Всичко за косата - тема 3

• 84 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Аз по принцип съм същата. Не съм изобщо по изкуствените неща, ни мигли, ни ци*и, устни пък съвсем. Обаче!  Ама наистина много не мога да се понасям. Имам един обтсляк на главата дето не прилича на коса, с дължина до около рамото. Каквото зависи от мен я подхранвам максимално.  Но тя е подстригана адски неумело, тя е ръфана тука има - тука няма. На места най горният пласт е до скулите. Просто не виждам кога ще израсне и ще заприлича на коса. 

# 646
Герганче, а да ти се оформи поне. Ама при някоя,която наистина може да то направи като хората?

# 647
Мисля, че се вманиачавате в косите си и гоните някакви фантазии 🤗, сигурно на никой от познатите ви не им прави впечатление ни цвета, ни дължината. От какъв зор ще сложиш екстеншъни? Та те съвсем увреждат истинската коса. Нямате ли си други анжагименти 😉. Коса е това, расте. Срок ли гоните?

# 648
Не, не гоня срок. Но така искам. Да, косата ми е малко мания, признавам си. И изобщо не ме вълнува дали на моите познани и приятелки им пука как ми изглежда косата или не. И какво на кой прави впечатление. Важното е,че на мен ми прави и за мен е важно. Аз се вълнувам от това, обичам да се променям и да се грижа за косата си. Това е.

# 649
Нямам срок. Никога не съм била от прекалено суетните жени, за разлика от майка ми, която и боклука изхвърля с червило на устните Simple Smile
Не ме интересува даже какво приятели или близки, истината е че наистина изобщо не се харесвам. Минавам покрай огледалото и не се харесвам.  Косата ми е трагична,  изгоряла, нацъфтяла и кофти нафъкана.

Герганче, а да ти се оформи поне. Ама при някоя,която наистина може да то направи като хората?

И това обмислям. Една наистина къса и черта,  подходящ цвят и това е.  Не знам обаче готова ли съм да я отрежа толкова..   

# 650
И според мен е по-добре да си я отрежеш колкото трябва и да ти е спокойно, отколкото да си усложняваш живота излишно с тези екстеншъни. А и това, че една коса е къса, не е минус в никакъв случай за мен.

# 651
И според мен е по-добре да си я отрежеш колкото трябва и да ти е спокойно, отколкото да си усложняваш живота излишно с тези екстеншъни. А и това, че една коса е къса, не е минус в никакъв случай за мен.
Абсолютно това е един рестарт, освежаване, освобождаване. Не ме разбирайте погрешно дами, нещо не ми се връзва размятане на екстеншъни над тенджери и памперси 😉.

# 652
На тия моите бузи и килограми не се виждам с къса коса, но нямам кой знае какъв избор. Карах детето да ме снима отзад.

Пък тук аз снимах в банята.  Там винаги червенее повече. Днес даже майка ми каза че опашката ми е ужасна, а аз я нося почти на 99% на.опашка, че пусната съвсем не я понасям.

Рая,  видях че си писала, да се допиша. Аз искам екстеншъни с дължина до закопчалката на сутиена. Наистина не си се преставям с грива ала Галена в зората на поп фолка. Но сега се сещам че екстеншъните за сватбата зверски ми дразнеха на скалпа, опъваха ми и ме сърбеше много скалпа. Вероятно ще мина на вариант с рязане.

# 653
То, че не се връзва не се връзва. 😂но пък ако така се чувства добре и не може да се търпи защо пък да не си сложи.

# 654
Аз имам един ред екстейшън, естаствена коса - черен. 60см. Купих си го навремето от фризьорка ( тя ми го премери и поръча) за да ми уплътни естествената, която си беше пък толкова дълга. С клипси е, няма по удобно нещо  Peace

# 655
С клипси са много удобни.
Герганче съвсем не хи е толкова къса и толкова зле косата.

# 656
Гери, и аз не смятам, че ти е толкова зле косата. Поне ви е добре гъстотата, казвам ви го като човек, който от години безуспешно бори косопад. Сигурно няма да ми повярвате, но вашите са бели кахъри 😆. На голямата също и нацъфтя много, но я търпи заради бала, трябва дължина за прическата. После ще я прави на етажи, така най- добре се маха цъфналото, то все е по най- горния пласт, но тя реже смело, до здраво

# 657
Мисче,харесваш ми повече с новия ти цвят .
Герганче,не ти е толкова зле косата.
Ако е изгоряла и нацъфтяла отрежи малко.
Аз не се притеднявам да режа,но сппред фризьорката ми няма нужда от повече скъсяване на косата ми и ми маха само връхчета,не иска да ме подстригва късо Simple Smile

# 658
  • в Кошера
Мисче,харесваш ми повече с новия ти цвят .
Герганче,не ти е толкова зле косата.

+1 Hug Stuck Out Tongue Winking Eye

# 659
  • някъде под слънцето...
Герганче,
Масла , полировчик, ботокс,  други терапии ,комбинираш или редуваш..Забравяш за бои , ако искаш цвят на опашката слагай оцветявяща маска.
След два,  три месеца израваняваш и си ОК.
После пилировчик само при нужда, а с другите неща според нуждите на косата докато досригне желаната от теб дължина.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 10:23 от sl

Общи условия

Активация на акаунт