирам и напиването му, макар и да е глупава и самоунищожителна постъпка, се надявам да не се отрази фатално на здравето му. Очаквам от Марио да не обвинява Зорница за състоянието на брат си, а да предприеме стъпки към сближаване с нея.
Не вярвам Банков да го върнат на този етап от сериала. Колкото и да харесвам Вергов, не мисля, че сега му е времето да се връща. Възможно е обаждането му от Германия да е своеобразен тест за Зорница, да си даде сметка относно приоритетния обект на чувствата и.

Сестра Жекова прекали с интригите си в този епизод, посяването на семенцата на съмнение у Фотев за съпругата му, ще докарат проблеми не само за Ина, а и за други лекари в болницата. Не разбрах от промото как се е сдобила с картичката от Вяра, но физиономията и тонът, с който го съобщи на Ина бяха безценни  Laughing, чудесно се справя с ролята си Вачкова.

За психичното състояние на Калин не се учидвам изобщо, разбираемо е, сега е във фазата на отчаянието и отрицанието. Очаквам скоро да приеме положението си и да тръгне нагоре. Мисля, че Наталия трябва да го изтърпи и подкрепи, тя от по-маловажни проблеми изпадна в депресия за цял един сезон.

Мазов най-после намери начин да обясни на Лора протовното си поведение, много изтърпя тази жена, значи, а и патилата и ще продължават.

# 569

И понеже снощи ме ядосаха да кажа за целувката на Марио, ами по нескпосано заснета сцена скоро не бях гледала. Все едно пълни аматьори бяха снимали. Лоша оценка за оператора, режисьора и монтажиста.

Абсолютно.Все едно две риби се бяха захапали.Изобщо не ми подейства.

А и на Тонката хич не му повярвах .Чак  пък толкова терзания,та тя не му е давала никакви надежди,какво толкова драматизира.Аз мисля,че след като разбере ,че между брат му и Зорница има нещо истинско, той ще е този, който ще помогне нещата между тях да се получат

А иначе актрисата ,която си  избрах  за него мисля,че е Теодора Кулева и е внучка на Тодор Колев.Много е сладка.

Скрит текст:

На мен целувката ми хареса, изобщо всички прояви на любов и близост между двамата ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт