На пазар във Варна - 49 тема

• 69 127
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Къде се намира магазина на Марешки, където се продават козметика и вносни перилни препарати?

# 76
  • Варна
Има един точно до мед. център "Младост", но не знаех, че перилните препарати са вносни.

# 77
  • Варна
Някой да в ползвал услугите на "Чисто килимче" от Приселци? Мнения?
Ползвала съм ги. Дойдоха на място, взеха килимите, после ги върнаха. Като качество на изпиране нямам забележки. Ценообразуването им беше на килограм, а не на квадратен метър и като цяло се получи почти двойна разлика в моя случай, което ми дойде малко множко. Освен това се и позабавиха доста, но беше лято и това не ми е било проблем.

# 78
Къде се намира магазина на Марешки, където се продават козметика и вносни перилни препарати?

Медицински център Марешки, срещу училище Гео Милев в Младост. Под магазин Макао

# 79
  • Варна
Какво толкова по-различно и интересно продава там Марешки?

# 80
Честно отговарям - нищо. Копие е на Елитис според мен, но много много  по-малък

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 18:54 от _re_ge

# 81
  • Варна
Честно отговарям - нищо. Копие е на Елитис според мен, но много много  по-малък
И няма такова разнообразие откъм декоративна козметика. Иначе се намират някои неща, които да са по-евтини от тези в Елитис, но като цяло и цените са горе долу същите.

# 82
  • Варна
В Кауфланд до мола я махнаха кабинката за снимки.
Елитис много лъжат с цените и ги отрязах напоследък. Такава им била политиката, ми отговори касиерката на въпрос защо не ми продадат артикула на обявената цена, а на по-високата, която им излиза на касата. Така че имайте едно наум и гледайте добре при маркирането.

# 83
  • Варна
Здравейте,
отскоро се преместих на Колхозния пазар и търся козметик за оформяне на вежди и добър маникюрист. Ще се радвам на препоръки!

# 84
Здравейте,
отскоро се преместих на Колхозния пазар и търся козметик за оформяне на вежди и добър маникюрист. Ще се радвам на препоръки!

Зад пощата в една улична е студиото на Даниела, малко и кокетно с много добри маникюристки. Потърси във фейсбук N@ails.
За оформяне на вежди аз ходя в студио Поля срещу The Room, малко е далеч, но все пак Simple Smile

# 85
  • Варна
N@ils, не препоръчвам.
Така ми бяха надълбали ноктите с ел.пила, че месеци треперих ще имам ли отново нормални нокти.
Препоръчвам Вени Драгнева. Салонът и е в бизнес сградата на Бенковска на ъгъла с Кракра. Бенковска 90 е точния адрес.

# 86
здравейте, моля препоръчайте масаж във варна с инфрачервени лъчи, да е лечебен, или по скоро кшнезитерапевт или физиотерапевт. А също водна гимнастика дали има някъде? Благодаря!

# 87
  • Варна
За водна гимнастика съм чувала, че има в дом Младост.

# 88
  • Варна
Здравейте, бихте ли препоръчали от къде мога да поръчам малка торта ( 8 -10 парчета) за изписване на новородено на сносна цена? Повечето сладкарници, които посетих, предлагат минимум 12- 16 парчета.

# 89
  • Варна
В Крамер има всякакви размери торти и тортички, аз там поръчвам една съвсем мъничка, буквално 6 парчета за госпожите в градината, когато дъщеря ми има РД. Но не знам дали цената ще ти се стори сносна...

Ако искаш мога да проверя колко вървят, и без това имам ходене дотам след малко.

Общи условия

Активация на акаунт