Не беше и бял, аз само бели коне яхам.
Все истории имах ама с каруца не ми бяха предлагали да си ме карат.
Спирали са ме на улицата десетки пъти - от откровено пропаднали и луди до нормални, ама не съвсем.
Аз по принцип си говоря много, но тогава бях и притеснена (батко на приятелка и така нататък). И не спрях да дрънкам аз. Накрая като ме изпращаше, каза, че други планове имал за вечерта, ама аз ..... не съм разбрала правилно. Та представям си как би описал срещата ни.
на някои от историите се смях с глас
Аз май не съм имала кой знае колко смешни или ужасни срещи, или и двете заедно
Веднъж излизах с един, който не спря да говори през цялото време, разказа ми живота си от-до, обясни ми как поне до 40 си годишнина не иска да се жени и да има деца, защото искал да е голям бохем-сваляч, аз само кимах и общо взето дума не обелих, защото не ми се даде възможност да кажа нещо за себе си. Друга случка, бях още ученичка, някъде 10 клас. Излизам с едно много симпатично на външен вид момче, което обаче дойде на срещата буквално вонящо на чесън от 2 метра разстояние. След това седнахме да ядем понички, обаче имах 50 лева на цяло и му казах да ми вземе една поничка, струваща 80 стотинки , на което чесновият ми отговори: "добре, ама да ми ги върнеш после".

беше много странно за мен, защото мислех, че е от онези, които досаждат да продават книги и други нещица. Да не би да говорим за един и същи човек?

беше много странно за мен, защото мислех, че е от онези, които досаждат да продават книги и други нещица. Да не би да говорим за един и същи човек? 
Много се смях последният път, когато ме спряха трима човека в рамките на час, даже започнах да се озъртам да не е някаква скрита камера. Единият ме спря, за да ми каже как организирал масова криеница в София и да съм си дала координати, при което му казах, че още сега ще се скрия едно хубаво от него.
Така де, отказах му, продължи да си настоява, при което по едно време просто си тръгнах накдето се бях запътила.