MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 053
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Лъчезара е супер зле - голямo депресирано мрънкало, дано да си ходи скоро. За Ники Попов ми е интересно как, въпреки че се издъни с всички видове меса в отборните битки, всички го имат за добър играч. При всички положения, капитанът им ги доведе до погрома днес и той/тя, трябваше да си замине.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 22:33 от avalancha

# 242
  • Испания

# 243
Николай правилно си тръгва. В отборните битки не се представяше добре.
Аспарух пак какво ли е сътворил?

# 244
Доволна съм от днешния епизод. Беше много динамичен, а и се видя фукльовците какъв са въздух под налягане Laughing Доволна съм и от напусналия, отдавна му беше време да си ходи - че той или висеше спасен от приятелчетата на балкона, или проваляше другите в отборните игри.
Обаче чухте ли го - ах и ох, голям стрес било това стрес теста Wink и много бил изморен горкичкият след двете готвения... Mr. Green А Дани, Махмуд и доста от другите, които са непрекъснато така!? Ама то от балкончето морето е до колене!
А кой се изцепи, че Йорданка била слаб играч!? Тях треска ги тресе да се отърват от нея, сега пък слаба била Rolling Eyes

# 245
Аз харесвах Ники, трябваше Лъчезара да си ходи.
Най - противна ми е, заедно с все спасената Кристиана.
Иначе съм съгласна, че Ники все грешки правеше и аз се чудех защо го имат за много добър.

# 246
  • София
     ЕПИЗОД - 18

# 247
  • Майничка
И според мен беше време да си ходи Н.Попов. Отборът им като цяло беше пълно мазало, чак се зачудих Йорданка как не вкара и тя някой коментар (може би се пазеше да не им попадне в полезрението). Основната им грижа беше да се тюхкат как се скапва капитанът им, но и да следят зорко, сакън някой да не узурпира функциите му.
Лъчезара може и да има някакъв житейски опит, но явно все още й липсва функциониращ социален такъв. Гледа да се обгради с "приятели" и разчита, че това ще й даде сигурност. Ама от уж приятелите й никой не й каза:"Споко, моме, никой не е умрял, та да ревеш, ще се оправим!". Все едно като се издънят заради някого от отбора, ще им бъде зачетена персонална не-издънка.

Хареса ми леко скечовата сценка, когато Махмуд попиваше челцето на препотения Аспарух! Laughing

# 248
  • София
Аспарух и Йорданка са прекалени индивидуалисти. И двамата стоят по отстрани, но нагласите към тях са различни. Аспарух е тих, гледа да не се конфронтира с никого, готви си каквото може, казва си символиките... и понеже не им отвръща на простотията, получава подигравки. Йорданка от своя страна пък прави точно обратното и затова не получава присмех, а пасивно-агресивно държание от другите, злобни коментари и прочее. А всъщност на мен тези странни птици повече ми допадат.

Лъчезара не само ми е противна, но е и мрънкало. Цвети и тя винаги намусена и със задавен тон говори. Кристияна е с усмивка, ама нещо не ми се вписва там никак.

# 249
На мен Аспарух и Махмуд са ми любимци, Йорданка взех да я харесвам горе-долу, някак вече не самохвалства толкова.

# 250
  • София
СЛед последните две серии и аз започнах да харесам Йорданка.
И определено Лъчезара трябва да си ходи, отишла е за да готви там , а не всеки път да се оправдава колко и било трудно детството и подобни  Tired Tired

# 251
Лъчезара вчера като капитан се взе много на сериозно.Само четирима можеха да готвят,а тя само диктуваше поръчките и ги припираше.Нея не я видях да свърши нещо освен на края за десерта на който се изложи.Когато  е част от някой отбор винаги критикува капитана и прави изказвания.Браво за другия отбор,много добре се справиха.

# 252
Лъчезара, че беше нула като капитан, беше, ама и останалите трима не се търпяха просто. Всеки си правеше каквото си иска, никой не я слушаше и чуваше. Момичето е на 23 години, сервитьорка, не е изненада, че няма опит и умения да организира, както и да надвика трима надути мъже, но те! Уж по-големите, опитните, умните... Толкова ли не можаха да си настъпят егото и да й помогнат. Заради  тях самите в крайна сметка! Те обаче не - единият като видял продуктите и го светнало, че ще бъде еди какво си и почнал да си прави заготовката... Другият пък не спря да плюе по нея, каква била смотана. Третият и той се щураше като муха без глава, но и на него момичето му беше виновно. И в другия отбор имаше паника, нормално е за такава непозната и стресова ситуация, но самите хора бяха други. Проблемът беше, че тук и тримата поначало са прекалено егоцентрични, самонадеяни и невъзпитани сексисти и логично си изпатиха от собствената простотия. Защото момичето в привичната обстановка се стегна и се справи, а те останаха да се състезават помежду си. НЕма балконче, нЕма Йорданка за резервен бушон...
И какъв е този "френски възпитаник", дето не беше виждал волован!

# 253
И аз съм френски възпитаник, ама не съм го виждала това чудо Simple Smile Обаче не готвя. И месо не ям и не поръчвам, така че сигурно е нормално да не съм го виждала Grinning

# 254
то може и със сиренце да е Wink

Общи условия

Активация на акаунт