MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 360
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Изключително тъпо е да поставиш задача и да си плюеш на петите. Някак неуважително е. И миналата седмица с тия от Гласа на България стана така и вчера с готвача. Не ми харесва това!

# 226
  • Испания
Тази вечер положението става взривоопасно

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/tazi-vecher-polozheni … vzrivoopasno.html

Звезди от "Скъпи наследници" и "Столичани в повече" с кулинарни предизвикателства към участниците в "MasterChef"
Актьорите от любимите български сериали ще влязат в ролята на капризни клиенти

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/zvezdi-ot-skapi-nasle … v-masterchef.html

Савина Николова от "MasterChef" за очакваното майчинство, страстта към готвенето и здравословния сладолед

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/savina-nikolova-ot-ma … ija-sladoled.html

# 227
Къде е заведението на Савина, може да са хубави сладоледите?

# 228
  • Испания

Казват, че са хубави.

# 229
Лъчезара, може да е имала труден живот/ и глухите го разбраха/ , но си е злоба от всякъде.
И с тези ревни постоянно ме дразни...и ми напомня на някого.

hahaha hahaha hahaha с сс с ссссс Севда

# 230
  • софия
Миналия сезон ги бях изкарали да пазаруват с обикновени хора и да готвят след това заедно

# 231
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И това им беше единственото излизане от студиото. В чуждите формати почти всичките им предизвикателства са навън и са мащабни и интересни.

# 232
  • Испания
В чуждите формати почти всичките им предизвикателства са навън и са мащабни и интересни.

В Испания отборните игри са навън /в неделя започна шести сезон и бяха в Сеговия/. И готвят за 100 и повече души четиристепенно меню.

# 233
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Смайлис, да, точно това имам предвид.  Peace Hug Нашите пестят бюджет.  Laughing

# 234
  • Испания
Смайлис, да, точно това имам предвид.  Peace Hug Нашите пестят бюджет.  Laughing

Рейне,

И тук избират разни образи. Сега има една рускиня Оксана, която ще забавлява публиката, но на участниците ще им скине нервичките. Още в първата игра не я искаха в отбора, в който се падна, и я прехвърлиха в другия.

На кастинга единият шеф я пита защо е в Испания и тя отговаря, че е омъжена за испанец. Питат я /те знаят предварително, естествено/: "Това първи брак ли ти е?", тя: "Не, четвърти".

Когато главният шеф Пепе ѝ каза, че ѝ дава престилка, тя като му се хвърли на врата, за да го целува, като се развика: "Пепи, Пепи", всички изпопадаха от смях и потрес.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 20:09 от smileys

# 235
Да се израдвам и аз на готвенето навън. По-интересно е навън. -:)

Смях се на Аспарух и актрисата.

# 236
  • София
Все да драматизира Лъчезара...

# 237
  • на село
Време е Лъчезара да си ходи.

# 238

Казват, че са хубави.
Благодаря!
Хаха, да видим кой ще изпадне от групичката.  Twisted Evil

# 239
Лъчезара май ще си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт