Отговори
# 285
Много ми е забавен таткото. Какво ли го чака?

# 286
Ама Галя пак беше много точна и безкомпромисна в коментарите си - понякога съдбата се намесва, когато на теб не ти стиска да вземеш решение.

За какво замесват Калин с Мишева? То сякаш проблема е малък там, че дай още да добавим...

# 287
Информацията от Лора към Тони към Марио беше пълна с неточности, но накрая ще свърши работа - Марио ще се активизира и ще върне обратно Зорница. Вероятно с целувка, защото той не трепва пред нея, нали Grinning

Мишето каза, че Калин й напомня на брат й. Дано се зароди близост и приятелство и тя му помогне, но без да се намесват любовни чувства.

Двойният татко хубаво си го получи.

# 288
Не искам да съм зла, ама така му се пада на тоз пуяк Joy aко е достатъчни умен няма да припарва реанимацията сега или по-дoбре сега докато не могат да стават да го убият Joy

Абсолютно! Искам да го сгащят двете заедно!

Айдее, Фотев се впечатли тотално. Убедена съм, че човек като него трудно би се впечатлил

# 289
  • Ню Йорк
Леле тоя олигофрен де го намериха. Оплодил 2 жени и крие и от двете.

# 290
Ехеее, както предполагахме! Теодора Кулева е новият анестезиолог! Доктор Войнова Simple Smile

# 291
Малко му беше на таткото. Егати и боклука! Заслужава и двете да го изгонят.

Фотев, ах, Фотев! Не е грозен актьора, играта му е перфектна, а гласа му ... Тръпки ме побиват от спокойния му тон изпълнен със заплаха.

# 292
  • София

Фотев, ах, Фотев! Не е грозен актьора, играта му е перфектна, а гласа му ... Тръпки ме побиват от спокойния му тон изпълнен със заплаха.
Великолепен глас има. Все пак говори "Хорейшио" . За годините си актьора изглежда много добре.

# 293
  • Разпиляна във въображението
Да взема да излорадствам Simple Smile Казах ли ви, че Галя ще се справи? Красива, амбициозна и има акъл, който ползва! Страхотна е. Изобщо невероятна в целия епизод - в спалнята, на работа, с онзи мъж и после пред Фотев. Притеснявах се, че ще се запъне и няма да успее нищо да каже, но тя се справи. Изобщо беше нейната серия : )
Не ми харесаха думите на Петър за сватбата. Помръкна. А за въпроса на Фотев към нея - умах чувството, че се интересува от отговора, но по-скоро да си даде отговор за Ина.

Започвам да симпатизирам на Фотева. Болницата успя да я причупи в хубавия смисъл. Фотев да не вземе накрая да я пусне? Simple Smile

Калин и Мишето - не ми харесва накъде отиват нещата. За лабилната Наталия, освен майчинството, работата и сакат мъж, само друго й трябваше - майчинство, работа, сакат мъж и друга жена. Дано нещата не стигнат по-далеч от помощ. Иначе се оглеждах за Владов. Къде си бе, момче?

Лора и Стефан - горките. Нямам търпение бебокът да се появи и да видим какви действия ще предприемат.

Лора забърка каша. Тони реши, че проблемът не е в него. В миналото на Зорница. Но не това й е проблема, а братчето. И ММ коментира, че Марио е щял да се задави с хапката. Ужасно счупен телефон. И все пак единственото до което мисля, че ще доведе, е може би да видим апартамента на Зорница и той да чуе историята с Банков.

Новото момиче е симпатично. В първите думи на София, актрисата, чух "дъщеря НИ". Може да е грешка в моя телевизор.

# 294
Галя се справи, защото докосна на Ина болната струна. Но Петър и целите им отношения - трудно ми е да видя любов и взаимна подкрепа.
Ина е много сладка, мъчно ми стана за нея.
Интересно, че Марио се активизира (и аз очаквам да я намери у тях, няма да му даде мира мисълта, че напуска заради него), но Тони пасува. Толкова ли му взе страха Огнянова? Grinning

# 295

Новото момиче е симпатично. В първите думи на София, актрисата, чух "дъщеря НИ". Може да е грешка в моя телевизор.

Може тя да е там с мъжа си?? Thinking

# 296

[/quote]
И аз така чух...

# 297
Мириел, чуден анализ!

Ина и Галя си нямат идея (а може би скоро ще имат) колко много си приличат. И двете започват да излизат от сянката на мъжете си и това е повече от страхотно. Че и баджаначки се очертава да станат хахахахха

А проблема на Зорница според мен е съвкупност от всичко - Банков, Марио, Тони. Като се насъберат няколко такива ситуации (меко казано ситуации) и е доста логично а реши, че трябва да се махне, да смени обстановката. Както си знаем обаче, това няма да се случи Wink

Според мен каза дъщеря ни, защото Захариев познава и бащата и тя говори за себе си и мъжа си

# 298
Приятен епизод , но ми беше малко дозата Батко . Дано да се активира и утре да отиде при Зори
 /само на разговор  Heart Eyes / .
Задават се интересни  времена с Ина , като изгубено момиченце е . Дано само мутрафонът не и направи нещо  Praynig

# 299
  • София

Великолепен глас има. Все пак говори "Хорейшио" . За годините си актьора изглежда много добре.
Не само великолепен глас, но и страхотно променящ се - закачливият Касъл, сериозният Хорейшио, та до невероятния Шелдън /"Теория на Големия взрив"/. А тук е толкова зловещ 

Като ме стресира, затварям очи и се кефя виртуално с... Касъл  Kissing Heart

Не, не с някой от сериала  Mr. Green

Сега на дневен ред май излизат Ина и Боби - лечебна прегръдкаа, а, да бе да !

Общи условия

Активация на акаунт