Кауфланд - тема 28

• 84 472
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Ретро захар....  Satisfied
На мен ми харесват бонбоните Амфора, въпреки че те са и в постоянния асортимент, струва ми се че са като от едно време
иначе др седмица харесах прясно мляко, краставици и ябълки

# 361
Естествено че ретро продуктите са по-добри, носят носталгия, аз лично много се зарадвах когато пуснаха Загорка ретро, нищо че съм родена 87ма година и не помня нищо. Сега, дали някои неща ги правят като едно време е отделен въпрос. Ако ги правеха, нямаше да имат конкуренция Simple Smile

# 362
Не те разбрах какво всъщност каза, Пели ?...не помниш, а в същото време се кефиш на бира с етикет като едно време...което пък време не помниш Rolling Eyes ??

Аз съм си мила косата с крем каро...усмихвам се, като го видя. Но само това. Не бих си го купила сега.

# 363
Не те разбрах какво всъщност каза, Пели ?...не помниш, а в същото време се кефиш на бира с етикет като едно време...което пък време не помниш Rolling Eyes ??
Иска да каже, че има приемственост в поколенията в нейното семейство. Или поне и е разказвано.

# 364
  • Пловдив
Тъкмо взех каталога...Ретрото според мен е само надписа на етикета.

# 365
Де да бяха и цените ретро.. Joy

Не мисля, че може да се разкаже какъв вкус са имали бонбони "Простор"...или друга храна. За съществуването им -да,но само толкова.

"Еехххх..сине, да знаеш какъв зехтин имаше, когато ти
бе на 7....."  JoyJoy

# 366
  • Варна

"Еехххх..сине, да знаеш какъв зехтин имаше, когато ти
бе на 7....."  JoyJoy

А с каква тоалетна хартия се бърсахме, ехх...Joy

# 367
Не я помня...но как ми се допи алтай рязко...

# 368
  • In transit
Ааа ама ти помниш Тета затова Wink... и аз сега се сетих за алтая...и на центъра имаше едно павилионче, една мургава лелка продаваше лимонада, избираш си аромата и тя ги миксираше в чаша с газирана вода. Joy

Идеята ми беше точно, че вкуса няма нищо общо с този на тогавашните продукти. То не е много ясно дали и качеството е било каквото си мислим, че е било, ама да не отварям кутията на Пандора. Mask

И вече ще ходя да пазарувам в Кауфланда във Възраждане, там всичко има...много по-добре зареден е от този в Бризовете. То и с Л е така май...

# 369
Може да е по-голям филиал там. Нашия нали бил малък...за това намаше омо за бяло прах. Така поне ми казаха.

Оооо...тия сиропи ги помня.  Heart Eyes Аз все шоколадов си поръчвах.

Да..и моята идея беше същата. И колкото и да разказвам на сина ми след време за вкуса на сегашните стоки...едва ли ще се трогне и ще придобие и бегла представа за какво му говоря.

Кафе само набелязах НБ....друго нищо. ММ ще лети за две опаковки...

# 370
  • София
Като сте на ретро тема, помните ли швепса ананас? Мноого го обичах.

# 371
Ютията дали е хубава?

# 372
Ако не е ретро, не ти трябва. 😂

# 373
  • shumen
Благодаря за новата брошура.
Ютията я имам аз и съм доволна.

# 374
Относно ретрото ми се чини ПР отдела нещо го е напуснала музата и се налага да копират. Колкото до стоките - "ново" качество в стара опаковка. Само да не се окаже и крема за бръснене от палмово масло. Wink

Общи условия

Активация на акаунт