Кауфланд - тема 28

• 84 461
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, чета ви и все се каня да пиша, че ние често хващаме такива цени около 8 ч. вечерта в Кауфланд, Студентски град. Отдавна го имат като практика, но преди беше по-скоро около 9. Сега е малко по-рано - и все пак идеално за работещи до по-късно, които така или иначе пазаруват в тези часове.
Предполагам е въпрос на политика на конкретния магазин обаче. В „кварталния” Кауфланд на майка ми например не правели такива ликвидации Simple Smile
Лошото е, че ако се иде твърде късно,  някои стоки са малко повяхнали или тотално ги няма вече... случвало ми се е *всички* банани и пилешко филе да са изкупени, а това за нас са основни храни, хаха Simple Smile Но пък какви находки съм имала - ягоди, салати, моркови на по 9 ст... При нас ги обявяват и по високоговорителите, често има и неща от хлебната, месната и рибната витрина на символични цени 😀
Използвам да попитам, кои ябълки харесвате, без значение цвета? Последно ми допаднаха зелените Люки или нещо такова в К., ама много скъпи, бе Wink Тук осезаемо ми липсват едни червени, лидълски - огромни и сладки! - не помня сорта, за съжаление... А промоционалните полски са винаги тоооолкова гадни Sad

# 346
Ягоди на 1,29 лв. - това за килограм ли е? А аз се радвах, че в Била са на 4 лв....

# 347
Ягоди на 1,29 лв. - това за килограм ли е? А аз се радвах, че в Била са на 4 лв....
Същото се чудя. Rolling Eyes

# 348
Днес в магазина 500 гр бяха 3 лв в 21 ч..

# 349
Брошурата: https://www.promooferti.com/кауфланд-каталог-брошура-вестник-рет/
П.С. Не ми се получи копирането от телефона, но се вижда.
https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_938b5951155c32

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 07:56 от rovaru

# 350
  • оттам, откъдето започва България

Пропуснала съм да напиша - 250 г.

# 351
  • In transit

Пропуснала съм да напиша - 250 г.
Вчера бяха на левче в Л. За същото количество.

# 352
  • оттам, откъдето започва България
Възможно е, но аз рядко ходя в Л., а и не следя цената на ягодите. Просто бяха намалени от нормалната цена и взех за проба с ясната мисъл, че със сигурност няма да са вкусни, както когато им е сезонът.

# 353
А, това вече е нещо друго. Нали започнаха да се разхвърлят цени в стотинки Smiley , наистина съм купувала спанак и марули за по 0,09 - 0,18 лв. 500 гр. пакет/бройка. Не ми е оферта това с ягодите, в Била тази седмица са на 4 лв./кг и много сладички, не очаквах. Flowers StrawberryFlowers StrawberryFlowers Strawberry

# 354
  • In transit
Прегледах новата брошура и не мога да разбера каква е тази мания по ретро стоки? С идеята, че са били по-качествени ли или какво? Като погледнах страницата с дезодорантите Импулс и крем Дунавски вълни имах чувството, че са ги извадили забравени от някой склад от преди 1989...

# 355
И това: "за хладилника високо качество, за джоба ниска цена" с крема сирене, русенско варено, пастет апетит и другите стоки за лев-три:) Това е високото качество за българина-браво:))) Другите нека си ядат лаврака и прошутото, ние ще ръбаме русенското с високо качество:)

# 356
Брошурата: https://www.promooferti.com/кауфланд-каталог-брошура-вестник-рет/
П.С. Не ми се получи копирането от телефона, но се вижда.
https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_938b5951155c32
Flowers Hibiscus

# 357
  • София
Вчера във Фантастико ягодите ги взех за 4,79 килото и са доста сладки. Гледам, че и в К ще са толкова следващата седмица.

# 358
Ретро седмица има в лидл от година-две. Сигурно копират. Не че нещата от ретро седмицата имат общо с вкуса от едно време...

# 359
  • Варна
Може пък е с цел да угодят малко и на бабите, че с тези италиански, мексикански и патагонски седмици радват само по-младите клиенти. Joy

Общи условия

Активация на акаунт