СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 56 036
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
И аз съм от Русе, първо детенце чакам Simple Smile
Супер, че има още някой от Русе, вече започнах да си мисля, че всички са само от София и Пловдив.

# 256
  • In Neverland
Усещате ли нещо вече .Аз не мога да разбера още вечер като легна и едно като чели се преобръща ,но не казвам на никого защото може и да си въобразявам Simple Smile

Аз усещам вече категорични ритници, но за сега са само като се излегна и се отпусна. В началото и моето усещане беше все едно се обръща. Пък и все още само аз си го усещам, таткото така и не успява да го усети Blush

# 257
  • Пловдив
Елфи, може ли да ме отбележиш и мен,  с предполагаем термин 06.09! Благодаря!!!

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 03:29 от джами

# 258
И аз започнах да усещам бебка много силно. Всеки ден я усещам,но снощи за пръв път я усетих толкова осезаемо и чак  корема ми изпъкваше. Бяхме си легнали и гледахме филм. Беше много активна,поне 10 мин. се местеше и риташе на секунди. И ММ я усети,и много се зарадва. Чувството е уникално!  Днес влизам в 19г.с.

# 259
Лелеее като чета вече се чудя само аз ли съм толкова застреляна, че незнам какво е усещането Simple Smile Аз съм и с предна плацента и попринцип доктора ми каза, че тогава движенията се усещат много притъпено и по-късно. Терминът ми е 04.09.

# 260
Аз с първото дете мн късно почнах да усещам, всички майки бяха с няколко седмици напед и усещаха супер мн бебетата. Сега с второто започнах много по-рано и осезаемо да усещам.

# 261
И при мен като че ли първия път бебето риташе по-малко, иначе пак си я усетих рано но беше по-спокойна. Сегашното (нз още пол) направо не спира. Няколко пъти усетих ритници горе и си мисля че започна да се обръща с главата надолу.

# 262
Когато съм на преглед бебето е много активно и не се спира, но аз нищичко не усещам и тогава само го виждам на огромния телевизор пред мен как се движи.

# 263
  • София
Моята бебка не се спира от 2 седмици, постоянно рита, добре, че поне спи вечер.
Може би ще прилича на сестричката си, която също няма умора.

# 264
Когато съм на преглед бебето е много активно и не се спира, но аз нищичко не усещам и тогава само го виждам на огромния телевизор пред мен как се движи.

И при мен е същото. 🙂

# 265
Привет, момичета! Nature High Brightness Реших да се включа и аз, че доста отдавна не съм, но пък редовно ви чета. По отношение на феталните морфологии, аз всеки месец ходя на частен преглед и тази събота като бях, лекарката ми каза, че тя всеки път ми прави ФМ, понеже внимателно оглежда бебето и развитието му, с което съм склонна да се съглася. Потвърди, че чакаме момченце, което, разбира се, зарадва таткото, тъй като вече си имаме едно момиченце. Сутринта бях в Lidl и купих някои неща за себе си, а и за бебето, които ще премеря по-късно, включително и сладката рокличка с точките, но на място в магазина ми се стори, че ще стои малко като престилка. С килограмита нещата не са добре, както и с първата бременност, когато качих 25кг. Weary От утре съм в 18 г.с. и вече съм +7кг., но ям от всичко без никакви ограничения. Rolling Eyes

# 266
И аз минах през Lidl взех си два клина страхотни са може и след раждането да си ги нося 😊 взех и една рокличка синята, но когато я премерих вкъщи не се харесах  като престилка е и я върнах 😀 а сутиените са страхотнии 🤗

# 267
  • Beyond the stars
Аз съм поръчала да ми вземат дънки и клинче, да видим дали ще се справят със задачата. Сутиените доста големки за мен.  Blush

# 268
Момичета, на някоя от вас да й се е налагало да мине на комисия за болничния? Не тази от ЖК, а при повече специалисти. Следващата седмица ми свършва болничния, а едната гинеколожка от поликлиниката няма да я има на работа доста дълго време и моят лекар ще ме изпрати на комисия за да си го продължа. Притеснено ми е, че понякога отказвали удължаване болничните.

# 269
Аз също си напазарувах от лидл  днес. Клинове и сутиените са страхотни. Взех си синята рокля, която наистина изглежда малко странно. Но смятам да си я нося за вкъщи, на двора, до магазина. Много е лека и за лятото ще е супер

Общи условия

Активация на акаунт