Кауфланд - тема 28

• 83 960
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • оттам, откъдето започва България
На мен ми се виждат доста евтини, на фона на тези, които купувам за децата - над 100 лв.
В този ред на мисли, качествени ли са тези на Тед?
Моля, който е ползвал да сподели.

# 661
Да, Тета, не са скъпи, това са комплекти, включват плик, чаршаф и калъфка.
Дидка, ние имаме, от Кауфланд съм ги купувала, бяха май малко по-скъпи. Изсветляха, други забележки нямам, не знам дали са се свили, защото не знам как точно са стояли като нови, за да сравня, не съм ги и мерила като нови.

# 662
Някой с отзиви за тенджерата под налягане (от брошурата -50%)? Искам да си взема, че и цената е нормална, но дали ще ги има към сряда, че само тогава ще успея да стигна до Кауфланд....
Доста неща си харесах от тази брошура, а от основната нищо. Вече ме е страх да ходя до К., че оставям всичките пари на касата. Имам чувство, че докато си обзаведа апартамента, ще оставя в К. мнооооого пари.

didka pitka, наистина ли в Шумен нямаме пречиствателна станция? А плащаме най-скъпата вода... Мислех, че  в Русе водата е гадна, но, откакто се преместих в Шумен, не забелязах разликата, може би, защото и там и тук ползвам пречиствателна кана. Обаче след къпането кожата ми е ужасна, мислех си, че е от дрехите и прах за пране, но, явно е от водата Sad

# 663
  • оттам, откъдето започва България
Да, за съжаление нямаме пречиствателна станция и цената на водата е една от най-скъпите в БГ, ако не и най-скъпата.
Скрит текст:
Аз този месец, в знак на протест срещу мръсната вода и ежемесечното надписване от общ водомер, не съм платила вода. Писах на ВиК във формата за контакти, но до момента не са ми отговорили

Не само кожата, но и косата си чувствам недобре. Но това се усеща, когато дойдеш от друго място в града и имаш база за сравнение.

# 664
  • Варна
Имам един спален комплект на ТЕД от преди няколко години, син на цвят,продължава да пуска боя при пране .Дано сегашните не са такива.

# 665
Някой с отзиви за сокоизстисквачката  от брошурата с -50%.На SAPIR

# 666
  • shumen
Да,водата тука е ужасна.
Аз харесах някой неща от К другата седмица,но не знам как ще се добера или дали въобще ще се,защото детето е болно,с варицела,и няма май да има на кого да го оставя.

# 667
Някой да е взимал олекотената завивка на тед с екстракт от лавандула ?

# 668
# 669
Доста неща харесах от брошурата с 50%.
И терасата и   двора ще намажат  Mr. Green

# 670
Според вас  люлката ще се събере ли в апартамент или да не я купувам?

# 671
По принцип е градинска люлка или за тераса примерно. Имаме я,още е здрава,само сенника избеля.
И сокоизстисквачката имам-доволна съм,но не я ползвам много често.
Аз харесах скарата,че нашата е за смяна,както и стъклената тенджерка с капака.

# 672
Извинете за невежеството, но за пореден път ще се опитам да гледам цвете (почти ме принудиха да го взема). Отдавна пуска корени, вече има коренища, надявах се да не оцелее в чашката, за да не се мъчим взаимно в последствие, но... живо е. Тази торфена смес замества почвата ли или е добавка към почвата?

# 673
 rovaru Hug 
Залагам на добавка към почвата, в зависимост от китката.
Ако наистина се мъчите взаимно, не сте една за друга  Peace
Заповядай в тази тема и може да получиш по- добри съвети- със снимка на китката.
http://old.bg-mamma.com/?topic=897257.90

Харесахме си гъбките, филе Елена, свинската плешчица,

Интересно ми беше салата Цезар на 15 стр. каква е разликата с миш- маша?

# 674

Благодаря! bouquet
Ще купувам външна батерия, пак Sunglasses, че предната я изпрах и замина на боклука. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт