Кауфланд - тема 28

• 84 747
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Доста неща харесах от брошурата за идващата седмица. А как не обичам да ходя до Кауфланд. Конкурират Лидл.

# 391
  • Варна
За дезодорантите Импулс какви спомени имате? Цели 2.99 лв е цената, при положение, че Рексоната на промоция я пускат за 2.49лв.

# 392
Имам един Импулс, подарък ми е, не съм очарована.

Тези Ретро стоки са в толкова грозни опаковки, като едно време, че да ти се отще да ги купиш.
На времето точно това ми беше най-противно, грозните опаковки.

# 393
Аз имам спомени за някои цветове хубави Импулс, но сега дали ще са същите, и дали пак ще ми харесат, не се знае... Rolling Eyes

# 394
  • In transit
Леми, е то освен Импулс нямаше друго тогава, разбира се, че ще ти е харесвал... а и Кеч балсам. Него са го пропуснали в ретро списъка. Joy

# 395
Кеч балсамът не  беше ли  внос от Чехословакия. И Тройнь!й одеколон е пропуснат. И Бич може-то Laughing
Ех , какви времена бяха.
Аз па искам луканка от едно време. Май си беше само с това лого "Луканка " Laughing
Имаше и едни зелени ментови дъвчащи бонбони.

# 396
  • София
И аз искам от луканката от едно време.  Grinning

# 397
  • Сливен
И сиренето и киселото мляко искам аз,а най-вече спокойствието и сигурността .

# 398
Леми, е то освен Импулс нямаше друго тогава, разбира се, че ще ти е харесвал... а и Кеч балсам. Него са го пропуснали в ретро списъка. Joy
Именно, и Зелена ябълка  Mr. Green
Аа, Кеч балсама се носеше с връзки от Унгария. А лятото на морето, от поляците - Нивея, синята кутийка, връх на кефа...

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 10:11 от Lemy

# 399
Относно шампоана-тъй като беше за износ за Руския пазар,го пишеха Кря-Кря,а иначе си е Па-Па...
 Др.седмица ще търча най-вече за филтрите Брита.Друго на първо четене не Аресах.

# 400
Относно шампоана-тъй като беше за износ за Руския пазар,го пишеха Кря-Кря,а иначе си е Па-Па...
 Др.седмица ще търча най-вече за филтрите Брита.Друго на първо четене не Аресах.

Да, ама и сега ли само за износ работят?

Да питам, нали мога да върна стока в друг магазин, не същия откъдето е купена?

# 401
  • Бургас
Хич не е за темата Кауфланд ама да Ви кажа ,че чадъра купен от полякините на плажа го ползвах 30 години.Миналата година здаде багажа горкия.Извинявам се!

# 402

Да питам, нали мога да върна стока в друг магазин, не същия откъдето е купена?

В лидл може...и в друг град съм връщала дори. Те нали са им сходни политиките...в сайта на К не се ориентирам за жалост.

# 403
И аз мисля, че може, ще пробвам. Че не ми се ходи до другия квартал.

# 404
Преди няколко месеца върнах безпроблемно в нашия Кауфланд печка, закупена от техен магазин в друг град.

Общи условия

Активация на акаунт