На пазар във Варна - 49 тема

• 70 393
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
  • ВАРНА
Моля препоръчайте магазин с качествени класически часовници,приемам предложения за конкретни марка,човекът е ценител.Нещо такова като модели :

Скрит текст:

# 421
Тръгваш по главната от Черно море към дупката. Първия в дясно е Реакшън, малко след него отдясно пак е Класик и срещу църквата Св. Никола пак има магазин. Ако търсиш нещо класическо, че и в розово злато - приготви сериозна сума. Един Tag Heuer е някъде към 5к, при това не златен. Така че отиди и разгледай. Мисля, че имаше и в единия от моловете магазин за часовници.

# 422
  • Варна
Още един глас за магазин Класик. Имаше и един магазин пак на Княз Борис, след Свети Никола посока Севастопол се пада отляво- Димов се казва.
Хубави часовници има и в магазина на Морска гара, зависи наистина от марката и ценовия диапазон, който търсите.

# 423
За Зара знам от фирмата, която им организира доставките на стока,  от тях разбрах и че ще затварят за ремонт.

# 424
  • ВАРНА
Благодаря за отговорите за часовници,ще пообиколя скоро Simple Smile Сега трябва да мина Годишен технически преглед на колата и първо трябва да платя данъците,в пощенските клонове и ИзиПей ми казаха,че мога да платя,начислява ли се такса допълнително ? И после като ми дадат бележките директно с тях отивам на прегледа,нали ?

# 425
  • Варна
Благодаря за отговорите за часовници,ще пообиколя скоро Simple Smile Сега трябва да мина Годишен технически преглед на колата и първо трябва да платя данъците,в пощенските клонове и ИзиПей ми казаха,че мога да платя,начислява ли се такса допълнително ? И после като ми дадат бележките директно с тях отивам на прегледа,нали ?
Не се начислява допълнителна такса, но ако се плати през пощата или Изипей, трябва след това да се отиде в данъчното за заверка. Затова по-добре направо в данъчното, че да не се разкарваш два пъти  Peace

# 426
  • Варна
Аз си плащам всички данъци в Изипей. Взимат ми по левче такса за всеки - за колата, за мотора, за апартамента. И никаква заверка не ми е била нужна, даже не ми искат бележката като отида на преглед за колата или мотора - те директно си проверяват в системата дали е платен.

# 427
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това за заверката със зелен печат мисля е от тази година.

# 428
Няма заверка, ММ ходи на технически преглед в средата на май, бяхме платили данъците към 20.април.. Дори не са му искали бележката, явно имат връзка към системата за проверка

# 429
Моля за препоръка за  добър личен лекар в МЦ Валем до Експресбанк. И ако някой е наясно необходими ли са някакви документи при смяната на личния лекар, ако регистрацията за местоживеене  по лична карта е друго населено място.

# 430
  • Варна
Моят опит с плащането на данъците е от началото на март тази година. Като отидох на ГТП, излезе че не е платен, въпреки че носих бележката с мен. Наложи се да отида да го заверят и чак тогава минах преглед  Peace

# 431
Аз също НЕ съм ходила за заверка.Платен е данъка в Изипей, на прегледа носех бележката, но и отделно те си провериха дали е платен.
Данъка платих януари,  преглед минах май месец.

# 432
  • Варна
Предложете къде да намеря хубави големи плажни кошници/чанти, но не тип Джъмбо, алиекспрес или изписани целите Bulgaria. Търся също турски плажни играчки, Dede май беше фирмата. Още ли съществува склада срещу Сточна гара? Ако не там, къде мога да намеря?  bouquet

# 433
Ще има ли някакви намаления в мола за 1-ви юни?

# 434
  • In transit
Предложете къде да намеря хубави големи плажни кошници/чанти, но не тип Джъмбо, алиекспрес или изписани целите Bulgaria. Търся също турски плажни играчки, Dede май беше фирмата. Още ли съществува склада срещу Сточна гара? Ако не там, къде мога да намеря?  bouquet
Такава става ли?
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/det … _id=00064583.html

Общи условия

Активация на акаунт