Кауфланд - тема 28

• 84 411
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Pelliii, ти ли питаше за вратичките за багаж? Ето инструкция:

# 241
Поне стигнахме до извода, че сладоледите Фамилия са гадни, а тоалетната хартия Фамилия е хубава.
Нещо друго с име Фамилия има ли в КФ? Joy

Лигли! Laughing

# 242
Каква сьомга, скумрия яжте Joy

Честно, не разбирам тези прехласвания по сьомгата. За мен не е нищо особено. 100 пъти предпочитам скумрията. Сигурно е въпрос на вкус.

# 243
Каква сьомга, скумрия яжте Joy

Аааа .. аз със сьомга съм закърмена, а вместо памперс, с Милде съм бърсана Joy

Аз съм почитател на скумрийката. Просто отбелязах смешното намаление.

# 244
  • Варна
А със зехтин сигурно си мазана като бебе?
Тетааа Joy

# 245
Относно сладоледите, Фамилия наистина не става. На Algida преди години бях пробвал някакъв на клечка и беше още по-зле. Миналото лято си направих труда да прегледам всички сладоледи в Кауфланд като съставки и дори и най-скъпите ( Raffy, Milka, Jimmie's ) бяха с палмова мазнина. Не ям често сладолед, но преди много ми харесваха сладоледите на Дени. Биеха отвсякъде всичко на Нестле. За тях знам, че работят с млечна сметана, но не мога да го твърдя със сигурност, че винаги е така. По същият начин са и Изида - купуват млечна сметана, но не знам дали цялата им продукция се произвежда с нея.

# 246
  • In Wonderland...
От сладоледите на мен любим ми е един на Медина- синя кутийка, води се за диабетици. И още един, пак на Медина, червена кутийка, а сладоледа отгоре е с боровинки и малини. На опаковката пише, че уж били с прясно мляко. Grinning
Обаче не ги има във всеки магазин, а в Кауфланд изобщо не съм виждала.

# 247
Коя пяна за коса е хубава от всичките в кауфланд

Хубава в смисъл да става да си намачкам косата преди тренировка да стои в ластичката мирно без да се разпада

Свършихте ли със сладоледите пак да попитам за пяната за коса на K-classic

# 248

Честно, не разбирам тези прехласвания по сьомгата. За мен не е нищо особено. 100 пъти предпочитам скумрията. Сигурно е въпрос на вкус.
И аз. Предпочитам пъстърва пред прехваления им салмон. Naughty

# 249
Кой се е прехласвал по сьомгата Thinking

Аз и цаца обичам иначе.

# 250
За мен пъстърва и лаврак. 😀 Е, за филе сьомга за 10 лв./кг бих се жертвала 😄, макар че сьомга ако купувам, предпочитам да е от българската в Била.

# 251
Ауу, цаца! Heart Eyes
Аз си купувам една маринована, на кг, обаче от Триумф, супер е! Heart Eyes

# 252
После да обсъдим и бирите...след рибите Joy   :beer

# 253
Риба ям всякаква. Но сме лаици ние - неморските чадА. На морето миналата година един рибар ни излъга , че си купуваме калкан , / за 10 лева килото / , и ние ююююю, само мм плахо зададе въпроса къде са копчетата . Рибарят вика- махнАл съм ги. Брей , брей. Правим в хотела "калкана" , хазайката си трайка , вика- разновидност е Joy .  Чак после ни каза , че това е морска котка. Голям смях беше. Но пък си я изядохме като калкан , те тва е.

# 254
После да обсъдим и бирите...след рибите Joy   :beer
Да 😂, бирата съм я набелязала от новата брошура, Загорка ретро, много любима ни е. 😍

Общи условия

Активация на акаунт