Отговори
# 720
Пак ще стана зла от липсата на ...нашите Misc Bomb
Тази Албена  какво дудне , еГати и  златния Хипократ ! Да ни пази Господ от такива отличници !

Нещо ама никак не я схващам тази!!

Почвам да рисувам плакат "ТОМАЗО" и утре сутрин вместо на работа, отивам в Бояна да скандирам! И без това е петък 13ти - не се работи Wink

# 721
Скука , дай едно хайку за ТО-МА-ЗО !
Танцът на Калин и Натали трябва да е  трогателен , но аз вече съм бясна и не ми въздейства .

# 722
Оф....заспивам от скука......отивам да мъдря хайку-то

Стига бе и в промото ли ги няма!??!?!??!?!

# 723
Ама защо изобщо ги вкарват новите герои ?!?
70 % от серията беше за Калин в инвалидна количка...
Не ми се гледа повече тази история .

# 724
Оф....заспивам от скука......отивам да мъдря хайку-то

Стига бе и в промото ли ги няма!??!?!??!?!

Аз имам надежда за официалното. Тия хора ще ни побъркат бее, бива ли такова нещо?Joy

# 725
Танцът на Калин и Натали трябва да е  трогателен , но аз вече съм бясна и не ми въздейства .

Чувствам се по същия начин !!!

# 726
  • Ню Йорк
Леле, лудата дано не се усети. Горките Мазови, направо ми е мъка за тях.
Захариеви май скоро ще имат големи скандали. Пешко все бие отбой и изнервя Галя максимално.
А каква е идеята с това новото момиченце хич не ми е ясно  newsm78 Много искат да я набутат, а от друга страна показват колко е зле.
Сигурна бях, че Наталия ще разбере, друга би му издрала очите, но тя е готина Wink

# 727
Господи, колко реклама трябваше да изтърпя, не е истина!

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 21:08 от HumbleBumble

# 728

Чувствам се по същия начин !!!

Изобщо не отразих танца, чаках промото

# 729
Мен танцът ме трогна, беше много хубав. Като цяло хубав епизод, но тотално не разбирам защо набутаха И анестезиоложката. Освен ако не са решили да намерят мома за Врабчев, та да може да не е капо, като Стаменова се заобича с Фотев.
Утре - пак лудото Ванче и страданието на Наталия. Ше ме уморят.
Ей, да кажа една добра дума за сестрите. Долни клюкарки са, ама окуражиха Бени Шипката.

# 730
Аз сега, като гледах на живо и не можех да превъртам, гледах Калин и Наталка и ми беше много интересно. Дори не усетих липсата на Триото.
Новата ми е много интересна. Чудя се кога майка й ще съобщи на Пешето, че му е дъщеря🤔
Не очаквах историята на Фотеви да е толкова тривиална.
Дали няма да сблъскат Малката с Тасев🤔😁

Утре Ванчето ше прави Мазови на кайма 😂

# 731
Добре, че беше Мазов този епизод да се посмея откровено с него Joy, че останалата част скука.

Може Триото да го няма, но повече от здравословна доза Ванче ще получим Joy

# 732
Къде се джиросаха сценаристите на първите 10-12 епизода ?
Пак се върнаха към старата практика  от сезони 1-4 .
Явно  тук се упражнява  некакъв сценарист , който е точно като Албенка - чики-рики-шушу-мушу...
За Ванчето ще ми трябва антидот .

# 733
  • Ню Йорк
Все пак можеше да измислят по-интересна история на Фотеви, а то банално та банално.

Наталия и Калин си бяха достатъчно вълнуващи Wink  Евала на Наталия, че седи до Калин и го подкрепя, ето това е любов, а не празните приказки изприказвани.

Дедо Врабчо дали няма да се натисне на новичката  Joy

Между другото, заглавието на филма вече няма нищо общо. Спокойно можеше да го прекръстят на "болница свети кирил".

# 734
Не вярвам да я сблъскат с Тасев. Между другото, той беше остър, но адекватен и в никакъв случай злобен спрямо Албена.
Тасев ще си се обича с Ина, тяхното мина в зоната на трагично-невъзможната любов и накрая ще се наобичат напук на всичко Joy
Бих дала един бъбрек да разбера каква е идеята на тия дупки в определени сюжетни истории. Едва ли някой монтажист се е плеснал по челото и си е казал „ейй, забравих Марио и Зорница”. Joy явно има някаква цел, но тотално ми убягва.

Общи условия

Активация на акаунт