Отговори
# 570
Дона, като прочетох мед. сестра, това ми беше първата мисъл Joy  и без това сценаристите напоследък са го ударили на разни случайни срещи на роднини и тем подобни, що не Grinning някоя изгубена сестра близначка на Зорница, за която тя не знае и не са се срещали досега в болницата Joy

Захариев, не му завиждам, как му говорят всички подчинени напоследък, те и на Банков държаха тон, ама сега с него никакво уважение.
Той горкият не става за директор никакъв авторитет няма пред подчинените си !

# 571
Да така е, Банков си имаше трески за дялкане като мъж, но като директор се справяше добре и сцените с Виолета и онзи от община ли беше, бяха много забавни Grinning Ако има дори минимална опция да го върнат, то да е само като директор, иначе не Simple Smile

Аааа, Войнова я давам на Тони, ще си подхождат не само визуално, но и като характери, той ще я поочупи и развеселява, получава му се със Зорница макар не и по начина, който той иска, но все пак като приятел се справя много добре. Така хем Тони няма да страда толкоз за Зори и Марио, хем тези двамата няма да имат причина да се спират вече, освен ако не изскочи нещо друго - я жена, я дете, че на директорите до сега все нещо такова им се случва, има някакво проклятие над този пост Joy  ама той не е директор, такава опасност за сега няма и надявам се няма да има Simple Smile

# 572
Отново се повтарям - те са очаквали лекар с опит. Не й знаят проблема на докторката. Можеха да са една идея по-мили при запознаването, но другото си е работа.
Всъщност не стана ясно защо не е останала в болницата, където е специализирала, защо родители търсеха връзки за назначение. Не мисля, че бих подходила като майката дори да знам, че баща й  /на Войнова/  е шеф на болница. При положение, че 20 години е крито ... Недостига на анестезиолози беше засегнато като цяло, не само за Св.Кирил. Мисля, че има нещо.

Нa мен ми се струвa, че може пък сюжетa дa се рaзвие в посокa Врaбчев-Войновa, въпреки сцените нa нехaресвaне, и Фотев-Стaменовa, едвa ли сa случaйни "зaкaчките" между тях.
и Ина с Борис и т.н. Много оптимистично и прекалено добре, но знае ли човек. Grinning

# 573
Цитат
Нa мен ми се струвa, че може пък сюжетa дa се рaзвие в посокa Врaбчев-Войновa, въпреки сцените нa нехaресвaне, и Фотев-Стaменовa, едвa ли сa случaйни "зaкaчките" между тях.
и аз си го помислих за Врабчев и Войнова, но реших, че е извратено и твърде голямо клише. А и вече имаме в сериала две такива двойки. Твърдо нье!

# 574
  • Ню Йорк
Добре де, кога са се разделили Стаменова и Врабчев?  newsm78  И ние защо го научаваме като нещо минало отдавна  newsm78

# 575
  • Разпиляна във въображението
Това беше много неприятна изненада.

# 576
Стаменова не го ли отряза още преди време, на някакво парти в апартамента на Евгения? Бяха пред входната врата, Стаменова нещо се тръшкаше за Наталия, той не ѝ влезе в положение и тя го сиктирдоса. Може и да бъркам, но нещо подобно ми се върти в главата. Не помня дълго филми и книги Flushed

# 577
Стаменова и Врабчев като цяло са на приливи и отливи, но на нейния рожден ден-изненада той беше в апартамента с огромне букет цветя и си бяха заедно. Много тъпо, че са ги разделили, без изобщо да го покажат

# 578
  • Разпиляна във въображението
От друга страна се получи елегантно - без драми и разправии. Просто пред свършен факт.

# 579
Сега се замислих нещо - вчера дежурен беше Наум и нищиха неговата любовна драма (освен Албенчето), а Ралица е ясно, че ще има бая работа тия дни с новите назначения на мъжа си. По тази логика може петъчния епизод да е фокусиран върху Тони и.....ония двамата около него JoyJoy

Обаче Диана кърти като сестра Мая. Голяма кучка! Впечатлява ме как добре изиграва два коренно противоположни персонажа, все едно гледам различни хора, а не една и съща актриса.

