Кауфланд - тема 28

• 83 978
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • оттам, откъдето започва България
Масло купувам рядко и винаги внос. Тези нашите боклуци, да си ги ядат.
И аз уж купувам вносно масло, но се оказва, че е пакетирано в БГ, което последния път ме накара да го изхвърля.
Беше уж ирландско, а се оказа пакетирано в БГ. Преди това съм купувала, но не беше такава смрад.

# 616
Аз в момента ползвам едно ирландско, от К, нямам забележки.

# 617
  • In transit
Повече няма да им се връзвам на "промоциите". Вчера нямаше авокадо, партидата била лоша, изхвърлили ги. Отивам днес, имаше, но всички бяха миниатюрни.

# 618
Мики..при нас в СВА имаше авокадо на 99 ст. вчера. Ако имаш наблизо СВА...

# 619
Пазаруваме днес с малката. Почти се прибрах и реших да си видя бележката, стори ми се че много пари дадох. Гледам авокадото ми близо 9 лв, а взех от дребничките за левче, 3 броя.Върнах се, оказа се че колежката по погрешка ми маркирала от големите, които дори не са налични. Върнаха ми парите.
Гледайте си бележката. Колежката на касата не и пука, какво маркира.

# 620
  • In transit
Имам две даже, утре ще ги преслушам. Благодаря Тета!

# 621
Не знам до кога им е обаче промоцията. Аз си взех вчера де...

# 622
  • shumen
Аз затова винаги гледам бележките.

# 623
# 624
Имаше ли джапанки по 2,99 при вас?

# 625
Да,харесах си черните Simple Smile На всичко може да се носят.

# 626
Не е честно пък! Sunglasses
При нас нито джапанки, нито възглавнички!

# 627
Deva, вие на море няма да ходите Grinning. Аз си взех едни (черни), ама още в началото на седмицата.

# 628
Аз имам от миналата година, но не са много удобни.

# 629
Днес без да искам стигнах до К. Нямаше свободни колички. 😳 Влезнах само да видя цветята и още 1-2 неща,но се натоварих бая. Джапанките ги видях,но имаше само бели моя номер и не взех. Възглавничка съвсем случайно мернах една едничка останала,сложена напряко между други стоки,грабнах я. 😃 И едни слънчеви очила за бебка,че все налита на моите. Така с две саксии,градинска ножица и още дребни нещица се наредих на огромните опашки. Добре ,че пуснаха още една каса и се преместих. Масово се купуваха стекове захар,олио и минерална вода.

Общи условия

Активация на акаунт