Всичко за косата - тема 3

• 84 511
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Чудя се между Ми Аманте и 12-те ефекта на Милк Шейк.

# 691
  • в Кошера

Аз от тях съм по-скоро недоволна.
Нищо и половина за моята коса.

# 692
Ми Аманте от двете

# 693
  • Костандово
Здравейте момичета някой ползвал ли е боя Кадифе новата?

# 694
Чаровна,  не ползвам всичко.  Редувам,  комбинирам.
Утре ще си запазя час за фризьор.

# 695
Дами, искам подстрижка на пластове. Косата ми е дълга малко под средата на гърба, права. Дали бих могла да оформям прическа с пяна за коса?Обем дали ще мога да задържа с пяната при тая дължина?
Търся обем в корените - години я нося равна и дълга и от около година взе да стои слепнала за скалпа съвсем.

# 696
бяха ми пратили преди няколко месеца мостри от рибката някъкъв шампоан за обем беше....аз мразя обем ама викам айде ще го пробвам и наистина действаше, косата ми имаше странен изглед....Пробвали ли сте шампоан за обем?За пяна за коса незнам аз не я ползвам напоследак защото много ми заплита косата и после немога да я оправя.

# 697
Ползвала съм, но косата тежи. Нещо като обем ми се получава след къпане и след известно време спада.Затова искам да разредя косата с два-три пласта и да се опитам някак да я оформям.Може би горния трябва да е възможно най-къс....Да се раздвижи малко.

# 698
да пластовете ще олекотят косата много, НО може и да не може да свикнете с тях или да не се харесате немога да знам.Аз се подстригах миналия месец на пластове и така и неможах да се примиря (изобщо не се харесвам и възприемам) и много съжелявам за това си решение.... Sad затова утре имам час и подстригвам цялата коса за лятото на каре и това е точка.Махам всички пластове доколкото е възможно.

# 699
  • Blondeville
Включвам се по темата с екстеншъните - най-голямата ми грешка! Загубих сигурно половината си коса, а ходих в Дима стил. Една позната фризьорка стигна и до плешиви петна. Не знам защо момичета с хубави, гъсти коси биха си причинили подобно нещо. Моята е тънка и не можех да постигна дължина, но усещането за нещо чуждо на главата, както и опадането на половината ми коса в никакъв случай не си струваха тази допълнителна дължина.

За термозащита в момента ползвам един спрей за плътност на Наноген, доволна съм.

# 700
да пластовете ще олекотят косата много, НО може и да не може да свикнете с тях или да не се харесате немога да знам.Аз се подстригах миналия месец на пластове и така и неможах да се примиря (изобщо не се харесвам и възприемам) и много съжелявам за това си решение.... Sad затова утре имам час и подстригвам цялата коса за лятото на каре и това е точка.Махам всички пластове доколкото е възможно.

Е, то и сега не се харесвам така, чеее... Така или иначе искам малко промяна.Още обмислям какви да са пластовете и търся съвети за оформянето и. Трудно е с коса права като праз и косъм като тел.

Харесвам прическа каре ама не и на мен.

# 701
За косата си полагам нереална грижа.
Мия се с 3 различни шапоана
1. Schauma - Майка ми го изпраща от Германия, за да съм по-сигурна в качеството.
2. Qunine на SN - или хининов шампоан, от който останах очарована още преди 8 години Simple Smile
3. Dermocan - конският шампоан.
Ползвам всеки по 1 път в седмицата, или 1 път на 2 седмици /за конския/. Отделно италианска маска за коса, която ми помага за блясъка и обема.

# 702
  • София
Явно само аз съм луда, че не харесвам как ми влияе постоянната употреба на професионалните шампоани и маски. Толкова са тежки и използвам само веднъж седмично. На мен ми идват тежки и прекалени. Според мен не са за ежедневна употреба.

# 703

И аз не можах да се възприема с пластове . Косата ми е дълга и права , исках да постигна поне малко обем , но не се получи .Подстригах я и изчках горния пласт да  израсте . Виждала съм коси , на които пластовете стоят прекрасно , но при мен изглеждаха ужасно .

# 704
  • Варна
Явно само аз съм луда, че не харесвам как ми влияе постоянната употреба на професионалните шампоани и маски. Толкова са тежки и използвам само веднъж седмично. На мен ми идват тежки и прекалени. Според мен не са за ежедневна употреба.
Просто е по-вероятно да не си открила твоите продукти......Или другия вариант е Господ да те е дарил с хубава коса по дефаут,която няма нужда от кой знае какво специално и профи грижите да и идват в повече. Не мисля,че някоя лека балансирана серия би се отразила зле на която и да е коса.

Много пъти е коментирано...Силните профи продукти са с терапевтичен ефект и са за решаване на проблеми като цяло. С времето човек свиква да балансира нещата.

Общи условия

Активация на акаунт