Кауфланд - тема 28

• 84 730
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм хапвала от тортите, гарнирани с настърган бял или кафяв шоколад. За мен са перфектни.

# 421
Върнах си дистанционното. Даже го нямаха в нашия К, но ми го взеха и ми дадоха парите. Peace

# 422
Похвалиха ми тази с ягодите и поръчах такава да ми вземат. А след два часа ще видя как е на вкус еклеровата с бял крем.

Ама съм и аз, с ягодите имах предвид, но като не съм яла скоро, забравих какъв беше плодът Smiley

# 423
  • shumen
Аз харесвам еклеровите торти от Кауфланд.Вземала съм и Гараж и не е лоша и тя.

# 424
Аз харесвам еклеровите торти от Кауфланд.Вземала съм и Гараж и не е лоша и тя.

Не е Гараж, Гараш е. Simple Smile

# 425
  • Варна
Имам покупка от ретро седмицата - паста за зъби Поморин Анти-пародонтит. Ще си поддържаме венците. Joy

# 426
  • Варна
Два дни вече търся сирене Елена в метална кутия на 6.99/800г.от промоцията и само празни кашони намирам. Някой успя ли да купи?

# 427
А аз търся смесителя за топла вода, промотиран за тази седмица. И няма. Понеже е на Crown, а не на Delimano (които с апълен боклук), викам ще взема да пробвам. Но не би. Някой купил ли е? Отзиви?

# 428
  • Русе
Аз пък снощи търсих пластмасовите закачалки от брошурата. Е, нямаше. То и с тази новата подредба в кошове, можеш ли намери нещо?
Да не съм капо си взех намалени на 80% тел за разбиване на яйца и 2 шпатули за торта на Zenker за общо 2 лв. Grinning
От кога т.нар. руски сладолед на К класик е 1 лв? Есента беше 50 или 59 ст. Confounded

# 429
С тия кошове ми е цял бит пазар този Кауфланд

# 430
А аз търся смесителя за топла вода, промотиран за тази седмица. И няма. Понеже е на Crown, а не на Delimano (които с апълен боклук), викам ще взема да пробвам. Но не би. Някой купил ли е? Отзиви?
Ние си го взехме от предишния път, когато беше на промоция. Струята на водата трябва да е много слаба, за да е топла и когато се включи крушките премигат (колко ток дърпа, ужас)...

# 431
20 минути търсих нощницата от 9.99 лв...и служителките не я намериха и накрая казаха, че сигурно е свършила  ooooh! Mr. Green

# 432
Ние си го взехме от предишния път, когато беше на промоция. Струята на водата трябва да е много слаба, за да е топла и когато се включи крушките премигат (колко ток дърпа, ужас)...

Съвсем нормална си е струята. А крушките явно не са много хубави, за да премигват. Аз съм много доволна от нагревателя.

# 433
  • Варна
Аз си купих такъв нагревател преди повече от година за 60 лв, даже беше някаква куча марка. Май Сапфир. Вече поевтиняха. И при мен леко намалява светлината на крушката, когато работи, но почти не се забелязва. Това все пак е нещо като проточен бойлер. Даже малко гори за такъв - 3 киловата...  И на работа сме с такъв на Делимано. Никаква разлика между марките. Единствено не е много удобно, понеже пуска или студена, или гореща вода, направо вряла. Средно положение няма. Само ако се пусне силна струя гореща вода, повечко се разрежда със студената и се търпи. За рядко ползване обаче е супер.

# 434
Тортата с ягоди беше хубава - прясна, сочна и сладка. Хареса ми много повече от еклеровата, която беше за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт