Кауфланд - тема 28

• 84 442
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
има ли търговец в БГ, който да не издава фактури?
ако искаш и за дъвка са длъжни да ти издадат

взехме пак банани и пак са хубави

# 331
Благодаря,  Anyyyone 💐

# 332
  • In transit
Коя е кауфландската версия на Цочето?

Днес съм възмутена. Отидох за две неща от италианската седмица и двете липсваха...Не мога всяка седмица в понеделник в 7 да съм пред магазина за да си напазарувам пък!

# 333
  • София
Има ли нова брошура ?

# 334
  • Варна
Някой да е виждал оризов нудълс за пролетни рулца .... уж огледах навсякъде....питах и една служителка дали изобщо предлагат, но беше запозната колкото мен Unamused

# 335

За сега има само в апликацията за част от нещата.

# 336
  • Варна
Коя е кауфландската версия на Цочето?

Joy
Тета всичко знае!

# 337
  • shumen
Издават си фактури си мисля аз.
Аз днеска също взех банани и са супер отново.

# 338
  • оттам, откъдето започва България
И аз посетих по късна доба Кауфланд. Взех си набелязаните неща и от намалените зеленчуци - жива салата на 0.49 лв. и моркови на 0.39 лв. Взех си и банани, защото намерих по-узрели в един кашон. На касата пред мен имаше един господин с пълна количка с кенчета "Шуменско" и сухи пасти "Иглика". Да му е сладко и наздраве!
Искаше ми се да видя белия оцет, но нещо не можах да го намеря. Утре ще се разтърся повече.

# 339
И аз посетих по късна доба Кауфланд. Взех си набелязаните неща и от намалените зеленчуци - жива салата на 0.49 лв. и моркови на 0.39 лв. Взех си и банани, защото намерих по-узрели в един кашон. На касата пред мен имаше един господин с пълна количка с кенчета "Шуменско" и сухи пасти "Иглика". Да му е сладко и наздраве!
Искаше ми се да видя белия оцет, но нещо не можах да го намеря. Утре ще се разтърся повече.

При нас салатата беше 28 ст, морковите 9 ст, спанакът 10 ст, а копърът 19 ст

# 340
  • In transit

Това в кой Кауфланд? И в колко часа се ходи за тия цени?

# 341
Сигурно преди да лопнат кепенците.

# 342
  • оттам, откъдето започва България
Dream Team, чудесни цени! Сигурно си пазарувала по-късно.
Аз пазарувах след 19:30 ч., което си е рано при затваряне в 21:00 ч., но така или иначе бях тръгнала за конкретни покупки.
Ягоди също взех на 1,29 лв. /но те са за ММ, на мен не са ми любими/

# 343

Това в кой Кауфланд? И в колко часа се ходи за тия цени?

Малко след 20.30 ч
Възраждане

# 344
Утрепах се да бързам да ходя в Кауфланд тая вечер за кафе и хип-хоп няма. Тъкмо се вбесих и намерих последните 4 пакета. И банани взех. Мале, сигурно два месеца не бях ходила в Кауфланд. Ама съм им сърдита, не пускат това, което чакам на промоция Wink

Общи условия

Активация на акаунт