Отговори
# 645
Моля ви, моля ви, моля ви, кажете- ще му откинат ли мутрата най-накрая на този Раза?!

# 646
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Иве! Добре дошла!  bouquet

Скрит текст:
Ръза ще умре в самия край на сериала, заедно с Таксин. Ако искаш повече инфо, пиши, ще се отзова.

# 647
Привет, Иве! Добре дошла!  bouquet

Скрит текст:
Ръза ще умре в самия край на сериала, заедно с Таксин. Ако искаш повече инфо, пиши, ще се отзова.

Добре съм ви заварила! Simple Smile
Благодаря!
Скрит текст:
их попитала още ще се спаси ли Сюхан от отвличането? С бебето ще е наред ли всичко? И какво става с Джехиде след смъртта на Курхан? И за Бюлент. Че да се успокоя малко! Simple Smile)))

# 648
  • гр. Върбица обл. Шумен
Иве,

Скрит текст:
Ръза ще отвлече Сюхан и ще я държи известно време окована. Тя ще намери начин да се обади на Джесур и той и Таксин ще намерят мястото. Обаче, Ръза е заложил капан - вързал е с въже вратата на стаята (беше някаква изоставена постройка в гората) със спусъка на пистолет, насочен към главата на Сюхан. Джесур каза на Таксин да не отваря вратата, защото знаеше номерата на Ръза, но Таксин не го послуша. Отвори я и буквално застреля дъщеря си. Заведоха я в болницата в състояние на кома. С бебето всичко беше наред. Комата продължи четири месеца, в които Джесур беше винаги до нея. Говореше й за бъдещето, молеше я да се бори, да се събуди и т.н. Помириха се с Таксин и скроиха номер на Ръза, който беше в затвора. Наеха човек, който уж да го измъкне, за да избяга с лодка. Това беше капан и Ръза се хвана. Джесур искаше да го убие, но Таксин беше разбрал това и да не му позволи да стане убиец, накара един от екипажа да цапардоса Джесур, колкото да припадне и остана на лодката. Занесоха го в колата, той се свести и намери писмо, в което Таксин му се извинява и обяснява, че е постъпил така, защото не желае Джесур да попадне в затвора, а самият той нямал какво да губи и така щял да направи нещо добро за всички. Извини се за всичко и го помоли да се грижи за семейството си, даде му благословията си. Докато Джесур четеше писмото, Таксин и Ръза се бяха хванали за гушите и лодката се взриви. Джесур се върна в болницата, отиде в стаята на Сюхан, но нея я нямаше. Хукна да я търси и намери Ширин, която плачеше. Той направо посърна, но в този миг чу плач на бебе, влезе в операционната и видя сина си Корхан в обятията на Сюхан.

Джахиде, след смъртта на Корхан, общуваше с духа му. Виждаше го, а той я успокояваше, че винаги ще е с нея и детето им. Бюлент ще лежи в затвора.

Дано съм ти била полезна, ако има друго, питай.

# 649
Иве,

Скрит текст:
Ръза ще отвлече Сюхан и ще я държи известно време окована. Тя ще намери начин да се обади на Джесур и той и Таксин ще намерят мястото. Обаче, Ръза е заложил капан - вързал е с въже вратата на стаята (беше някаква изоставена постройка в гората) със спусъка на пистолет, насочен към главата на Сюхан. Джесур каза на Таксин да не отваря вратата, защото знаеше номерата на Ръза, но Таксин не го послуша. Отвори я и буквално застреля дъщеря си. Заведоха я в болницата в състояние на кома. С бебето всичко беше наред. Комата продължи четири месеца, в които Джесур беше винаги до нея. Говореше й за бъдещето, молеше я да се бори, да се събуди и т.н. Помириха се с Таксин и скроиха номер на Ръза, който беше в затвора. Наеха човек, който уж да го измъкне, за да избяга с лодка. Това беше капан и Ръза се хвана. Джесур искаше да го убие, но Таксин беше разбрал това и да не му позволи да стане убиец, накара един от екипажа да цапардоса Джесур, колкото да припадне и остана на лодката. Занесоха го в колата, той се свести и намери писмо, в което Таксин му се извинява и обяснява, че е постъпил така, защото не желае Джесур да попадне в затвора, а самият той нямал какво да губи и така щял да направи нещо добро за всички. Извини се за всичко и го помоли да се грижи за семейството си, даде му благословията си. Докато Джесур четеше писмото, Таксин и Ръза се бяха хванали за гушите и лодката се взриви. Джесур се върна в болницата, отиде в стаята на Сюхан, но нея я нямаше. Хукна да я търси и намери Ширин, която плачеше. Той направо посърна, но в този миг чу плач на бебе, влезе в операционната и видя сина си Корхан в обятията на Сюхан.

