MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 033
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Не разбрах, защо сложиха Йорданка за сервитьорка? Толкова ли смятат, че не може да готви, при положение, че е печелила елиминации? Плюс това, преди отборът й получи една точка само заради нея, иначе щяха да са с една голяма нула. От друга страна, за нея при тази излагация беше по-добре, защото отново щяха да я изпратят за пореден път на елиминации.

# 256
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лъчезара обоснова избора си с това, че са с най-представителна външност.  Peace
Аз пък не разбрах по регламент ли "сервитьорите" не трябваше да помагат на съотборниците си?

# 257
Е как мъжете сервитьорки!? Ти пък! Представяш ли си Wink Точно тези тримата!
А третото момиче беше Лъчезара, ми не върви някак капитан да пратиш да сервира.
Всъщност, това не би ги спряло, стига регламентът да позволяваше Simple Smile
Сами се издъниха и аз наистина останах много доволна от резултата. Сигурно съм лоша, ама 33uu

# 258
  • Разпиляна във въображението
Аз пък не разбрах по регламент ли "сервитьорите" не трябваше да помагат на съотборниците си?

Да. Само сервиране.

# 259
  • sofia
Лъчезара трябваше да си сервира. Може да прозвучи грубо, но тя това си може...Може и да е научила няколко засукани техники, но манталитета и си е сервитьорски...

# 260
Miriel, благодаря!  bouquet Така става, защото ако го бяха решили самосиндикално, щеше да е тъпо - 30 минути са доста време, в което може да се свърши страшно много работа.
Аз също съм доволна, че червените изгубиха, беше напълно заслужено. И при сините имаше напрежение, но Лъчезара съвсем изтърва козите, така се беше панирала, че изобщо не знаеше къде се намира. Вярно че е млада и неопитна, определено не става за капитан, но можеше да се хване да свърши нещо по поръчките поне, вместо да вика и да кръстосва кухнята. Отделно като че ли печалният край на начинанието беше предизвестен от избора й на съотборници.

# 261
На мен пък ми стана кеф снощи как им позамръзнаха физиономиите когато разбраха, че правейки Йорданка сервитьор, без да искат са я спасили от елиминация.

# 262
  • София-Младост
Йорданка обаче доста висока, от повечето мъже май е по-висока. Хареса ми, че си мълча снощи...
В хотела...трудничко им беше, понеже нито знаеха какво е менюто, нито заготовки имаха предварително...
И тези мили артисти...малко да се бяха позагърнали, всички по хавлийки огладнели Simple Smile
Христо Гърбов е №1 обаче...едно бурито(или каквото там поръча) без лактоза хаха

# 263
Лъчезара се очерта като най-дразнещия ме участник. И все си мисля, че й доде времето да си ходи. От друга страна, Станислав си остава фаворит, доказва се като силен играч.
Съгласна съм, че все едни и същи готвят,  все можещите, а другите на балкона. То и аз щ, както съм от неготвещите, да взема да отида в следващия мастършеф, ще има да вися по балкона.. Joy

# 264
И на мен Станислав ми е фаворит. Дано той спечели.

# 265
  • До морето
Скоро не бях виждала такова противоречие между човек и името му - егати бурсучестата Лъчезара!!! Тя саже физиономията й е такава, че все едно през зъби говори, направо процежда думите. В началото ми дожаля за нея, не ме й дразнеше толкова, но последните седмици се взе много на сериозно. Порасна й самочувствието, но и продължава да намила за тежкия си живот и вече ми идва в повече.

# 266
  • addicted
Проблемът беше, че тук и тримата поначало са прекалено егоцентрични, самонадеяни и невъзпитани сексисти и логично си изпатиха от собствената простотия.

В десятката просто!
И при това беше за пореден път, на миналата отборна игра се получи същото, направо подскачах от коментарите на Кристиана, която беше изпушила тогава от глупостите им и ги насоли, беше абсолютно права за всичко.

# 267
  • in Wonderland
И на мен ми е фаворит Станислав! Има умения и е супер свежар, за него ще викам на финала, защото ще е там, сигурна съм.
Ако може Зара да си стяга куфарите довечера, дрази.
Йорданка нито ми е приятна, нито ме дразни, но готви добре.
Всъщност си мисля, че те двамата- Йорданка и Станислав ще са на финал. Ако има и трети, залагам на Махмуд.

# 268
  • Испания
Кулинарен покер в MasterChef в понеделник

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/kulinaren-poker-v-mas … v-ponedelnik.html

Николай Попов: От 7-годишна възраст имам интерес към готвенето

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/nikolaj-popov-ot-7-go … am-gotveneto.html

# 269
Кристиана не е ли християнка, че се кръсти от ляво надясно?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт