Тук е моментът да вметна, че братчеда на ММ цял ден горкия вися само на лимонадка и с фотоапарат в ръка, за да снима и да стои трезвен, за да ни докара до Търново за "сватбено пътешествие" в деня на сватбата. Тъкмо наближаваме ангажирания хотел и братчеда се сеща, че трябва моменталически да скокне от колата и да хване влака за Русе, иначе ще спи на гарата. И така скача той, а употребилия алкохол младоженец сяда зад волана да паркира колата. Аз като много досетлива, междувременно изскачам от колата и се "паркирам" на единственото свободно парко-място, сакън да не го заеме някой, докато ММ направи обратен завой и дойде да паркира. И така вися си аз на улицата, колата подхожда към мен, след което без всякакви видими знаци какво се случва... ме подминава. И заминава нататък по улицата... И постепенно си давам сметка, че вися на улицата, в град, в който никого не познавам, оженена преди няколко часа, нямам една стотинка в джоба и започва сериозно да притъмнява...
Постоях си така, напълно объркана поне 10 минути и по едно време гледам, колата на баща ми все пак се връща. "Размислил е" - викам си. Човекът най-спокойно подходи към мен, паркира си и излизайки каза, че не посмял да направи преди малко обратен завой пред хотела, защото бил забранен, а малко по-нататък имало полицаи. А той е и пил все пак, нали. И си казал - "ще направя по-нататък обратен завой". Да, ама му се наложило почти да излезе от града, докато намери безопасно място. Не се беше притеснил особено, че аз си вися на улицата в пълно неведение какво ми се случва на сватбеното пътешествие
видял същият обект, идващ след банкатата. Всъщност в началото ме попита дали има две сгради еднакви. " чувайки" мълчанието ми, ми заяви че съм права. И досега ми го тика в очите, когато го упрекна, че не ме признава за права, въпреки, че съм - " Аз веднъж те признах, стига толкова". Логично обяснение на въпроса как се е излъгал да кара в кръг, няма и май няма и да има.