Ужасни, смешни срещи

• 306 625
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Де да беше, тепърва се освежавал, бръснел и въобще подготвял за срещата. Беше възмутен защо не съм го изчакала.
Ама ти така с метлата ли офейка ? ( не се сдържах просто, да не се засегнеш нещо , ама много релистично...)

# 106
Много загубена среща. Излязох с един познат от града, който от доста време ме канеше и аз отказвах. Отидохме в един Софийски парк на вечерна разходка и загубенякът не престана да се прозява понеже работел на две места. Присещах се някакви въпроси, че иначе щяхме да играеме на мълчанка. Повече не сме си и писали даже камо ли да излезна с него.

Срещнах се с мъж от ФБ, който на снимките изглеждаше супер, а то се оказа, че те му били стари. И съвсем на живо на изглеждаше секси.

П.С мразя ръчкането в телефоните и цъкането на месинджъра по време на среща.

Защо да е загубеняк, защото работи на две места? Thinking

# 107
  • Далече, далече
Бил е стар и несексапилен, доколкото разбрах.

# 108
Това е за другата среща от Фейсбук.

# 109
  • Далече, далече
Първият се е прозявал непрекъснато и не е бил особено общителен.

# 110
  • София
О, тръгнах си баш яхнала метлата, защото бях започната и недовършена... Joy

# 111
  • Далече, далече
Не можа ли да му скочиш в гръб в банята?

# 112
  • София
Аз откъде да знам, че толкова ще се забави? На 5-та минута вече бях умряла от студ, че още не бяха пуснали парното. Пък и аз млада, не много опитна, питах го какво става и отговорът беше, че ей сега идва....Подозирам, че ако бях стигнала до банята, нямаше да му хареса....Много ми беше студено....

# 113
  • Далече, далече
Можеше и да му хареса някоя хищна мадама да му се нахвърли.

# 114
  • София
честно да си кажа, не съжалявам, че нещата не се получиха. Пък и надали, твърде традиционен беше.

# 115
  • София
честно да си кажа, не съжалявам, че нещата не се получиха. Пък и надали, твърде традиционен беше.

Интересно той какво би разказал . "Забил съм една, ама аз бях много готин, съблякъл съм я даже... Влязох да се освежа, ама подготвил съм се и наточил. Излизам , няма ни жена , ни бележка..... тръганала си..."
Той по- тъпо е гледал да знаеш

# 116
На листовките за шофьорска книжка изпитващия ми каза грешна кабинка, на която да седна. На мястото на един мъж, на него съответно моята кабинка. Таблетите не ни разпознаха и трябваше да бъдем дисквалифицирани, но изпитващите се смилиха над нас и ни дадоха да се разменим.
След изпита той ме изчака от вън, да почерпи за успешно взетия изпит. Аз се съгласих, но бързах за работа. Чаках моят инструктор да ме вземе и закара.
Почерпи ме едно кафе. Търси ми номера, но инструктора ми беше дошъл и трябваше да тръгвам. Казах му го набързо, той не успя да го запише.
Месец по-късно успял да го налучка, ми се обади да се видим.
Нищо не излезе, но пък е много мило това, че толкова време се е опитвал да се свърже с мен.

# 117
Смешно- неловка от мен ( от студентските ми години )
Запознах се с момче в интернет и контактувахме почти денонощтно. Общи теми, години , интереси, музика..абе всичко топ. Разменили сме си снимки и вече копнеем за жива среща! Беше от съседен до моя град (120) км. И един уикенд дойде с колята си и ме взе. Отитох да му погостувам в родния град. Всичко бе супер - реалния човек от снимките, наготви ми...пихме водки у тях, яко силна музика -влюбени ..а-у ииии се стигна до кревата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Той беше доста притеснен и ми каза леко в ушето "ако можеш да ми помогнеш" ( аз си помислих че му е за 1ви път) ,  след като му бръкнах в боксерките и 10 мин не успявах да му намеря ч**на му (.беше голям колкото кутрето ми във възбудено състояние. )Вдигнах си гащите и му казах , че е по добре да си останем.приятели.. Bowtie
Толкова неловко ми стана., но наистина не можех да си представя как ще го правим..и се отказах от момчето..

И за една УЖАСНА се сетих.
Запознахме се с него във фитнеса..ама мъж мечта, със сини очи..едно тяло, необвързан (викам си тук нещо не е ок да е сам мъж толкова хубав и сам) . Както и да е.. след 10на дни той ме покани на разходка в парка..после у тях уж, за да гледаме филм...и цуни гуни айде пак изненада Joy Kissing Heart  И то каква !
Освен , че беше крайно нескопосан в леглото и 100 килограмовото му тяло ме затисна и останах БУКВАЛНО БЕЗ дъх..и .тамън да свърши и да приключи тоя ад , скочи от леглото и ми извади черен пенис колан, с който бях помолена да го из***м.. останах без дъх ОТНОВО и наистина много рЕзко ми прилоша и си заминах..
Все си казвах , че има няква причина такъв хубостник да е сам, но не съм предполагала чак така че ще стане Joy

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 02:32 от AnMary

# 118
Припадам от смях с последните две 😁😁
Май бързо преминаваш от първа среща на цуни-гуни 😁 по- добре е така, че иначе както в твоите случаи - всичко ОК, а кекса безвкусен 😁

# 119
Припадам от смях с последните две 😁😁
Май бързо преминаваш от първа среща на цуни-гуни 😁 по- добре е така, че иначе както в твоите случаи - всичко ОК, а кекса безвкусен 😁
Хаха ми бързо гледам да "опипам "почвата 🤣 поне да не си губя времето! После ще ме е яд че съм чакала един да му порастне член, па втория да има два - черен кожен 🤣🤣😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт