Отговори
# 525
Добро студено утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
При нас е -3 или -4 градуса през нощта,през деня се покачват малко....0....+2,+3 градуса.
С внучката добре се гледаме,порасна...занимавам я...вече учи азбуката като песен  Laughing а е  на 4г и 8мес.Сега има интересни занимателни игри!Купих гланцово блокче и сухо лепило да я уча как се правят новогодишни играчки! Laughing

Приятна неделя! bouquet

# 526
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Злати,

Скрит текст:
много е студено при нас. Калта в разбитата ни улица е като бетон и не може да се работи. Май ще е така до пролетта. Като лунен пейзаж е - катерим се, слизаме, а да мине превозно средство е абсурд.  Cry

Изгледах преведената серия на "Сблъсък", хареса ми и имам надежда, че сериалът ще е добър.  Peace

Туба е все по-красива в своята неподправеност, освен естественост, нищо друго не й трябва. Де да можеше при всички жени да е така, но генът си е ген...

Приятен ден!

# 527
# 528
  • гр. Върбица обл. Шумен

Синан, хиляди благодарности за превода! Вече бях гледала трейлъра, но нищо не разбрах. Сега ми се поизясниха нещата. Очаквам с нетърпение преведената трета серия! Ще изчакам, няма да я гледам без субтитри. Лека!

# 529
Добро утро! Hug

Кате Hug

Синан,благодаря за фрагмана за новия епизод! bouquet

Приятен ден и успешна седмица! bouquet

# 530
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в късния и тъмен следобед!  Злати,  Hug още ли сте на гости? Слуша ли те внучката?

Скрит текст:
Моите дъщери четяха на 5 години. Стихотворенията за празниците в детската градина си ги учеха сами в кухнята. Спомням си, че в едно, което трябваше да научи малката, се разказваше за мама охлювка и татко охлюв. Аз се "изтървах" и й казах, че няма мама, няма татко при охлювите, те са хермафродити - едно охлювче е и мама и татко. На другия ден казала на госпожата, че стихотворението е грешно, защото охлювите са хермафродити. Учителката, шашната от думите на детето, ме помоли да я подготвям, за това, което знае детето, че да не изпада в неловки ситуации. Явно "хермафродит" за нея е била непозната дума. Попитах дъщеря си, защо е казала това на учителката, а тя ми отговори: "Ами, този, който е измислил глупавото стихотворение, защо лъже? Нали е лошо да се лъже?"

Лека вечер!

# 531
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Да ще бъдем около 10 дни!

Нямам много време за писане и търсене на снимки! Peace

Приятен ден! bouquet

# 532
  • AMS

Привет на всички!!!
 Минавам само да се отчета, че добавих, като източник в страницата на
 Туба Бююкюстюн в уикипедия, статията на Büşra Bulut от 05.07 20018.
 https://www.wannart.com/dogalligin-essiz-zarafeti-tuba-buyukustun/
 Статията обхваща целия живот и творчество на Туба.
 На който не му харесва написаното по правилата на уикипедията,
 да се регистрира, да прави промени, редакции, преводи и каквото си иска.

# 533
  • гр. Върбица обл. Шумен

Привет на всички!!!
 Минавам само да се отчета, че добавих, като източник в страницата на
 Туба Бююкюстюн в уикипедия, статията на Büşra Bulut от 05.07 20018.
 https://www.wannart.com/dogalligin-essiz-zarafeti-tuba-buyukustun/
 Статията обхваща целия живот и творчество на Туба.
 На който не му харесва написаното по правилата на уикипедията,
 да се регистрира, да прави промени, редакции, преводи и каквото си иска.

Привет, Диве!  bouquet Не разбирам какво пише в статията, не познавам и авторката, но горе-долу, се ориентирах в съдържанието. Описани са проектите на Туба и героините, които е пресъздала, нали? Май има и нещо за личния й живот. Много добре изглежда статията и смятам, че е отлична идеята ти да я прибавиш в уикипедия.

Лека!

# 534
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 3. Епизод 2. Трейлър - Бг Субтитри

# 535
Добро утро! Hug

Кате HugДива Hug

Синан,благодаря за фрага! bouquet

снимки на Туба от Ню Йорк

Скрит текст:
Туба добавила в инстаграм!
Нью-Йорк осенью.. Привет, вам прекрасные люди, которых я встретила там, и которых не смогла...Люблю дарить поцелуи.. Нью-Йорку поцелуй от меня сегодня утром/подпись/

Приятен ден! bouquet

# 536
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро! Злати,   Hug  Синан,  Hug

Лек ден!

# 537
Добро утро! Hug

Кате Hug,пуснала си нови снимки от вчера с Туба и Киво от премиерата на сериала с Чаатай....

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456242905%2F12159c3 … l_wall_-121564141

Честит Никулден и на всички,които празнуват днес! bouquet bouquet bouquet

И понеже е празник на гр.Бургас да почерпя! Wink
Скрит текст:
и три познати песни свързани с града ни...

Приятен ден на всички! bouquet

# 538
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Злати, честит празник на града ви!  bouquet Благодаря за почерпката и за музикалния поздрав!

Изгледах трета серия на "Сблъсък". Много ми хареса, сюжетът е обещаващ!

# 539

Общи условия

Активация на акаунт