Кауфланд - тема 28

• 84 063
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Пак зехтин, и авокадо. Mr. Green

# 541
Има надуваема възглавница на 1,99,освен да пробвам?
Нито една не ми е удобна...

# 542

Обаче на 10лв и по-долу не пада, пущината. Все къмто 11 кинта.

Авокадото обаче с много хубава цена. Браво. В лидл толкова не го намаляват...никога.

# 543
  • In transit
От Кауфланд се грижат за нашето здраве!
Пропусна тоалетната хартия Лъки. Joy

Тета в Метро е на 10лв. Авокадо купих от Лидъл на левче преди две седмици. Хубави и едри бяха.

# 544
На мен никога не ми харесва авокадото в К. Някакъв сорт с нишки е, и супер бързо се скапва... или поне все аз на такива попадам там! 😑

# 545

Обаче на 10лв и по-долу не пада, пущината. Все къмто 11 кинта.

Авокадото обаче с много хубава цена. Браво. В лидл толкова не го намаляват...никога.

Аз ще си купя от нашия Триумф, 7,99 Simple Smile

# 546
Доста пари ще харча следващата седмица, евентуално. Отдавна не ми се беше случвало. Авокадото от там винаги ми харесва, но си го избирам гладко и светло. Кокосовият орех дали е хубав, никога не съм опитвала?! А маслото от гроздови семки, хубаво ли е, мисля да го ползвам за пържене, нали е подходящо?!

# 547
Дано авокадо да е хубаво, че отдавна ми се яде.
Тези столове тип ратан от 37 стр. дали са читави, знае ли някой? Не пише до колко кг издържат, не мога да се ориентирам, дали да са паянтови или издръжливи. Същото важи за масата, но ми се вижда малка за поне 6 човека. Търся за градина мебели, наистина навсякъде има огромен избор, но ми се иска нещо бюджетно да взема. И дали ще има проблем, ако ги навали дъжда?

# 548
Доста пари ще харча следващата седмица, евентуално. Отдавна не ми се беше случвало. Авокадото от там винаги ми харесва, но си го избирам гладко и светло. Кокосовият орех дали е хубав, никога не съм опитвала?! А маслото от гроздови семки, хубаво ли е, мисля да го ползвам за пържене, нали е подходящо?!

При последната промоция на кокос беше доста мухлясал и мек един никакъв.

# 549
Авокадо си избирам твърдо и зелено, чакам си го вкъщи да ми узрее.
Зехтин че ще взема, че у нас се лее.
Хепи, същия зехтин ои е с 3 лв по евтин при вас. Пловдивчани сте превилегировани.

# 550
Кой похвали маслините стафида Grinning? Много са солени и само костилка, солена костилка.

# 551
Кой похвали маслините стафида Grinning? Много са солени и само костилка, солена костилка.
Да, и у нас не се харесаха.

# 552
  • София
Asmegin имам такъв стол. Стабилен е, но не го използвам навън. Преди време го купих за терасата, но се оказа голям за там. Все пак мисля, че доста време би изкарал и навън. Добър избор е!

# 553
По друг повод ходих в 19.30 до К.,но си викам-"как ще изпусна да вляза за един оглед в магазина..."Доволна съм-филе сьомга ще има за вечеря по 15.90 за кг.и репички по 0.19 Wink

# 554
  • In transit
Да, и у нас не се харесаха.
+1 Мисля да ги бутна в някоя манджа да поомекнат малко.

Общи условия

Активация на акаунт