През цялото време се чувствах като клоун и се чудех какво да говоря, защото той не обели и думичка. След срещата ми писа 100 пъти колко му било харесало и искаше да излизаме пак
Дали имаше втора среща?
( баща ми не е селски тип и от къде ги извади тия кози....
) Смяхме се много
" а той отговори - "да, ама почва тва по волейбол" ... това беше последната ни среща..след години ме викаше да сме били излязли..твърдо отказах
. Та видяхме се на едно кафене до Уни, той плати сметката, много настояваше, дрънкаше някакви работи, аз обаче като кон с капаци, се ядосвах, че ми губи времето. В крайна сметка уговорихме сделката и се разбрахме кога да се срещнем да му дам темите, че трябваше да ги преснимам. В уречения ден имахме някаква работа с баща ми, та той ме закара с колата и остана да чака, докато аз се разбера с оня. Младежът обаче 15 минути ми дрънка пак някакви работи, без да даде никаква индикация, че въобще носи пари да си плати "стоката". Накрая, тъкмо нервата ми вече не издържа, се появи баща ми, да ме привика, че уж много сме бързали за някъде
Тръгнах си, ядосана, че само съм си изгубила времето, въобще не ми дойде на акъла, че оня може и да ме е харесвал. После ми звънеше и пишеше известно време, да сме се видели. Най-смешното беше, че по онова време си имах приятел. Спря чак, когато му писах, че съм гаджосана.
Препоръчани теми