Кауфланд - тема 28

• 84 062
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
В Тмаркет също са с по 2 улея касите.

# 166
Някой беше писал по-назад за количествата, които разрешават да се купуват. Пред мен върнаха човек, натоварил 3 кашона /то не е кашони, а много пакети в една хартия/ от промоционалната захар. Той страшно се ядоса. Може да не е било за магазин, а примерно за пчели или ракия.

# 167
Аз много се дразня на такива, които не си прехвърлят покупките в количката, ами почват да ги пълнят в торби и не освобождават касата. Те бавят.
При мен всичко става бързо, никога не съм забравила опашката.

# 168
  • In transit
Във вашите филиали на К има ли намален прах на Омо за цветно?
Отидох в понеделник. Имаше само течен и прах за бяло. Попитах служител, който ми даде уклончив отговор и не знаеше дали въобще е имало такъв... Май бил изчерпан...😄
Гледайки рекламата, обаче, стигнах до извода, че прах само за бяло е намален май...
Вчера и аз гледах, но нямаше. Само за бяло течен и прах.

Имате ли лични наблюдения над тези тигани https:///pensofal
Купих си тази вечер прилично намалени. Гледам, че стават и за фурна и за съдомиялна, че и за индукция. За тези пари и година да изкара ще съм доволна.
Имах тяхна тенджера много бързо се обели, за месец някъде.

# 169
Да похваля водата за уста на K-Classic-dental пише на нея,аз взех прозрачната за чувствителни зъби.Не люти ИЗОБЩО,даже няма намек за люто,леко горчи иначе е сладка,който харесва такива да си купи смело,мисля че беше 2.29лв.Без алкохол е,доволна съм Simple Smile

# 170
Аз много се дразня на такива, които не си прехвърлят покупките в количката, ами почват да ги пълнят в торби и не освобождават касата. Те бавят.
При мен всичко става бързо, никога не съм забравила опашката.
И аз съм от бързите, имам една голяма чанта, която като се отвори и заема цялата количка отвътре, само хвърлям покупките вътре и после я мятам в колата Grinning

# 171

И аз съм от бързите, имам една голяма чанта, която като се отвори и заема цялата количка отвътре, само хвърлям покупките вътре и после я мятам в колата Grinning
И аз съм от бързите. Мятам в количката и после отвън си ги нареждам внимателно в торба.

Някой беше писал по-назад за количествата, които разрешават да се купуват. Пред мен върнаха човек, натоварил 3 кашона /то не е кашони, а много пакети в една хартия/ от промоционалната захар. Той страшно се ядоса. Може да не е било за магазин, а примерно за пчели или ракия.
Ами ще се върне друг ден, не е края на света, все са му дали захар...колко ракия ще свари с 3 кашона, той ракиджийницата ли зарежда.

# 172
Във вашите филиали на К има ли намален прах на Омо за цветно?
Отидох в понеделник. Имаше само течен и прах за бяло. Попитах служител, който ми даде уклончив отговор и не знаеше дали въобще е имало такъв... Май бил изчерпан...😄
Гледайки рекламата, обаче, стигнах до извода, че прах само за бяло е намален май...
Вчера и аз гледах, но нямаше. Само за бяло течен и прах.

Имате ли лични наблюдения над тези тигани https:///pensofal
Купих си тази вечер прилично намалени. Гледам, че стават и за фурна и за съдомиялна, че и за индукция. За тези пари и година да изкара ще съм доволна.
Имах тяхна тенджера много бързо се обели, за месец някъде.

За 12лв и да се обели, няма да ме е яд чак толкова. Аз си взех уок.

# 173
  • In transit
Е за 12 лв е без пари, те и китайските по толкова вървят. Ползвай си го със здраве!

# 174
Момичета, дано не ви се стори банално въпросчето ми Neutral Face... знаете ли дали има пак от онези консерви кондензирано мляко? Няколко пъти питам, все ме пращат при млеката в кутийка, за кафе където стават.

# 175
В Кауфланд няма. Скоро не съм се и заглеждала в Лидл. В Метро има със сигурност, в руския магазин също.

# 176
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Взимала съм кондензирано от Кауфланд... мисля, че стоеше при кафетата и сметаните

# 177
И в Т маркет има.

# 178
Точно при кафетата е в консервна кутийка.

# 179
Гъбите в кауфланд да не са от чернобил, толкова са големи, че в началото ги помислх за бяла ряпа

Общи условия

Активация на акаунт