На пазар във Варна - 49 тема

• 69 781
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Добре де, за какви цени става дума? Толкова ли са скъпи? Никога не съм ги заглеждала...

Не, за естествена кожа цените са добре, но ако не са качествени тогава цената е висока. За това търся мнения и дадох за сравнение Габина, обувките им са със страхотно качество, но моделите им са по-грубовати. В Бианки явно повечето неща са изчерпани, докато се наканя...

# 646
Аз с Габина имам страхотна издънка преди 10-тина години и от тогава приключих с тях, макар витрината им да ми хваща окото от време на време. И все така са им много тежки обувките, много, а подметките са твърди. А издънката беше с подметката на боти, от която се отрони парче. На първото носене се появи цепнатина, на второто се отрони парче около сантиметър. Занесох ги за гаранционен ремонт, който се забави повече от дадения срок и за мое учудване подметката не беше подменена, а запълнена с нещо като смола. Преглътнах и ги взех и подносих в този вид. За един ден смолата се отрони и дупката отново зейна. Тогава си поисках парите и ми ги върнаха, но след, може би, едночасов дебат първо с продавачката и после със собственика по телефона. Техните цени не са ли малко по- високи от на Бианки? Иначе нямам никакви впечатления от Бианки и като гледам няма и да добия.

# 647
  • Варна
Аз Габина открай време не ги харесвам.

# 648
Имаха есента много свежи, цветни модели, доста ми допаднаха и се поколебах дали да не им дам шанс пак, но само като хванах обувката и усетих колко е тежка..., бяха си тежки и преди. И подметката колко е твърда, не поддава изобщо. И се отказах, дори не пробвах.

# 649
  • Варна
Да, цените в Габина са по-високи. И да, обувките им не са от най-леките, но сандалите ми са много леки и красиви, нещо като сребристо черно, някакво странно изключение са за техните неща по принцип... Обувките им са груби, но на мен са ми много удобни и съм супер доволна.
Дайте тогава идея от къде да си купя сандали с хубаво качество и на цена, близка до тази на Бианки.

# 650
Аз след като върнах онези злополучни боти на Габина, точно тогава открих марката Medicus на Дайхман. Те са наистина много кчествени и удобни, ест кожа не само отвън, но и от вътре, с леки и гъвкави подметки. За съжаление малко грозновати. Успявам да изнамеря поне един модел, който да бъде с приятен външен вид, е няма да се прехласнеш, уви. Също така някои модели са по- удобни от други, но като цяло са много по- добре от Габина, издържат дълго във времето. Цените на сандалите май са по 70-80лв. Есенните обувки са по 100лв, зимните май и те. Друга много удобна марка, ест кожа от вън и отвътре и красиви и елегантни са Bata. Има ги на нулев етаж в Гранд мол. Това лято редувам два чифта сандали - едни Медикус, едни Бата и даже Бата са по- удобни. Като нови ми се стори, че малко ще ми прежулят крака, докато се очупят, но нищо такова не стана, нямах грам зачервено, за пришка да не говорим, а моите крака много лесно се разраняват. Но са малко по- скъпи, за 125лв си купих сандалите.

# 651
  • Варна
Ау, малко множко скъпи, толкоз пари за сандали не давам посмъртно. За боти или ботуши да.

# 652
Надявам се да ги нося дълго. Може да се следят намления, дават и разни карти за отстъпки.

# 653
  • Варна
Вижте тия марки дали ги няма в обувки.бг, там често пускат ваучери с хубави намаления.

# 654
  • Варна
Всички обувки, които ужким са произведени в БГ, само се сглобяват тук. Тоест подметки и други части може и да са си китайски. Миналата есен минавахме през Пещера, където са производствените цехове на повечето БГ марки и техни магазини. Харесах едни Gido, нова колекция, но в избрания цвят нямаше моя номер и обещаха да ми изпратят, когато излязат от производство. Това така и не се случи, защото чакаха подметки, с които имаше качествен проблем. До зимната колекция така и не ги произведоха. Януари видях подобни в магазин на БАТА в Италия, два пъти по-евтини. Имайте едно на ум с т.нар. БГ обувки.
Многократно поръчвам от споменатия обувки.бг, много съм доволна. На намаления има доста добри попадения.

# 655
На Габина са им китайски подметките, да, но те и на Найк са им китайски, пък знаеш ли какви са хубави! За мен китайските стоки вече са добра новина, пред полските..., украинските. А на Габина и моделите са крадени, имитират, със сигурност и на другите български обувки. Само да знаех от кого крадат, защото някои модели на Габина наистина ми харесват и бих си ги купила с по- добро качество, най- вече заради комфорта на крака.

# 656
  • Варна
Аз напоследък май само от обувки.бг пазарувам за мен и детето. Всичко оттам ми е попадение, нацелих си номера, модели и цени има каквито ти душа иска. И маратонки от тях си взех, с някакво намаление. Ако човек не е на зор и може да изчака, се взимат на много добри цени.

# 657
  • Варна
Дайте тогава идея от къде да си купя сандали с хубаво качество и на цена, близка до тази на Бианки.
https://christian-bg.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … D0%B2%D0%BA%D0%B8
4-5 сандали, 3 чифта затворени, като едните са на ток, зимни нямам от там.
Дават ваучер за отстъпка от 15% при следваща покупка, в рамките на 1г.

# 658
Някой знае ли дали има възможност пратка от Рапидо да се вземе от склада им във Варна на стъпка Транспорт между офиси преди да е минала В куриер за доставка. Няма как да стигне до населеното място в петък, а в събота не доставят и се чудя дали е възможно да отида до Варна и да я взема, защото е спешна?

Друг е въпроса, че цялата тази маневра трябва да се прави, защото определени доставчици на Спиди почнаха да се изхитрят Rage

# 659
  • Варна
Проблемът е, че вече Рапидо са закупени от Спиди, които на своя страна са собственост пък на DPD. Затова са тези неприятности с доставките. Скоро би следвало всички коли да са брандирани с логото на DPD. Така че, все едно е в момента, кой ще Ви достави.

Общи условия

Активация на акаунт