# 580
Малко ми е тъжно за Стаменова и Врабчев, май го правят за да завъртят нея към Фотев, а там добре се получават нещата, ама Врабчев ще остане сам отново, защото не смятам, че ще го сватосат с Албена, не си подхождат.

О да, спомням си тогава си помислих егати кучката и ако някой не беше казал, че това е Диана, нямаше да се сетя и повярвам, коренно различни.

Дона, може и така да е нещо повече за Тони и покрай него Вечерницата и Слънцето Joy

# 581
Като не ни пускат поне  по малко от Батко и Кака , ние  изкоментирваме  набързо  останалите истории и пак си се връщаме с фантазии и идеи за тяхното бъдеще . Тези сценаристи не се ли усещат , че това е по-правилната посока  : да върви линията Зори-Марио , а останалите да са качествен и конкурентен /по възможност / пълнеж .
Днес майката на Албена може да каже на Пецко нещо за някакво нейно  заболяване , а не ,че му е дъщеря .
За  раздялата на Стаменова и Врабчев и аз съм озадачена , явно на някого му е дошло  в последния момент , за да я освободят  за Фотев .
Вчера Борис беше ясен и категоричен , показа на Ина ,че я харесва , но нямат  полезен ход - тя е жената на краля , а той не е рицар , който ще я освободи . Би се случило нещо , ако тя поеме инициативата и се раздели с Фотев /например заради  бебето , което той не иска /.

# 582
Отдавна съм убедена, че“ историята“  между Ина и Тасев няма да има развитие. А, то и какво да се развива? Тасев горкият, освен да се усмихва, не познава друга мимика, не знае къде и как да си държи ръцете. Абе дръвце! Не става! На сладката, шеметна Ина, можеха да измислят друг принц. Я колко свободни мъже има в тази болница.
Стаменова и Фотев, не мога да приема като двойка. Шинова е толкова по-висока и едра от него. Пък и не се вълнувам от това развитие на сюжета, ако има такова.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 13:57 от *Melanie*

# 583
  • София
И аз снощи се наканих да я видя тази сестра Мая и направо изтръпнах. Диана Димитрова пресъздава образа на медицинска сестра, точно както аз си ги преставям - властни, лоши, дръпнати. Спомням си като лежах в болница  направо изтрупвах от едната сестра, глътвах си граматиката пред нея , толкова беше зла, за разлика от лекаря, за който си спомням само с добро чувство.

И друго гледах вчера - репортажа, който бяха направили от Нова, показващ какво се случва зад колисите.
При разпрата между Батко Ковачев и Брабчев почти всички са в лекарската стая - Тони, Зорница, включително и Албена, която изглеждаше много стресната. Дали причината няма да е поредните хапливи забележки на анестезиолога и на Марио да не са му издържали нервите? Ако е така, дано новото момиче не изтълкува погрешно ситуацията. Не искам да ги замесват с Батко, прекалено ми е Зорница - Банков и Вяра-Банков. Надявам се сценаристите да имат друга идея, че не ми се гледа едно и също всеки сезон.
Какво да се прави, след като последните серии не ни показаха никакво развитие на основните истории се връщам към старите. Дори и Тасев и Ина няма какво толкова да им коментираме - те си се разбраха за има няма 2 епизода.

Иначе сценаристите на моменти страдат от амнезия. Вярно, че работят различни екипи, но все се надявам един  да отговаря за историта на определен герой, че иначе сме свидетели на недоразумения като това с Врабчев и Стаменова.

# 584
Rosita, аз очаквам, че Марио ще скочи да напердаши някого или заради брат си, или заради Зорница (това ми се вижда даже по-вероятно) или...не се сещам за друг повод. Евентуално някакъв медицински казус, но колкото повече мисля, толкова повече даже и заради Тони ми се струва нереално да го направи, щото той е мъж и може и сам да се оправи. Но заради Албена...де да го знам,  той е рицар, ама чак така да излезе извън кожата си. Мен друго ми хрумна - възможно ли е Врабчев да направи някаква забележка или намек за аборта на Огнянова и това да го изкара извън кожата му. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт