Голямата тема за малките масла - 20

• 106 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Не знaм, кокосовото мaсло, чистото, е тежко мaсло, комедогонно, не бих мaзaлa директно. Пробвaлa съм, не ми нaвреди, но ми беше тежко и мaзно. От тоя тип втърдявaщи се мaслa бих зaложилa нa кaрите.  Но сaмо нa зaсушените учaстъци, прекрaсно е зa устни и сухи учaстъци по тялото-лaкти, коленa, пети. Може дa опитaш първо добрa хидрaтaция и после мъничко количество мaсло нa сухия учaстък. Aмa мъничко и aко нямa реaкция, нямa проблем.

# 616
Ползвали ли сте масло от авокадо ? Мисля да си взема , четох , че добре хидратирало кожата . Комедогенния му индекс е 2 и мисля , че става и за лице .

# 617
То за всичко става. Наистина е много силно и полезно. И зелено. Много зелено. :Д

# 618
  • София
Препоръка за масла при хемороиди? Четох за масло от копър и чаено дърво? То много неприятни и болезнени били тези 'екстри'...

# 619
Здравейте, имам останало половин бурканче какаово масло от лятото, подходящо ли е да си правя с него маски за коса?

# 620
  • София
Здравейте, имам останало половин бурканче какаово масло от лятото, подходящо ли е да си правя с него маски за коса?

Много трудно се отмива, не виждам защо ще си го причиняваш.
Може да се мажат устни, областта около ноктите и защо не за пети като втора грижа след хидратиращ крем. Понякога го ползвам и за готвене - супер е за сладкиши и бисквити (стига да е сурово маслото и да не е било носено на плаж Wink

# 621
Разбрах, благодаря ! Hug

# 622
  • на брега на морето
Много ви моля да ми препоръчате масло от карамфил на фирма, която произвежда висококачествени  масла. Гледах в сайта на Зоя - 20 мл за някъде около 7 лв, в другия им магазин 5 мл за около 15 лв.
Маслото ми трябва за ставните болки на мъжа ми, четох, че било много добро за успокояването им.

# 623
Котьо, нямам опит с това масло и не мога да съм ти полезна.

Но влязох да ви кажа, че от Зоя са пуснали безплатна доставка.
На мен ми е време да започвам шипковото масло , така, че е ще се възползвам:smiles:

# 624
  • на брега на морето
Отивам до магазините на Зоя на 6 септември и Аксаков, ако искаш да проверя за нещо казвай. Препоръчаха ми фирма Стикс, маслата били напълно оригинални, това от карамфил е почти 25 лв.

# 625
Пуснах си преди малко една поръчка.
Поръчах и за майка едно подаръче - шипковия крем.
Препоръчвам го с две ръце.Миналата година й го бях купила, ползваше го за нощен.
Резултата при нея беше отличен.

# 626
Styx наистина са много добри! Heart

# 627
Котьо, нямам опит с това масло и не мога да съм ти полезна.

Но влязох да ви кажа, че от Зоя са пуснали безплатна доставка.
На мен ми е време да започвам шипковото масло , така, че е ще се възползвам:smiles:

Безплатната доставка не е ли само за покупка над 35 лв.?

# 628
Късно прочетох Blush
Да, така е, плюс подарък някакво балсамче за устни.
Но зимата ползвам много масла и имах сложени в "желани" поне десет неща,
та за 35-те лева съвсем не обърнах внимание.
Поръчах 4 от най-необходимите ми продукта, другите съм ги оставила за черния петък другия месец.

# 629
Късно прочетох Blush
Да, така е, плюс подарък някакво балсамче за устни.
Но зимата ползвам много масла и имах сложени в "желани" поне десет неща,
та за 35-те лева съвсем не обърнах внимание.
Поръчах 4 от най-необходимите ми продукта, другите съм ги оставила за черния петък другия месец.

A можеш и да споделиш повече за шипковия крем, т.к. съм му хвърлила око отдавна. Как повлиява кожата и подходящ ли е според теб за мазна и проблемна  кожа?

Общи условия

Активация на акаунт