На пазар във Варна - 49 тема

• 70 412
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
С две ръце за д-р Светла Николова! Препоръчвам от личен опит. Дори и след контролния преглед при др. лекар си струва според мен,ако имате притеснения за детето си да го прегледате при нея,като специалист.При нас помогна и като добър диагностик,и с оперативна сполучлива намеса.А е и мн. спокойна и предразполагаща.Късмет желая и на вас независимо от избора.Blush

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 23:28 от Galinals

# 391
# 392
  • Варна
089 784 7768 - Станимир, дърводелец.
С повече ръце отколкото имам го препоръчвам.

Магазин за турски препарати има в Трошево. Кръстовището на улиците Фантазия и Младежка.

# 393
  • Варна
Благодаря, eli70o0  !
Вчера дойде един познат дърводелец да види какво точно искаме и ще ни изготви оферта.. иначе каза до края на юни. Дано бебето не реши да излиза по -рано , че няма да има гардероб Grinning
Ще видя дали неговата оферта ни устройва за трите неща, който искаме и може да се свържем и с твоя човек Simple Smile

Магазин за турски стоки, основно  препарати перилни, препарати за под, почистване, козметика има на Пискюлиев. Ако тръгнеш от Колхозния посока към центъра по към края на Пиксюлиев са пада в лявата страна по едни стълбички на горе.
Продават и на марката Kalyon, която е доста добра и изгодна. Той даже самия магазин като се замисля се казва Kalyon Wink
Доколкото знам собственичката е туркиня и само идва да зарежда магазина и пак се връща в Турция.

# 394
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Магазин за турски препарати има в Трошево. Кръстовището на улиците Фантазия и Младежка.

Отдавна не зареждат и продават препарати.

# 395
Привет Simple Smile
Опитах се да намеря инфо за магазин/склад за плоскости , но това, което открих датира от 2010та и незнам дали е актуално.
Трябва ни ПДЧ или още по-добре МДФ, който да е разкроен и обкантен.
Можете ли да препоръчате някое изпитано място?

# 396
  • Варна
Складовете в ЗПЗ- на крайезерния път е Хосе, до Ай Ви сейлингс са Роси, Йаф и Салекс. Над затвора- Стилекс. Кайндл в складовете над полицейското училище, в посока Мебелна палата. Това се сещам на прима виста. Сигурно има и още.

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 11:01 от Blue Turquoise

# 397
Привет Simple Smile
Опитах се да намеря инфо за магазин/склад за плоскости , но това, което открих датира от 2010та и незнам дали е актуално.
Трябва ни ПДЧ или още по-добре МДФ, който да е разкроен и обкантен.
Можете ли да препоръчате някое изпитано място?
По телефона ще се ориентирате най-бързо и точно. Не е необходимо да обикаляте всички места.

# 398
Голям избор и добра цена има в склад Айсберг. Фирмата е Джи и Eм. Ул. Прилеп 74.    g-m.bg  .Там са ни правили по дадени от нас размери разкрой и обкантване.Всичко е било наред.

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 11:38 от Galinals

# 399
  • Варна
Препоръчвам Йаф България - имат разкрой и кантиране могада дам телефон Simple Smile

Търся добър специалист УНГ във Варна , може ли да ми препоръчате.

# 400
  • Варна
УНГ- Мутафова, Чамурлийски, Щерева, Драмжиева, Димитров. Аз лично имам добри впечатления от Димитров в Курортна, малко е странен, но винаги в прилагал адекватно лечение. За останалите отзивите ми са както добри, така и не чак толкова добри. Като за повечето специалисти- има положителни и отрицателни мнения едноврменно.

# 401
  • Варна
Чамурлийски вече не. Щерева е добър диагностик. Сапунджиев е добър, но не работи по ЗК и много трудно се записва час при него.

# 402
Уайкикито и аз го чакам ама ми писна и накупих дрехи от другаде. Наесен смятам да направя с щерката един тур до Турция и от тамошното Уайкики да й взема целия есенно-зимен-пролетен гардероб. Цените били смешни.
Къде, в кой град, най-близо има Уайкики 🙂 да прескочим и ние ☺️

# 403
Унг давам глас за Щерева. Чамурлийки също не е лош. Щерева е много сопната, но е много добър специалист.

Да питам отново, някой с впечатления от остометрията в курортна и палах център.

# 404
  • Варна
За УНГ - д-р Димитров в Курортна препоръчвам и аз.
Лекар, който още с влизането вдъхва увереност, че знае какво прави. Говори и работи спокойно и обяснява всичко. Наистина на фона на всеобщата невроза, той изглежда странен. Но винаги е адекватен и уверен в диагнозата и лечението. Спасявал ме е от влудяващи, дълго неподдаващи се на стандартно лечение възпаления.
Добри отзиви за него имам и от мои познати.
Работи по ЗК, в рамките на няколко дни без проблем се взима час.

Д-р Марио Милков от Център по слуха зад Операта също може да свърши работа. Но той не приема по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт