Кауфланд - тема 28

• 84 753
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
До колко време беше връщането за стоки?

Купих вчера обикновената ютия /като Тефала, но не маркова/, че не ми се даваха 60 лв. Сега, като е намалена, мога ли да върна купената и да взема Тефала?

# 376
До колко време беше връщането за стоки?

Купих вчера обикновената ютия /като Тефала, но не маркова/, че не ми се даваха 60 лв. Сега, като е намалена, мога ли да върна купената и да взема Тефала?

До 3 месеца разбрах, че можеш да върнеш, когато няма дефект.

# 377
 bouquet Благодаря

# 378
Веднага я връщай! Simple Smile

Нищо от тези ретро стоки не ме блазни. Този шампоан Кря кря, няма ли го с български надпис? Mr. Green Mr. Green

# 379
На тези ретро неща не знам кой би се зарадвал...баба ми отдавна ползва съвременни продукти. А дъвки идеал кой ще си купи не знам. Mr. Green

# 380

Нищо от тези ретро стоки не ме блазни. Този шампоан Кря кря, няма ли го с български надпис? Mr. Green Mr. Green

Не беше ли "Па Па" шампоанчето Rolling Eyes

# 381
  • Варна
А дъвки идеал кой ще си купи не знам. Mr. Green

В Лидл като ги пуснаха миналата година си купих да си припомня детството. Simple Smile

# 382
имат ли картинки вътре?

# 383
Много твърди идеалките...рискуваме на тези години не пломба, ами цял зъб да замине ....
Турбо и Чин чин искам аз. На Турбото имаше картинка с Рамбо...Joy

# 384
  • Варна
имат ли картинки вътре?
В лидълските имаше, малко еднотипни бяха, май със забележителностите на България, ако не бъркам.

# 385
На Турбото нямаше ли коли?
Моят мъж каза за ретро стоките-каква пък е тази глупост. Нищо не ме изкушава от тях, даже напротив.

# 386
Де да помня...може пък Рамбо да е бил качен на нЕкое кабрио....JoySatisfied

# 387
  • Русе

Не беше ли "Па Па" шампоанчето Rolling Eyes
Беше, ама едно време. Отдавна е "Кря-кря".

# 388
  • In transit
Аз пък питах баща ми за тая великотърновска бира, имало ли е такава, защото не я помня, а той каза, "Да, голям боклук беше" Joy

# 389
Сега видях дъвките, мислех, че са дъвчащи бонбони? Crazy

Бирата ми е непозната.

Общи условия

Активация на акаунт