Отговори
# 600
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Гледай да се оправиш за да посрещнеш Новата година здрава! Wink
Вчера ми се обади дъщерята,внучката е с вирусна пневмония! ooooh! Преди това приемаше антибиотик тъй като имаше температура,но не се оправи,сега са минали на инжекции...

Синан,благодаря за преведения епизод! bouquet

Вера Hug Wink

Приятна събота! bouquet

# 601
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!  bouquet

Скрит текст:
Много съжалявам, че е толкова болна внучката ти! Горкото дете, сега и инжекции... Ама, какво да се прави, щом се е стигнало дотам... Не одобрявам много противогрипните ваксини, но щом толкова тежко боледува, това е вариант... Поливалентните са вариант, но водят до алергични реакции, което също не е добре. Имуностимулантите, когато са контролирани, също дават ефект. Според мен, закаляването е най-важно.

Лек ден! Не се тревожи...

# 602
Здравейте! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Внучката често боледува!То не беше задна хрема,кашлици,алергии!Всичко я хваща!Добре,че се храни добре!На времето аз седях и гледах децата си до 3г. именно за да не се разболяват по яслите!Сега бързат да започнат работа!Все не им стигат парите!Като че ли на нас ни стигаха!Не са свикнали с малко да се задоволяват!Всяка година нови телефони,таблети и какво ли не още...да не изброявам! Laughing

29.12.18.ТЦ Акмеркез.

Новое. Kıvanç Tatlıtuğ и Ekrem Değer.

Щастлив ден! Hug

# 603
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет!  bouquet Злати,  Hug най-сетне... Хайде, на почти обедното кафе!

Спорна подготовка за посрещане на Новата!

# 604
Добро късно утро! Wink Hug

Кате Hug,и аз ще пусна кафенце последно за тази година! Wink Мамата реши да ни даде почивка! Laughing

нова снимка на Туба от вчера с фен от Истанбул....
Туба..30/12/2018 İstanbul

Приятна подготовка за празника! Hug bouquet

==============================

Кате Hug,приятно посрещане на 2019 година! Heart Eyes Kissing Heart

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 21:24 от Zlatina3

# 605
  • гр. Върбица обл. Шумен
Скъпа Злати, мила приятелко, нека Новата 2019-та ти донесе крепко здраве, огромен късмет, невероятно щастие и безбрежна любов! Да ти е здраво семейството, да ти е щастлива годината, да ти е ведро настроението, да ти е безкрайна радостта! Само прекрасни неща да ти се случват и винаги успехът да е с теб! Благодаря ти, че остана с мен в темата, че ме информираш непрекъснато, че си винаги позитивна, услужлива и коректна! Благодаря ти за всичко!

Благодаря на Синан и всички, които ни навестяват, на всички, които пишат и споделят! Минавайте по-често! Благодаря и на Ринка за всяка нова тема и за отговорността, която проявява! Ринка, да си жива и здрава, обичаме те!

Весело посрещане на Новата Година!

# 606
Здравейтеее! Wink Hug

Честита 2019 година!!!
Нека Новата година бъде по-добра,по-щедра и по-благодатна!!!

Катее Hug,Честита Нова година,мила! newsm51
Много здраве,щастие и късмет на теб и семейството ти! Heart Eyes love001
Благодаря за пожеланията от снощи за Новата година! Hug

Туба с Умут на летище Ататюрк преди да заминат за Венеция....

https://vk.com/tuba_bustun?w=wall-121564141_131285%2Fall

Честита Нова година на Синан Hug и на всички,които по-рядко минават през темата! bouquet
Много здраве и щастие ви желая! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

Приятен празничен ден на всички! Hug lovekiss

# 607
  • гр. Върбица обл. Шумен
Новогодишен привет, Злати!  bouquet Дадохме старта на 2019-та, хайде да видим какво ни очаква...
Благодаря за пожеланията! Ха, дано!

Скрит текст:
Посрещнахме годината в камерен състав. Поздравихме се с близките по телефона и в четвъртък аз се впускам в рутината училище - вкъщи. Всичко започва отначало...

Леко начало!

# 608
Добро утро! Hug

Кате Hug

Приятен ден! bouquet

# 609
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!  bouquet

Скрит текст:
Изпратих всички гости и останах самичка.  Wink Днес съм следобед на работа - поспах си до късно, защото ще се прибера по тъмното.  Cry

Лек ден!

# 610
Добро късно утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Пак ще те критикувам! Wink Минай поне веднъж на ден!Сега чаках цяла сутрин да пуснеш пост!Знам,че те вълнува сериала с Киво и за това го коментираш в другите две теми,но ти трябват няколко минути за да пуснеш няколко снимки! Laughing

Въпреки,че Туба не се снима в сериал повече от година е втора в тази класация,а дефакто е първа от актрисите!На 1-во място е Чаатай,а на 3-то...Къванч! Peace

Цитат
По результатам голосования Socipol, лучшие актёры 2018 года.
Туба Бюйюкюстюн на второй позиции!
https://socipol.com/v2/index.php?c=poll&poll=2018..

Приятен ден! Hug

# 611
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по нощите, Злати!  bouquet

Скрит текст:
Утре тръгвам на работа в седем сутринта и пиша сега, че може да нямам време.

Много се радвам за Туба!  Hug Не съм изненадана, доказала се е във времето. Направи прекрасни роли и хората, дори да не е снимала скоро, я помнят и обичат. Не е някаква еднодневка, която минава и заминава...
Тя оставя диря в сърцата на зрителите завинаги. Киво е другият, чиито роли никога не се забравят. И двамата са класика. Е, ще ми се Туба да е по-активна в професията си и да поддържа своя имидж основно  с участие във филми и сериали, но... ще чакаме...

Под тези снимки беше написано: "Най добрата двойка, която някога съм виждала на екраните. Повече такива няма да има."

Наистина е така и аз не мога да забравя тази прекрасна двойка.

Лека!

# 612
Записвам се да ви следя.

# 613
Добро утро! Hug

Кате Hug,успешни патрони си имаме! newsm10
Скрит текст:
Приятен първи учебен ден за тази година! Wink Със здравето как си,пооправили се?

Алина Hug,добре дошла! wavey

Приятен зимен ден! bouquet

# 614
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати! bouquet

Скрит текст:
Вчера и днес не съм пяла, опитвах са да говоря по-тихо, но не ми се получи особено. Днешните деца не проявяват съчувствие, не се съобразяват с проблемите на съучениците си, а с учителите, въобще.  Остана ми една лека кашлица и потене.

Наистина са успешни, с едно или друго. Чакам вече и Туба да се върне на екрана.

Скрит текст:
Онур хич не го харесвам, но много добре играе персонажа си. Аз съм го гледала само в "Огнено сърце" и там не ми направи кой знае какво впечатление. В ролата на лошия в "Сблъсък" е перфектен, чак го намразих... героя му, де.

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт