Всичко за косата - тема 3

• 84 543
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Да се оплача, взех си шампоана на John Frieda - Sheer Blonde Highlight Activating, свали ми половината боя, на места останаха чисто обезцветени кичури, в събота съм пак на боядисване.. моля препоръчайте ми шампоан за запазване на цвета, мия косата на 2-3 дни.
Качвам снимки от бодисването преди 2 седмици в крайна сметка какво си нося сега..

# 661
  • Велико Търново
Този шампоан е за блондинки, имат серия и за брюнетки, ако държиш на Джон Фрида.

# 662
  • някъде под слънцето...
За по голвма трайност на цвета използвам запечатващи цвета ампули(поставят се непосредствено след биядисване ) и безсулфатни шампоани.
След терспии  , които отмиват цвета (ботокс примерно) , освежавам цвета с  оцветяваща маска в съответния тон.

# 663
Герганче,
Масла , полировчик, ботокс,  други терапии ,комбинираш или редуваш..Забравяш за бои , ако искаш цвят на опашката слагай оцветявяща маска.
След два,  три месеца израваняваш и си ОК.
После пилировчик само при нужда, а с другите неща според нуждите на косата докато досригне желаната от теб дължина.

От маслата много зле ми стана косата. Пробвах, не и се отразяват добре. Да боядисвам само опашката няма начин,  имам над 50% бели коси.
В момента ползвам серията loreal absolut repair lipidium и на Милк шейк хидратираща шампоан, маска и сметана. Слагам термозащита, олио за коса, серума на Маракеш за цъфтящи крайща... Просто не е хубаво подстригана и е доста изтощена.

# 664
  • Варна
Пробвала ли си маслата само в корените - да се погрижиш за новите растежи? Аз напоследък така правя, дължините на моята коса също не искат масла в момента. На тях нанасям готова маска/балсам преди миене - някои, от чието обичайно действие не съм очарована.

# 665
Тайга, а след миене слагаш ли отново нещо?

# 666
  • някъде под слънцето...
Полировчикът ще изчисти повредените участъци без да отнема от дължината ибобема.След него е добре  връхчетата да бъдат поглезени.По тоза причина предложих редуването на масла и терапии.
Единственото решение за повредени  сухи краища е да бъдат отрязани.
Безамонячна боя за корените и  оцветяваща маска за останалата част от косата.
Но всеки сам преценя какво е най доброро за него.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 13:05 от sl

# 667
Какво мнение имате за Hairjazz?

# 668
Полировчикът ще изчисти повредените участъци без да отнема от дължината ибобема.След него е добре  връхчетата да бъдат поглезени.По тоза причина предложих редуването на масла и терапии.
Единственото решение за повредени  сухи краища е да бъдат отрязани.
Безамонячна боя за корените и  оцветяваща маска за останалата част от косата.
Но всеки сам преценя какво е най доброро за него.
Аз съм правила два пъти такова полиране. Много изтънява косата в дългосрочен план.

# 669

Красотичка Simple Smile

# 670
Страхотна е последната снимка.
Може ли препоръки за термозащита спрей. Сега използвам термозащита на крем на Митик ойл-харесва ми, но лятото слагам термозашита всеки ден заради слънце и климатик и спрей определено в по-удобно.

# 671
Поръчала съм сега новиата на Алфапарф, спрей е, като дезодорант. Има с фиксация и без. Без поръчах, не знам дали не сгреших, но с него ме правиха и докара страхотен блясък. Утре ще го взема обаче, както и някакви нови кристали

# 672
Едни синичко шишенце ли? това ми беше първата термозащита преди 5-6години. Освен него съм ползвала и Jungle Fever или нещо подобно, но ми се иска нещо ново. Примерно Напура ?

# 673
Поръчала съм сега новиата на Алфапарф, спрей е, като дезодорант. Има с фиксация и без. Без поръчах, не знам дали не сгреших, но с него ме правиха и докара страхотен блясък. Утре ще го взема обаче, както и някакви нови кристали

тези ли https://www.zlatnaribka.com/techni-kristali-alfaparf-crystalli-liquidi-50-ml  ?

# 674
И аз събирам мнения за термозащита.

Общи условия

Активация на акаунт