MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 353
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Йорданка този път май ще ходи на елиминации.

# 196
Йорданка нещо се е спекла. Дано да се оправи. Дразнеща е, но все пак готви.

Не искам Аспарух да си ходи пък.

Не ми харесва това подсказване на участниците. Не е редно, всеки трябва да се справя, колкото може.

Ах, горкичкият Махмуд, никога не бил правил тумпура. Smiley

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 22:19 от Дидичка

# 197
  • София
Защо им се деконструират катмите?
Не са намазали тиганите с мазнина или не са използвали хартия за печене, видях, че някои така правиха.

# 198
  • на село
Савина ще си ходи.

# 199
  • София
Не беше изненадана.Иначе на всичките ми хареса темпурата.

# 200
  • Пловдив
Сложна беше задачата. Всеки може да сбърка. Яла съм мазна и не дотам хрупкава Темпура и в ресторант НА Джейми Оливър,та... Браво за Махмуд, че се справи. Време й беше на Савина явно, миже би и не е искала да седи докрай. Добре се справи и Аспарух. Ще видим утре какво. А Йорданка се оказва не толкова желязна и безчувствена, колкото я пресставяха до Сега.

# 201
  • sofia
Радвам се, че Аспарух и Йорданка остават! Някакви симпатични кукувици са ми! Аспарух е много симпатично неамбициозен, а Йорданка, обратното, забавно напориста.
Лъчезара ме дразни с постоянното си парадиране с трудният си живот. Изглежда ми зло, завистливо човече, доста безскруполно и амбициозно. Но не по симпатичният, налудничев начин на Йорданка.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 23:16 от Кришка

# 202
  • София
Махмуд днес с тази синя тениска и движенията като го качиха на балкона, беше 1 към 1 с джина от Аладин. Grinning

# 203
Мисля си,че утре Лъчезара ще се издъни в отборната битка.Много ме дразни това момиче,завистлива и злобна е,а Йорданка ми става все по-симпатична и наистина готви добре

# 204
  • София
Много неприятно постъпи към Аспарух, той я е измъквал, а тя не пропусна да изтъкне, че първи го изпраща на елиминации.

# 205
  • Испания
Харесва ми как Лео произнася "люк, бозилек".

Шеф Баси гледа много лЬОшо.

Кутията на МастърШеф:

- Цветомира  

Визуално ми хареса най-много нейната чиния.

- Лъчезара  

Как ѝ хрумна да пълни скариди?

- Йорданка  

Голяма позьорка и лигла. Като заблещи очите и заРъка, лошо ми става.

Смятам, че е напълно нормално Лъчезара да спаси тези, които са ѝ по-близки. Откъде-накъде ще спасява Йорданка, пък тя тръгнала я упреква.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 23:57 от smileys

# 206
  • София
ЕПИЗОД   17   

# 207
  • Испания
МастърКлас /чинии/:

- шеф Ивайло Игнатов  

Елиминация

Нямаше да съжалявам, ако си бяха тръгнали и Йорданка, и Савина. Не понасям лигли.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 01:06 от smileys

# 208
Мен пък ми харесваше Савина.
Никой от 4та не исках да си тръгва.

Ужасно много се дразня на това спасяване. И все по симпатии.
Предпочитам, които са най - зле в представянето от мастърклас да ходят те на елиминации. А не някой си да спасява и решава. Нека готвят всички..
Кристиана все спасена например.

# 209
Йорданка ме дразни като се вживява, но иначе не смятам, че трябва да си ходи все още. Повече ме дразни поведението на останалите към нея, дадоха как Кольо и Николай Н. и се присмиват. Не са в детската градина все пак, снимат ги, такова поведение за зрели мъже ми е адски отблъскващо и неприемливо.

Лъчезара ме дразни ужасно с натякването за трудния си живот. Издразни ме много, че номинира Аспарух, при условие, че са работили заедно, помагал ѝ е, разбирали са се, едва ли го мисли за голяма конкуренция, изключително тъпа постъпка, че после го окуражава и му вика машина от балкона.

Не ми хареса също, че не спаси Йорданка, малко спортсменство не е излишно. От самото начало си тръгна такава линия да се спасяват другите двама, които са били с най-добри чинии, за мен също е правилно, особено пък ако са те спасявали по същата причина преди и ти сам си се надявал да те спасят заради това. Вярно, състезание е, но не разчиташ ли на уменията си и на себе си, подобни неща няма да те спасят, да те направят по-добър готвач или победител накрая.

И изказването и защо Даниел готвел след като имал имунитет беше тъпо. Човекът готви, защото обича да готви, идва му отвътре, иска да се докаже, освен това е на мастър клас и ще научи нови неща, ще натрупа повече опит и т.н. Това, че тя не би го направила ми говори много за това какъв готвач, а и човек е.

Савина не ми се искаше още да си тръгва, според мен е доста добър готвач, а там има доста по-слаби от нея, но може би напрежението и натоварването са твърде големи за нея и така е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт