Отговори
# 255
Хахаххахха, най-искрено се извиянвам!!! Чудех се дали да не я пратя на Диана хаххаха или по-скоро киборгите трябва да я видят Wink

# 256
Интересен ми е сега лайв-чата на Димитър Захариев. Той като нов за нас и по-непознат ми е любопитно какво ще каже и как ще се държи. Останалите сме ги виждали повече в такава светлина и няма да ми е голяма изненада.
Майче, гледах го вече и много ми хареса. Wink

Леле, леле, леле! Ама в момента ли има лайф чат с него??? Не трябва ли да е друг ден?

# 257
Интересен ми е сега лайв-чата на Димитър Захариев. Той като нов за нас и по-непознат ми е любопитно какво ще каже и как ще се държи. Останалите сме ги виждали повече в такава светлина и няма да ми е голяма изненада.
Майче, гледах го вече и много ми хареса. Wink

Леле, леле, леле! Ама в момента ли има лайф чат с него??? Не трябва ли да е друг ден?
Чакай, чакай, не откачай от кеф. Joy Не е днес, дано е утре. Grinning

# 258
Чакай, чакай не откачай от кеф. Joy Не е днес. Grinning

Ох, почти получих инфаркт!
Айде, отваряйте виното или който каквото има!

# 259
  • София
Ох, това с хрупането все едно бяхме аз и ММ. Grinning

# 260
Как Фотев има син пък е с увредена сперма?

# 261
Явно се е случило нещо след раждането на сина.
Поне стана ясно защо нямат деца. А аз продължавам да умувам защо тя се е омъжила за него. МАлко по малко май ще стане ясно

# 262
  • София
Явно се е случило нещо след раждането на сина.
Поне стана ясно защо нямат деца. А аз продължавам да умувам защо тя се е омъжила за него. МАлко по малко май ще стане ясно

А дали не е възможно да я лъже?

# 263
Как Фотев има син пък е с увредена сперма?

С възрастта нещата се променят и при жените, и при мъжете.

# 264
Убиха ме с тоя разговор. Галя как го хапе и доста истини му каза все пак.

Ох, милата Ина, толкова много иска да има деца. Фотев да не би да има проблем със спермата? Защо иначе тя ще иска от него да намерят от друго място?

# 265
Може и да я лъже. Яница, така излезе, че той има някакъв проблем, а не че просто не иска

Айдеееее, Лора, без да знае, омаза още повече нещата

Захариев и Галя много ми ахресаха. Всеки да чуе истината за себе си

# 266
  • София
Горката Ина, очаквам тя да направи крачката към Тасев.

Тони няма да се откаже. Това беше разговора, който не ми се искаше да се случва.
Тони беше много готин до врата. Харесва ми много с това катинарче.

# 267
Лора  колко  неактуална информация  за Банков пусна на Тони /Зори за това искала да напуска , всичко и напомняло за него / , сега той пак ще се напъва да атакува....

# 268
Горката Ина, очаквам тя да направи крачката към Тасев.

Тони няма да се откаже. Това беше разговора, който не ми се искаше да се случва.
Тони беше много готин до врата

Надявам се Тони да се опита да поговори с нея....и незнам, да разбере, че не Банков е проблема....оф, предпочитам да беше решил, че проблемът е в него самия, а не точно в Банков. Много тъпо стана

# 269
Диана отново е пуснала видео на живо във фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт