Кауфланд - тема 28

• 84 736
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Аз не намирам инфо за това на сайта. Пише само, че без да дискутират ще заменят или върнат парите. Но къде...не пише. Само за ел.уреди връщането е в 3 мес.срок...така го чета. Другите неща как ги връщате - в едномесечен ли - дрехи например?

# 406
Другите ги връщам в най-кратък срок, като установя, че не ми вършат работа.
Не съм надвишавала 1 месец. Най-много до седмица. Но мисля, че е до 30 дни.

# 407
И аз мисля, че може, ще пробвам. Че не ми се ходи до другия квартал.
Може да се върне, може и да се замени.

# 408
  • Пловдив
Подучена от вас тук, извадих душата на мъжа ми да ходим в Кауфланд към 20 часа. Е днес отидохме, взех ягоди за малката, ама не помня цена, но имаше 1 развалена. В някои от другите кутии повечко бяха. Взех си и домати на 0,99 лв. Биват - ако ги изядем за ден - два, а ние ще ги изядем.
Та ще се опитам да наложа и такава практика при нас.

# 409
  • Варна
И аз се опитвам да си създам навик да пазарувам в късните часове. Не само заради намаленията, но и така избягвам трафика и опашките по касите. Но пък понякога нещата от брошурата се изчерпват още понеделник на обяд. Абе раздвоена съм. Grinning

# 410
  • Русе
Леми, е то освен Импулс нямаше друго тогава, разбира се, че ще ти е харесвал... а и Кеч балсам. Него са го пропуснали в ретро списъка. Joy
Аа, имаше и Рексона - червена, зелена и синя. Червената много ми харесваше. И 8×4 имаше. Не ги ли помните? А Импулса беше с едни мацки с домино на лицата. Отдавна не съм се заглеждала какъв е на вид вече. Но той не се ли водеше тип парфюмен дезодорант.
От новата брошура си харесах само пластмасовите закачалки за дрехи и ананас. Мислех и топчетата за тоалетна на Бреф да си взема, но днес видях, че в местна верига пълнители за кошнички на Амби пур са 3 бр. за 3 лв. и ще предпочета тях.

# 411
  • shumen
На мен пък ми идва далече и с детето няма как да ходя в късните часове.

# 412
Здравейте, дами! Някой купувал ли е от тортите в Кауфланд и коя бихте ми препоръчали. Реших да почерпя колегите за рождения си ден с такава торта, но да не стане фал. За нас взех еклерова, но ще я разрежем вечерта. Колегите ще черпя утре, че днес не съм на работа, но тортата ще купя преди да сме опитали вече купената. Притеснявам се да не се окаже, че  не става за нищо.

# 413
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз обожавам тортата Гараш, която се продава за около 11 лева....за мъжа ми обаче, това е най- долнопробната торта на света.Grinning.. Така че вкусове всякакви.

# 414
Здравейте, дами! Някой купувал ли е от тортите в Кауфланд и коя бихте ми препоръчали. Реших да почерпя колегите за рождения си ден с такава торта, но да не стане фал. За нас взех еклерова, но ще я разрежем вечерта. Колегите ще черпя утре, че днес не съм на работа, но тортата ще купя преди да сме опитали вече купената. Притеснявам се да не се окаже, че  не става за нищо.
Стават тортите им. Не са нещо уникално, но за почерпка биват.

# 415
Харесах една, която продават в Кауфланд. Етикета е италиански - торта тирамису, отстрани с бишкоти. Не е много голяма, но е приятна и вкусна.

Тортите на Елей не ги харесвам, много са сладки. Една бяла има, горе-долу става.

# 416
Благодаря ви! Снощи само етикетът стоеше за торта Гараш, сигурно нея щях да взема. Ще се доверя на техните торти, дано не се изложа.

# 417
Харесах една, която продават в Кауфланд. Етикета е италиански - торта тирамису, отстрани с бишкоти. Не е много голяма, но е приятна и вкусна.

Това, ако е тортата Тирамису на Exquisite(не съм сигурна за правописа), на мен много ми харесва. Харесвам и малката френска селска торта. Доколкото помня няколко вида еклерови торти - един вид не го харесах, но има друга, която мисля, че беше с череши, е хубава.

# 418
Аз веднъж съм вземала от техните торти ( не помня каква беше) , но бях впечатлена колко е прясна и хубава

# 419
Похвалиха ми тази с ягодите и поръчах такава да ми вземат. А след два часа ще видя как е на вкус еклеровата с бял крем.

Общи условия

Активация на акаунт