MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 354
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Лъчезара спаси Цветомира с аргумента, че е с една от 3те най- добри чинии и значи заслужава.  Йорданка също беше от тях, защо не я спаси и нея?
Пак подчертавам- АКО използваш този аргумент.  Затова ме издразни. И не чух Йорданка да се оплаква, че не е спасена. До толкова е свикнала май, че не я харесват, че според мен щеше да се изненада, ако я бяха спасили.
Да остават вече по- малко играчи, и да престанат с това спасяване.
Че все едни и същи готвят, и все едни и същи са на балкона.

# 211
  • Испания
И не чух Йорданка да се оплаква, че не е спасена. До толкова е свикнала май, че не я харесват, че според мен щеше да се изненада, ако я бяха спасили.

Минута 22 от записа на Мари Мар  

http://bg-mam.ma/p/1029398/36625338

Светозара избира втория спасен и Йорданка коментира: "Когато аз спечелих кутията на МастърШеф, аз спасих Зара. Дали го помни? Не знам."

След избора на Николай П.: "Моята чиния, която беше достойна за журито на МастърШеф отива на стрес тест. Не е честно!"

# 212
По скоро е констатация, не точно мрънкане. Но наистина не е честно!

# 213
  • Испания
Ако има изискване трите най-добри чинии да бъдат спасени, няма да е честно и няма да има нужда победителят да избира кой да се качи на балкона.

Както и да е! Не искам да споря с никого. Изразявам мнение /както всеки един от пишещите/.

# 214
Лъчезара, може да е имала труден живот/ и глухите го разбраха/ , но си е злоба от всякъде.
И с тези ревни постоянно ме дразни...и ми напомня на някого.

# 215
Днес дали ще има изгонен? Искам да се разбута вече приятелския кошер.  Преди нали имаше Стрес тест след отборните битки?

# 216
  • Велико Търново
И на мен Лъчезара ми изглежда озлобена, особено като присвие очи....С какво й е бил труден животът? Пропуснала съм нещо....
Савина има талант, можеше друг да си тръгне преди нея, но....късмет...

# 217
Групичката която беше горе на балкона, ми става все по-противна. Никой от тези долу не ми се искаше да си тръгва.

# 218
Йорданка май не че не им е симпатична,а се страхуват от нея.Вече няколко души си тръгнаха след двубой с нея.Все са с голямо самочувствие,но ги е страх.Опитват се да я отстранят като всеки път я пращат на елиминации.

# 219
Мммм, дааа. За първи сезон гледам и ми е интересно. Отначало харесвах много Кольо, но снощи ми направи доста лошо впечатление с това как се разсмя на Йорданка. Дали се усети точно колко се излага след като нейната чиния е избрана, а не неговата
Rolling Eyes? Хмм, интересно наистина.
Тази победителката, на която не мога да й запомня името, ми е ледена като змия, но не толкова умна. Изборът да не спаси Йорданка беше нейно право, но доста добре показа истинската й същност.  Изложи се също като Кольо. 
Йорданка ми беше несимпатична в началото, но това  се промени. Дори снощи, след като победителката не я спаси, очаквах повече злоба да излее, а тя само измрънка, че не е честно, а то и така си беше.С топ чиния отиваш пак да готвиш, а спасените, които кой ги знае какви са ги забъркали, айде на балкона самодоволни. Мисля, че бихме я видели в различна светлина, ако другите се държаха различно, но повечето са мишки.
Това спасяване ми става все по-безмислено. Каква е идеята? Кристияна да е винаги спасена, а досега да не е блеснала с ястие. Йорданка все на елиминации при все, че няколко пъти я хвалиха, а и печели стресови надпревари. Не са ли там, за да видим кой как готви, а не кой с кой се е съюзил? Не бих казала сприятелил, защото няма как да са безкористни. Бих искала да готвят всички и ако има спасен, то нека бъде с ястие.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 11:16 от tunein

# 220
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не ми е симпатична Йорданка, но вече ми става жал за нея - вечно на елиминации и стрес тестове. Изключително тъпо е това, че половината все висят на балкона, най-често едни и същи.  Confused
Тази вечер ще е интересно - за първи път в историята на предаването ще ги изведат от кухнята на МШ. Е, ако не броим готвенето в Метро в един от предните сезони.  Laughing

# 221
От снощния епизод най-ми се наби в очи измачканата блуза на Лъчезара...

Радвам се, че Аспарух и Йорданка останаха. Беше ми се тая дали ще си тръгне Савина или Махмуд - не ми допадат.

# 222
Тези, които трябва един по един да си вървят, все на балкона висят и на всичко отгоре се присмиват и подиграват. Лъчезара отдавна трябваше да си ходи, а тя все повече взе да се надува и злобее. Йорданка, Станислав, Махмуд и Аспарух ми харесват. Не харесвам хора, които се подиграват и присмиват на други, дори и другите да са кофти, автоматично започвам да им симпатизирам заради подигравките и лошото отношение.  

# 223
  • София
Лъчезара ми е много антипатична - все една намусена, недоволна, все едно са ѝ изяли закуската. Много тъпа постъпка спрямо Аспарух, водещите като ѝ напомниха как я е спасил и започна да си говори под носа, че не е трябвало така да прави, нали после от балкона викаше за него. Много се развам, че се справи.
Макар да не харесвам Савина, тъпа беше постъпката от страна на журито да посъветва Махмуд за зеленчуците да не ги бланшира, а на нея не ѝ казаха нищо за импровизирания фритюрник и че така няма как да стане темпурата. Савина е на 24?!? Прилича ми на 30+. Цвети пък обратното.

# 224
  • Mediterraneo
 Тъкмо изгледах снощния епизод.
Лъчезара блесна с логика при избора на спасени, спор няма! Самата тя не си повярва на критериите, ама карай.
Едни и същи висят на балкона, просто наистина не е честно!
Йорданка пак са я монтирали с твърде много дрънкане, досади ми с превземките си.
Радвам се за Станислав, че спечели Мастер клас, той като че ли ми остана единственият фаворит- много обран и сдържан характер, винаги е на ниво момчето.
Махмуд им натри носовете с добрата темпура, въпреки че не вярвам да има заговор срещу него.

Най- после довечера ще ги изкарат от студиото! Отдавна си мечтаех да направят и в нашите сезони такова нещо, дано са успели да го направят интересно!

Общи условия

Активация на акаунт