Джахиде, след смъртта на Корхан, общуваше с духа му. Виждаше го, а той я успокояваше, че винаги ще е с нея и детето им. Бюлент ще лежи в затвора.

Дано съм ти била полезна, ако има друго, питай.

Много ти благодаря, Кати!:kissing_face:

# 650
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!  bouquet Почивката е хубаво нещо, но след нея ни чака яка работа. Не искам да мисля в аванс, каквото, че това...

Минавам набързо, но ще се вясна по-късно.

Приятна и безпроблемна неделя!

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 10:32 от Екатерина Кузманова

# 651
Добро късно утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Вчера получих СМС,но нямах време да ти се обадя!Не се притеснявай ако не можеш да пишеш!Два поста последователни се надявах да не трият!Бързам сутрин да мина докато внучката не е станала! Peace За днес видях,че има пост и можеш да пишеш!Подготвих внучката вуйчо й да я води на куклен театър!И другата седмица ще е при нас!А започват сериалите! Wink Утре е ЗЯ! Laughing
През седмицата дадоха само един фрагман!
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240929%2F67451f3 … l_wall_-158229374

Иве Hug,добре дошла! wavey Катето Hug,ти отговорила каквото те интересува!В момента съм баба-бавачка и нямам възможност често да пиша! Wink Peace

Туба на РД на Майя и Топрак!Празнуват обичайната група мами и деца....

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456243148%2F55b17c3 … l_wall_-121564141

Приятна неделя! bouquet

# 652
# 653
  • гр. Върбица обл. Шумен

Синан, привет!  bouquet Браво, страхотен фраг, лично на мен, много ми хареса! И страхотен превод (отново)! Благодаря за отзивчивостта и експедитивността!  Hug
Чакането си заслужаваше!  Peace

# 654
Добро утро! Hug

Кате Hug

Синан,благодаря за фрагмана! bouquet

Скрит текст:
Ирмак Орнек/Ширин/ из сериала «СиК» о Тубе Бюйюкюстюн!
Вопрос: Является ли Туба Бюйюкюстюн настолько красива вблизи?
Ирмак: Самая красивая и очень естественная, к тому же очень особенный человек. Мне очень нравится её персонаж.
Вопрос: Что бы вы сказали о Тубе Бюйюкюстюн одним предложением?
Ирмак: Совершенная.
https://vk.com/clubtuba507

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 655
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 7. Епизод 2. Трейлър - Бг Субтитри

# 656
Добро утро! Hug

Кате Hug

Синан,благодаря за 2-ри фрагман! bouquet

Приятен ден! bouquet

# 657
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!  bouquet Пооспах се тази сутрин, но нали ми е за последно... Утре екшънът започва с пълна сила. Благодаря за кафето! От вчера съм на мурсалски чай.

Скрит текст:
Не съм съвсем оздравяла, още имам проблем с гласа, а това не е добре за работата ми. Няма как, обаче, ще приключвам срок, ще пиша срочни оценки в бележниците (колкото са останали, че много ги губят моите безотговорни ученици).

Красива Туба си донесла! А Джесур и Сюхан са прекрасни! Невероятни сладури! Все още не мога да се "разделя" с тази прекрасна двойка.

Синан, супер си! Благодаря и на теб за отговорността и постоянството! Hug

О, Злати виж тази красота - естествена и непринудена!

Лек ден!

# 658
# 659
Добро утро! Hug

Кате Hug,донесла си новите снимки с Туба!Участвала е в предаване,което ще се излъчи през февруари! PeaceАктрисата,която води предаването беше екранна майка на Туба/Филиз в сериала ''Под липите''! Peace
Цитат
Цитат
Туба на съёмках передачи, которая будет показана в феврале!
Биллур Калкаван в инстаграм!
Мы сделали февральские съёмки на Billur Tv. Моя прекрасная дочь Туба Бюйюкюстюн приняла участие в программе. Мы отлично провели время, Айлин Четинер, Огузхан Джейхан. Посмотрим, что нас ожидает в феврале 2019 года.

Цитат
2005 -2019 гг.
Биллюр добавила: Друзья, мы с Тубиш всегда вместе. Мы не нуждаемся в том, чтобы рекламировать нашу дружбу. Она моя духовная дочь, подруга, душа моя. Вы правы в своей любви к ней. Потому что она на самом деле идеальная♥

Синан,благодаря за новите откъси! bouquet

Приятен ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт