ПЧМГ - 2 тема

• 89 337
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Поклон! Благодарим за всичко!

# 496
Не мога да повярвам … изключителен човек с много голямо сърце, който наистина живееше за Питагор и ПЧМГ. Познавах я служебно още преди да имам ученик в Питагор и ПЧМГ. Благодаря за  всичко! Дълбок поклон 😢

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 20:47 от merilen

# 497
  • в страната на чудесата
Надявам се комуникацията с децата да е смислена утре. И също се надявам да имат сили да продължат независимо от съмненията, интересите и всичко останало.
Вярвам, че ще продължат труда и и мечтата и. Респект!

# 498
  • София
Поклон и благодаря за всичко тези 9 години, през които имам ученик в това прекрасно училище!
Не зная какво да кажа, безкрайно тъжно ми е....

# 499
Светла й памет! Много тъжно... Нямаме думи... Изгради империя, посветена на познанието. Поклон!

# 500
Мир на душата й!!! Поклон!

# 501
  • София
Светла ѝ памет, мисля, че имаше какво да даде на още много деца.
Ще я запомня с жест към непознат, поискал да плати за пробен изпит само, за да получи  задачите след края, на който тя отговори: "Елате, след края, потърсете ме в тази стая, ще ви ги дам, няма нужда да плащате."

Пожелавам делото ѝ да продължи. Сили на близките, учениците и учителите.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 21:14 от Desem

# 502
  • София
Ужасно тъжно. Дано почива в мир, въпреки че си отива толкова рано и още много можеше да даде. Направи изключително много, аз съм също много благодарна, ще бъде запомнена с добро от ученици, родители и колеги. Надявам се делото ѝ да продължи.

# 503
  • Софето
Толкова тъжна новина. Съболезнования на близките! Преди три седмици, разменихме няколко думи в училище. Направо не мога да повярвам как един толкова жизнен и добър човек внезапно си отива...

# 504
Светла й памет! Много тъжно... Нямаме думи... Изгради империя, посветена на познанието. Поклон!
По-хубаво не бих могла да го кажа. Детето ми вече не учи там, но е много тъжен.Приятелчета от стария клас му казали...
Толкова съм благодарна на тази жена за опита, средата и знанията, които моето дете получи в училището!

# 505
Потресени сме от тази трагична новина. Дъщеря ми, която беше ученичка до седми клас в училището, е от първия випуск на Питагор - това са незабравими за нея години. Сега е в 11-ти клас и е благодарна за изключително стабилната основа, която продължава да и помага. Много и е мъчно, не може да повярва... Поклон, г-жо Влъчкова, Вашите ученици никога няма да Ви забравят.

# 506
Здравейте, как се процедира, когато дисциплината в клас е неконтролируема./5 клас и всички деца са външни от квартални училища/В класа на детето има няколко по буйни деца, заради които преподавателите всеки час викат, изнервени са и в някои часове дори трудно се провежда часа. Мина вече повече от месец и сега ситуацията е много деликатна и няма с кого да разговарям. Една от основните причини да сме в това училище е защото вярвах, че няма да има ситуациите от кварталното училище и всеки ден с едни и същи деца да се занимаваме всички. Класа вече не е харесван, учителите когато коментират ги слагат всички под общ знамвнател.. а това вече прави впечатление не само на едно или две деца..
Имате ли опит или да ми дадете съвет какво да направим.. не се познаваме родителите все още..

# 507
  • в страната на чудесата
Срещнете се с Мария Бозаджийска, тя е зам директор

# 508
Ще изчакам още месец и тогава.. Не искам да изглеждам като някаква претенциозна майка..и наистина не съм такава..но 4 години бяхме с две такива деца в класа и сега ситуацията е абсолютно същата.. Пак крещящи и изнервени преподаватели и часове, в които губим време да пбясняваме как да се държим в час..
Срещнете се с Мария Бозаджийска, тя е зам директор

# 509
  • в страната на чудесата
Е защо ще чакате? Ако има проблем следва да се адресира по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт