Отговори
# 555
  • София
Ванилия*  за  "Далечна светлина " ли става дума? Ах, ако екипа успее да предаде и 50% от това, което изпитах докато четох книгата ще е прекрасно.
Някак обаче не вярвам да вкарат синдрома на Аспергер, ще е нещо доста по-тривиално

# 556
Марио-Албена ми е горе-долу като Банков-Вяра Grinning. Девойката може и да си падне по баткото и да ходи известно време по него, той може и да я потупа покровителствено по рамото, но няма никакъв, ама абсолютно никакъв  шанс да предизвика интереса му. На всичкото отгоре, той милият е толкова хлътнал, че сигурно няма и да забележи, ако някоя друга го хареса.

Албена определено тепърва ще ни разкрива своите тайни. Но честно казано, аз не разбирам защо я вкараха. Малко са ни останалите истории, които имат да разплитат, та вкарват още една?

# 557
  • Разпиляна във въображението
Не съм лекар, мога само да предполагам под какъв стрес са. Предполагам, че е под въздействието на случилото се. Родилка без кислород повече от минута.
Отново се повтарям - те са очаквали лекар с опит. Не й знаят проблема на докторката. Можеха да са една идея по-мили при запознаването, но другото си е работа. С това меко гласче, тихичко, и тази плахост, хирурзите ще я затиснат още повече. Ставали сме свидетели с Врабчев какъв тон им държи по време на опирации.

# 558
Ок, да ги видим нататък как ще се държат, вече без да има екстремни ситуации. Simple Smile

За Жекова исках да кажа - ужасно ми е неприятна тази персона. Изключително нахално си позволява да се намесва там, където не ѝ е работа. Както се видя, Ина и Борис и сами могат да се справят със ситуацията. Засега. Grinning Не очаквам, че нещата между тях ще приключат дотук. Но пък ми бяха много мили вчера и много ми хареса как Борис я скастри и ѝ каза да спре да се държи като 12-годишна Grinning

# 559
  • София
Не мисля, че Врабчев и Галя в частност се държаха грубо. По принцип новата докторка не е специализант, т.е. дори Врабчев не трябваше да е с нея в операционната. Какво щеше да стане, ако не беше? Хич не ми се иска да се оказва дъщеря на Захариев. Пък и защо, разбирайки за това, той да се засили да я връща? То така всеки може да те набеди за баща на детето си. Само едната прилика не стига.
За съжаление обаче за пореден път се убеждавам, че малкият Шопов не е наследил таланта на дядо си и баща си. Пълна липса на емоции. Никак не е убедителен в сцените с Ина, то не че с Вяра беше.

# 560
Ванилия, точно! Тя вече е минала "нивата". Поставете се на мястото на Врабчев. За първи път директор склонява на молбата му да наеме анестезиолог. Очаква много добър лекар и какво получава - непознато момиче, което не успява да интубира.
Ще мине време и ще й даде кредит, но е прясно изненадан, и то неприятно, а тя е колеблива в представянето си. Какво се предполага сега от него - да бъде бавачка на тази, която трябваше да отнеме от тежестта му?
Всички сте против Галя, но явно не всички приемат с отворени обятия непознати парашутисти.

Галя започна да се държи грубо още преди въобще да знае кое е това момиче, как е назначено и т.н.
И като цяло тя напоследък доста кофти отношение показва, една нахакана, твърде самоуверена, дано това не й изиграе лоша шега. И към Захариев не ми харесва как се отнася, реже го, рязка е с него, не личи никакво уважение.

# 561
Пешката голям бик за разплод се оказа нищо чудно и на някоя друга от сестрите да е направил бебета .

# 562
Доста скучна серея. Довечера ще бъде същата тегава работа, така като гледам.
Препоръчвам за оправят прическата на Мишето. Кой светъл ум измисли начинът по който я сресват? Много грозно!
Не ми се мисли, какво мазало ще стане, ако Албена се окаже дъщеря на Петър. Визуалната прилика между тях е видима – широката брадичка с трапчинка, та може и такава да излезе работата. Ще видим.
Къде покриха Романова  и Кръстева?
 Гледайки играта на актьорите се убедих, за кой ли път, че Велислав Павлов е прекрасен актьор. Никой не може да се сравнява с него. За кратко време изгради страхотен, пълнокръвен образ. Всяка мимика, жест, движение са точно на място.
Само се питам до кога ще го крият и него и Зорница. Те трябва да присъстват във всеки епизод.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 09:43 от *Melanie*

# 563
Пешката голям бик за разплод се оказа нищо чудно и на някоя друга от сестрите да е направил бебета .

На сестра Мая примерно Grinning Grinning  Вчера си мислех да вземат да върнат сестра Мая и Диана да играе двете си героини едновременно хахахаха шизофрения Grinning Grinning

Врабчев го оправдавам за отношението към новото момиче, но Галя още ме вбесява. Алебна наистина беше адски неадекватна, но Галя в последно време като цяло се държи ужасно, с много високо самочувствие. Преди два епизода няма да забравя как хем имаше нужда от Врабчев за секциото, хем се държеше супер неуважително към професията му. Поведението й снощи беше само черешката на тортата.

# 564
Гледайки играта на актьорите се убедих, за кой ли път, че Велислав Павлов е прекрасен актьор. Никой не може да се сравнява с него. За кратко време изгради страхотен, пълнокръвен образ. Всяка мимика, жест, движение са точно на място.
Абсолютно! Просто е истинско удоволствие да се гледа и нито за момент не си мисля, че играе, че не е лекар в реалния живот и че има нещо принудено в него. Направо е като сраснал се с образа си. Отделно, че героят му е просто разкошен. Вчера имаше невероятен контраст между него и останалите.

Иначе и аз си мисля, че е много вероятно покрай снимането на Писма от Антарктида да са дали малко почивка на Диана и затова сега Зорница да си стои в отпуск вкъщи и да рони сълзи, а ние да ги роним пред екрана Grinning

# 565

Галя е умна жена. Допусна грешка като специализант. Оттогава нямам спомен да е направи грешен ход или да е допуснала ощетяваща операция на пациентка.

На Галя й предстои да направи грешка и е наложително, за да се приземи и да дойде на себе си.

# 566
Дона, като прочетох мед. сестра, това ми беше първата мисъл Joy  и без това сценаристите напоследък са го ударили на разни случайни срещи на роднини и тем подобни, що не Grinning някоя изгубена сестра близначка на Зорница, за която тя не знае и не са се срещали досега в болницата Joy

Захариев, не му завиждам, как му говорят всички подчинени напоследък, те и на Банков държаха тон, ама сега с него никакво уважение.

# 567
Дона, като прочетох мед. сестра, това ми беше първата мисъл Joy  и без това сценаристите напоследък са го ударили на разни случайни срещи на роднини и тем подобни, що не Grinning някоя изгубена сестра близначка на Зорница, за която тя не знае и не са се срещали досега в болницата Joy

Захариев, не му завиждам, как му говорят всички подчинени напоследък, те и на Банков държаха тон, ама сега с него никакво уважение.

Даваме едната на Марио, другата на Тони и всичко е ток и жица Grinning Макар, че Мая от клипа на Диана от снощи съвсем не я виждам с Тони Grinning Той е твърде мил и романтичен за нея Grinning
Абе на Банков държаха тон, ама по друг начин. Захариев за нищо го нямат

# 568
Нa мен ми се струвa, че може пък сюжетa дa се рaзвие в посокa Врaбчев-Войновa, въпреки сцените нa нехaресвaне, и Фотев-Стaменовa, едвa ли сa случaйни "зaкaчките" между тях.

# 569
Нa мен ми се струвa, че може пък сюжетa дa се рaзвие в посокa Врaбчев-Войновa, въпреки сцените нa нехaресвaне, и Фотев-Стaменовa, едвa ли сa случaйни "зaкaчките" между тях.
Ми той вчера си каза на няколко пъти, че ставала за нещо, ама извън болницата, знае ли човек, майка ѝ каза на Захариев, че момичето има нужда от ментор. Може Врабчев да реши да я менторства на всички фронтове Grinning

Donna, сестра Мая ще го схруска Тони на закуска, по-добре не Joy

А Захариев може би някога към края на сезона евентуално едва ли не ще успее да започне да се държи като истински директор и да си извоюва уважение от колегите, но за момента е пълна дупка. На Банков се опитваха да държат тон, но той беше безкомпромисен и постигаше това, което искаше, аз не помня да е клякал пред исканията на този и онзи. Докато при Захариев е разграден двор, всеки си прави каквото си иска.

Общи условия

Активация на акаунт