На пазар във Варна - 49 тема

• 69 856
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
А ако утре смените домоуправителя или нещо не е наред ? И договора между кого се сключва - между вас и фирмата или домоуправителя и фирмата ? Как ще разберете реалната цена на ремонта, ако домоуправитела се договори нещо под масата и изкуствено завиши, понеже това не е малка работа? Потърсете и вие за да имате какво да сравнявате с офертите които ще ви предложат за избор. 

# 496
  • Варна
Разбира се, затова от живущите не се взе веднага никакво решение. Ще потърсим и ние оферти от други фирми. Затова и питам, ако някой скоро е минал през такъв етап, да сподели дали е доволен/недоволен от конкретна фирма. Никой не иска да се набутва...

# 497
  • Варна
Здравейте, от къде във Варна мога да си купя куфар 55/40/20 -размерите на Раънеър? Предварително благодаря за информацията!

# 498
Гранд гепард имат такива размери, аз съм пътувала с Райън с техен куфар. От Пискюлиев се завива по Никола Кънев или следващата успоредна, не помня и насреща в блока е едно гаражче, имаше голяма табела. Там се продават. Имали са магазини в двата мола, но ги няма вече, иначе може онлайн.

# 499
  • Варна
Здравейте, от къде във Варна мога да си купя куфар 55/40/20 -размерите на Раънеър? Предварително благодаря за информацията!
Присъединявам се към въпоса. Търся сравнително читави куфари, на сносна цена, т.к. ще ми трябват 3 броя, нямам ограничение в размера, но да могат да носят 23 кг. Grinning

# 500
  • Варна
Имали са магазини в двата мола, но ги няма вече...
Напротив. Магазинът в Гранд МОЛ си го има. Ние от там си купихме нашите. Бяха на промоция по 50 или 55 лв.

# 501
  • Варна
Точно такъв размер куфар имам на Samsonite Super Light серията.
Заслужава си всяка една стотинка особено, ако се пътува повече.
Наистина е лек все едно носиш найлонова торбичка и имам чувството, че колкото и да го напълниш все е лек както празен.

# 502
  • In transit
Присъединявам се към въпоса. Търся сравнително читави куфари, на сносна цена, т.к. ще ми трябват 3 броя, нямам ограничение в размера, но да могат да носят 23 кг. Grinning
Бих препоръчала Естил. Имат магазин в Мол Варна. Имат си и 2 г. гаранция. Иначе евтини има в Метро, Джъмбо.

# 503
Ако samsonite идват скъпички препоръчвам American tourister пак от магазините на Самсонайт.

# 504
Естил бих ги препоръчала, да, имам техен от 10 години и доста съм го суркала, почти като нов си стои. Но те вдигнаха цените, докато Гранд гепард са на старите цени на Естил и като качество ми изглежда същото, ползвам, довволна съм, но от скоро ми е.
Не знаех, че имат магазин в Гранд мол! Тръсих ги във Варна мол, нямаше го. Може и да не съм отишла до Гранд мол, не помня, но издирвах точно тях заради размера и аз.
Аз и Самсонайт съм ползвала, но много стар модел, но колкото и да не е за вярване, Естил ми дойде по- удобен, колелата по- хубаво вървяха, по- стабилен, маневрен, иначе и двата са здрави. А ако се налага да бягаш по няколко километра из летища и гари (не български и гигантски като размер), да се качваш на ескалатори, да слизаш и прочие всякакви гимнастики, еми Естил се учудих колко удобен беше. Модела ми е голям, с 4 колела. И краката съм си вдигала на него, като седна на седалка в чакалня, върховно е удобен за всичко! Smiley  Но в случая за размера на Райън смятам, че Гранд гепард е уместно, по- евтино решение, което отговаря точно на изискванията.

# 505
Някой може ли да даде идея , къде мога да заведа 3 год. си син за скъсяване на косата,който никога до сега не е бил подстригван от др. освен от мен.Иска ми се да има детски стол или да предразполагат децата.И ако може да не е съвсем в крайните квартали.  Blush

# 506
  • Варна
Детски стол не знам дали има. Моята фризьорка слага едно нещо върху нормалния стол, специално за деца е, изглежда като квадратна табуретка, тапицирана с кожа. Но е в горната част на Възраждане, така че не знам дали те устройва.

# 507
Ами ние сме в Левски,но в краен случай,ако не открия по-близо ще питам за подробности.Благодаря.

# 508
  • Варна
Ами ние сме в Левски,но в краен случай,ако не открия по-близо ще питам за подробности.Благодаря.
В "Красен Стил" на Чаталджа има специален детски висок стол.

# 509
  • Варна
Подкрепям положителнителнте мнения за Samsonite. Super light серията е много удобна. Понякога имат добри намаления, заслужават си, определено! Само ако избирате светъл цвят, го опаковайте, че БГ еър така ми съсипаха един чисто нов тюркоазен.

Общи условия

Активация на акаунт