MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 340
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
И на мен епизодите за имунитет са ми леко скучни.
П.п. Махмуд не участва, защото никой не го избра ли?

# 166
  • София-Младост
П.п. Махмуд не участва, защото никой не го избра ли?
Да.

# 167
Вчера видях Станислав от Бургас в градския транспорт, много симпатичен младеж Grinning

# 168
Очаквах Аспарух или Йорданка да останат извън битката за имунитет,а те оставиха Махмут

# 169
И аз така очаквах.

# 170
Много скалъпено /както винаги/ всичко. Кога останаха четиримата да се борят за имунитет, кога ги наснимаха, кога им изготвиха тениските. Та те на снимките бяха с тоалетите от същия този ден... Grinning.
Заслужена победа на Даниел, въпреки, че не е от хората на които симпатизирам. Изключително много ме дразнят Кольо и Попай моряка, т.е. Николай Н.

# 171
  • Майничка
... и Попай моряка, т.е. Николай Н.

По-скоро Немигенчев прилича на Попай. Laughing

# 172
Тъй де, точно него визирам Grinning

# 173
И кво сега, пънаха се, пънаха се мъжете колко са велики и накрая... Комплексирани, самонадеяни и смотани мъже! Не случайно и тримата Николаевци са ми много несимпатични. Язък за хубавото име Simple Smile

# 174
  • До морето
Кольо, Даниел и Немигенчев са неразделни, постоянно са заедно!

# 175
  • Ямбол
Много скалъпено /както винаги/ всичко. Кога останаха четиримата да се борят за имунитет, кога ги наснимаха, кога им изготвиха тениските. Та те на снимките бяха с тоалетите от същия този ден... Grinning.
...
Какво им пречи да са направени снимки в началото преди да започнат да готвят?

# 176
Десертът на червените изглеждаше много, много впечатляващо, но не мога да се закълна, че бих яла нещо, в което някой си е пльоснал ръката.

Ръката беше в ръкавица при пльосването. Simple Smile

Аааа, разсеяла съм се нещо, явно. Simple Smile

Ама съм сигирна, че пак мога да изпадна в някаква истерия, докато се чудя носил ли е готвачът ръкавици или не. AnguishedAnguishedScream

# 177
На мен презентацията с тази ръка ( независимо с ръкавица или без е правена ) изобщо не ми хареса.  Не ми се струва никак креативно. Все едно някой се е порязъл.........

# 178
Забравих да кажа, че оглозганата риба с муцунка Simple Smile в чинията на Даниел хич, ама хич, не ми хареса.
Хубави са му чиниите обикновено, но точно пък на тази какво толкова й се притръшкаха, не разбрах.
Може би просто му е дошъл редът да го похвалят.

# 179
Забравих да кажа, че оглозганата риба с муцунка Simple Smile в чинията на Даниел хич, ама хич, не ми хареса.
Хубави са му чиниите обикновено, но точно пък на тази какво толкова й се притръшкаха, не разбрах.
Може би просто му е дошъл редът да го похвалят.

По повод тази чиния аз вчера се замислих, че нали всичко в чинията трябва да става за ядене - неведнъж са им правили забележки. Та костта ли , "муцунката" ли ставаха за ядене. .....

Общи условия

Активация на акаунт