Кауфланд - тема 28

• 83 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
А грил-тигана на Тефал ок ли е?Щото и намален на 30лева са си сума...

# 676
Апарата за кръвно дали е надежден? Има ли някой да сподели.

# 677
  • Русе
А грил-тигана на Тефал ок ли е?Щото и намален на 30лева са си сума...
Имам грил тиган на Тефал, но купуван от Метро преди 6-7 години. Пак на някаква промоция го купувах с отстъпка ако върнеш стар тиган. Доволна съм. В добро състояние си е покритието все още. Но го ползвам рядко, може би веднъж на месец-два, когато правя кюфтета, чат-пат и за пилешко филе.
Тази сутрин в 8 ч. отидох за еспадрили. Много харесах жълтите в списанието за дъщеря ми. На място имаше само сини, кафеви и червени в убити цветове. Червените нямаха нищо общо с тези в брошурата. Разочаровах се.
А нароод! Грабят като невидели стоки на 50%. И за пореден път търговци с пълни колички.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 18:51 от viki_1974

# 678
И аз се разочаровах от шалтетата толкова са грозни,че няма до къде. От къде ги извадиха сигурно от преди христа хаха.

# 679
Ходих и аз днес към 17 ч.-от т.н.пътечки имаше само 3 бр.-бях ги харесала за постелки под обувките,но се отказах.От килимчетата гумираните за баня-от три кашона не можах да взема две еднакви...само едно на делфинчета.Народ,народ,а още не се бяха прибрали в квартала от работа .Нямаше батерии,еспадрилите изобщо не намерих...Взех си нахут в буркан(пробвах го тези дни за първи път-получиха се добри кюфтенца и целувки Simple Smile) и от боба(ще го пробвам тия дни и ще споделя)

# 680
  • Варна
Има ли бели легени? Grinning

# 681
Сешоарчето си го бях взела предишен път, като са го пускали. Става като за 10 лв. Peace

# 682
Сешоарчето си го бях взела предишен път, като са го пускали. Става като за 10 лв. Peace

И аз. За моята девойка, аз не ползвам.

# 683
  • Русе
Ходих и аз днес към 17 ч.-от т.н.пътечки имаше само 3 бр.-бях ги харесала за постелки под обувките,но се отказах.От килимчетата гумираните за баня-от три кашона не можах да взема две еднакви...само едно на делфинчета.Народ,народ,а още не се бяха прибрали в квартала от работа .Нямаше батерии,еспадрилите изобщо не намерих...Взех си нахут в буркан(пробвах го тези дни за първи път-получиха се добри кюфтенца и целувки Simple Smile) и от боба(ще го пробвам тия дни и ще споделя)
Как ще ги намериш? При нас сутринта бяха наврени в един голям кашон, който не беше вътре в кошовете, а на рафта, който е отгоре. С помощта на служител ги открих аз. Въобще с тези кошове... Rage

# 684
Взех си и аз постелка за баня. Тази вепер хванах добри намаления. Ягоди по 50ст/250гр., гъби 90ст/кг, пъпеши на 1лв, кайсии под 2лв (не са сладки) взех няколко за децата, сливи и те под 2лв (хубави са), ананас под 2лв за брой, лайм по 10ст. Доволно оставих 27лв и количката беше препълнена.

# 685
  • Варна
Вчера взех ягоди за левче - половин килограм. Една трета ги изхвърлих - започнали да гният и мухлясват.

# 686
Сокоизтисквачката тази от брошура и аз я имам, вече 2 години, но не съм доволна от нея въобще. Много се "разхожда" по плота, когато работи, отделно контейнерчето за сок така е направено, че не може да долепне до самата сокоизтисквачката, и в крайна сметка сокът се разпилява, и то много. Много съм недоволна, най-несполучливата ми покупка на уред от К.
Вие ме отчаяхте, като казвате че се грабят стоките яко, аз чак сряда-четвъртък ще успея да отида Sad А ми трябват много неща от брошурата на -50%. Никой не си ли вземал тенджерата под налягане, да даде отзив? Другите, дето ги пускат чат-пат много ми идват скъпи - към 100 лв, а тази е на приемлива цена поне.

# 687
  • shumen
Аз тази вечер взех ягоди и не са лоши.Детето доволно си хапна,че и ние покрай него.

# 688
  • Стара Загора
Вчера минах през Кауфланд и си купих чугуненото барбекю за 23лв,но забравих дърв.въглища да взема Tired
Тиган тефал имам от 1г пак от Кауфланд и съм доволна.
иначе беше пълно с хора-матраци,люлки някои бяха награбили....кой каквото си харесал

# 689
  • вкъщи
Ягодите край нас по зеленчуковите магазини  са по 3,20 и са много едри и сладки.
Търся мнение за фитнес гривната-мери ли правилно и въобще струва ли си?

Общи условия

Активация на акаунт