Кауфланд - тема 28

• 83 966
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
не я виждам онлайн, може би утре ще се появи на сайта

# 646
Да се похваля, че си купих 1кг скумрия за 10 стотинки. Laughing Laughing Laughing
Беше останал 1 пакет на рафта на промоционалната от 2,79, обаче не ми изглеждаше да е тя. На касата излезе 0,10 и я купих за толкова. Laughing

Това е компенсация за джапанките и въглавничката, дето са ги пратили само при PELLI. Mr. Green Mr. Green

# 647
  • оттам, откъдето започва България
Еееееееее, Дева, ти направо изби рибата! Smile
Да ти пратя едни джапанки?

# 648
Аз си накупих авокадо на 24 стотинки. Избирах го по-твърдо, да има време да го изядем. Най-големият ми удар е сладолед на клечка по една стотинка (от 1,70 и нещо). Беше много вкусен.

# 649
  • Варна
Яяя, какви са тези цени??? Да не са отворили някой Кауфланд-комунизъм?

# 650
Най-големият ми удар е сладолед на клечка по една стотинка (от 1,70 и нещо). Беше много вкусен.

Вкусен ми, той народът го е казал:
"Безплатен оцет  -по-сладък от мед" Joy

Или Радой Ралин беше ...както и да е.

# 651
Това вечерни цени и са?

# 652
Към 19 часа.

# 653
# 654
  • Варна
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … _id=00029051.html

Тази кана за пречистване на вода Акваефект има ли нещо общо с марката Аквафор?

# 655
Не знам дали има нещо общо с марката Аквафор, но точно тази кана ползвам от 15.05.2017 г. /погледнах си касовия бон от Кауфланд/.
Доволна съм /доволни сме/ и сега ми предстои купуване на филтри. При нас водата е от яз. Тича и нямаме пречиствателна станция, познай каква помия ни идва по тръбите. Омръзна ми да влача 10 л. туби. Така си реших проблема.

# 656
  • Варна
А как е водата на вкус? Това най-вече ме притеснява, дали ще ми хареса.

# 657
Тета, къде си, харасех ти спално бельо Grinning, прилича ми на един комплект от H&M https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … id=00066233.html?!
Каната Акваефект е на Аквафор, кана като кана, но каква ще е водата зависи от филтъра.

# 658
Киса, няма как да ти обясня какъв е вкусът на водата.
Според мен е мека и пивка. Само да поясня, че тази кана няма датчик и аз сама си преценявам кога да сменям филтъра. Аз си усещам кога не ми харесва, защото при нас и много хлор сипват в язовирната ни вода.

rovaru, не знам къде е Тета, но след обяд като ходих видях спалните комплекти.
Лошото е, че и на мен на пръв поглед ми харесаха, но не бръкнах да видя и на пипане как ще са.

# 659
Ооо...доста царствен е десенът Stuck Out Tongue Closed Eyes....
благодаря 😊
В момента не търся...напълнила съм гардеробите. Много скъпи в К бре...вярно че съм царкиня Joy  ама съм и свидлива.

Да не е спам - харесах само пурички за детето др.седмица.☺

Общи условия

Активация на акаунт