Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ПЧМГ - 2 тема

 • 57 017
 • 519
 •   1
Отговори
# 465
 • в страната на чудесата
 • Мнения: 6 863
Ами въпросът беше за Марина. Това казвам, че е хард. Като класен ръководител нямам впечатления.

# 466
 • Мнения: 33
Здравейте! Нова съм в групата. Изчетох всичко написано за училището. Дъщеря ми ще е 5 клас и имахме родителска среща. Очарована съм от преподавателите по БЕЛ, мат и английски..Но от класния преподавател Боряна Марина никак не съм.. Разбира се това е само първо впечатление, затова ще се редвам ако някой ми даде обратна връзка за дамата. Притеснява ме, че дъщеря ми без това не загрява мн мн предмета й, а ми се стори че и тя не обича мн мн да обяснява..
Много благодаря

И моя син ще е за първа година в училището,  затова мога да изразя мнение от прочетеното по форумите. Но определено няма много положителни коментари за Марина.
Другите, които сте споменала ги хвалят много и се твърди, че е голям
късмет ако те преподават на децата.
Успех!

# 467
 • Мнения: 3
Два от дните в програмата са до 14:40, да кажем че ходят допълнително на английски и някакъв спорт и реално всеки ден най-рано в 16:30-17:00 започват писане на домашно. Разбира се след като другите деца до сега са се справяли, явно и нашите ще успеят, но се чудя как стига времето? Имат ли въобще някакво свободно време или се учи до 22-23 часа?

  # 468
  • в страната на чудесата
  • Мнения: 6 863
  Нищо и няма на Марина, не и минават лигави номера и е много подробна към детайлите. Сгъват там някакви детайли, чертаят, много се вживява. Нищо драматично. То пък и супер важния и предмет...
  Аз съм фенка на госпожата по рисуване Simple Smile

  # 469
  • Мнения: 33
  Да, много сте права!

  Кмихайл и аз съм с тези притеснения:), но явно ще свикнат.. Ще се радвам останалите да споделят как е било с техните деца и емоциите.
  Нищо и няма на Марина, не и минават лигави номера и е много подробна към детайлите. Сгъват там някакви детайли, чертаят, много се вживява. Нищо драматично. То пък и супер важния и предмет...
  Аз съм фенка на госпожата по рисуване Simple Smile

  # 470
  • Мнения: 6 245
  Нямам идея къде са учили преди децата ви Simple Smile
  Но щом моето мързеливо и мотаещо се дете успява значи не е кой знае какъв проблем Simple Smile
  Моето е картотекиран състезател и 4 пъти в седмицата ходи на тренировки по час и половина. Ходи допълнително и на език веднъж в седмицата. Рядко му се случва да не е излизал или ако не е да не е играл на Плейстейшна поне час Simple Smile
  Та бъдете спокойни -само не изисквайте от децата само 6-ци. Тук рядко се пишат даром и доста родители са шокирани, че от пълен отличник детето има оценки ит 2 до 6 Simple Smile
  Здрава и спокойна учебна година пожелавам на всички! Simple Smile

  # 471
  • Мнения: 33
  Много благодаря!  Оценки мен също не ме вълнуват, а знания доколкото може да ги има. И моя син не е от най- отговорните, но пък все си мисля, че след като успя да влезе навсякъде и то с доста учене, защото не е кой знае какъв гений по математика, все ще се оправи и тук.
  Успех на всички дечица и да са здрави:)

  # 472
  • В офиса
  • Мнения: 3 512
  Ей, значи, могат ли в декларацията да сбъркат и да напишат PSR. Зареждам се с оптимизъм и си давам срок поне 2 месеца да не бързам с впечатленията и коментарите.
  Много ми е странно с това, че класните ръководители не са учители по основни предмети. Ето на, нашия клас като свърши с биологията в 10-ти клас, престава да има часове с класния. Да не говорим за това да ти е по бит и както се казваше предмета.
  И въпрос: Столът бива ли го? Менюто звучи ок, цената е ок.

  # 473
  • София
  • Мнения: 251
  Наистина са страхотни Константинова и Илионова Simple Smile Искаше ми се и след седми клас да са с тях, но и сегашните преподаватели ми харесват като първи впечатления.

  Дъщеря ми не харесва менюто за обяд, но тя не яде много неща, така че не е особен критерий. Храната не се готви в училище и се доставя в еднократни кутийки. Времето за обяд е малко трудно да се намери, особено ако детето посещава и школи.

  # 474
  • в страната на чудесата
  • Мнения: 6 863
  Успех на всички младежи и девойки! И на техните родители!

  # 475
  • Мнения: 145
  Пред главния вход са изгубени ключове, оставени са при охраната

  # 476
  • София
  • Мнения: 7 831
  Успешна учебна година, специално на 8класниците, които щяха да са ни съученици.
  Училището ми е сърце, макар да не стана наше.
  (Надявам се Мат да си остане на ниво и на сърце)

  Към "новите" родители: дайте им шанс на учителите, не е минал и ден училище.

  Тинкърбел, и по тежък случай съм виждала: "JSM" написано от телеком."инж" (кавичките са си на мястото, не само заради случката)...че и английски "знаеше"

  Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 11:40 от Desem

  # 477
  • Мнения: 44
  Здравейте, моята дъщеря също е в класа на
  г- жа Марина. От родителската среща и от откриването имам повече положителни впечатления. Първоначалното напасване между децата и свикването с новите правила малко ме тревожи, ноооо, каквото е, такова.

  # 478
  • в страната на чудесата
  • Мнения: 6 863
  Всичко ще се подреди, само дано имат късмет и присъствена година.

  # 479
  • Мнения: 6
  Привет! Какви са впечатленията на децата Ви за г-жа Галина Карабойчева, преподавател по физика. Мисля, че е нов учител за ПЧМГ. Синът ми сподели, че както той, така и целият клас не разбират нищо. Имам предвид от обясненията по физика. От друга страна преподавателката ги напътства с всеобщи ценности като това да са добри хора и т.н. - това го разбират. И е ОК. Но физиката засега им е "the dark side of the Moon". Хубавото е, че децата са открити, разумни и искрени и са споделили  класните си ръководители. Спомням си, че миналата година синът ми беше впечатлен, че учителка кандидатства за работа в ПЧМГ (мисля, че беше по история) и в часа са я наблюдавали няколко от останалите, утвърдени преподаватели. Учителката е била много притеснена, но децата са усетили това, подали са й ръка, урокът е минал добре. Чудя се дали при тази г-жа Карабойчева е приложен същия метод?  В края на всеки час моли децата да дадат оценка от 1 до 5 за това, което са  научили. Едно момче съвсем искрено е дало оценка 1 и е било порицано пред целия клас...Някой беше споменал за школа по физика в гимназията, която се води от млад преподавател от Института по физика - дали пък да не влезе той един час при тези деца? И в края на часа да оценят какво са научили? Дали оценката им ще е различна...

  Общи условия

  Активация на акаунт