MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 026
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Те всъщност почти се припокриха тези с 45те минути и оставените на елиминация. Йорданка, Михаела, Кольо... Имаше ли още някой орязан?

# 286
Те всъщност почти се припокриха тези с 45те минути и оставените на елиминация. Йорданка, Михаела, Кольо... Имаше ли още някой орязан?
И аз това забелязах, че останаха да се борят за оставане точно тези с 45те минути. Изпусна Аспарух.
Михаела ми се струваше свястна, говори добре, готви добре. Жалко, че по стечение на обстоятелствата отпадна. Следващите би трябвало да са Аспарух, Лъчезара, останалият Николай и католичката (забравих й името). Също така забелязвам, че Йорданка е добра основно когато готви познати й рецепти. На импровизациите не се справя, също така стресът много я разбалансира. Мисля си, че и тя няма да стигне много по-далече.

# 287
  • София
Кои виждате да са тримата финалисти?

Аз си мисля Станислав (победител), Йорданка и Кольо или Цветомира.

# 288
И аз мисля,че Станислав и Йорданка ще са на финал.Надявам се Цветомира да е третият финалист (харесвам я),но Кольо и Махмут също имат шанс

# 289
Станислав, Кольо, Йорданка- победител.

# 290
  • in Wonderland
Хах, явно всички сме сигурни за Йорданка и Станислав, да не останем изненадани накрая 😁

# 291
Кольо мрънка като жена. Rolling Eyes
И това спасяване става досадно вече.

# 292
  • София
Йорданка и Даниел ги виждам на финал. Третият не ми е ясен. Simple Smile

# 293
  • София
Станислав, Даниел, Кольо и Немигенчев ги виждам като финалисти. Колкото  да не ми се искат последните трима.

# 294
Аз съм за Станислав , симпатични са ми и останалите без Кольо и Лъчезара.

# 295
  • Испания
Снощи Махмуд изглеждаше потресаващо.

Решиха, че са малко пиргите на жените, та и неговите да видим върху чиниите.

Докато готвеха по време на първата задача, умрях от смях. След като разпитаха участниците, Лео и Михалчев като някои клюкарки тихичко информираха Токев кой какво готви и кой какво е разменил.

Трите избрани чинии:

- хайдееее, пак тапас http://bg-mam.ma/p/1008030/36388859

Ако беше някой друг, щяха да го сдъвчат, че се повтаря. А и тази пълнена чушка...

- много апетитно изглежда

- презентациите му винаги са интересни

Радвам се, че спечели Станислав.

Лъчезара не ме дразни. За мен е антипатична Кристиана. Блещещата се и кудкудякаща Йорданка е непоносима. Станислав ѝ дава свински котлет, за да ѝ е лесно, тя пак е недоволна.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 13:01 от smileys

# 296
  • На брега на морето
Кольо и Немигенчев са ми много неприятни. Единият мръкнало със самочувствие, другият надут със самочувствие.
Йорданка не ме дразни, но не ме и впечатлява особено с идеите си.
Даниел напоследък изпъква, него скоро го забелязах честно казано.

Жалко за Михаела, харесвах я.

# 297
  • Майничка
Махмуд стоеше много нелепо вчера с тези къдри, особено когато пародираше отмятането им. Още по-нелепо звучеше диалогът им с Лео Бианки:
- Момчета, днес имаме ново участник. Махмуд, какво стана с твойта коса?
- Нищо шеф, пипнах контакта и ... Неска продуктите, кат мъ видът, жъ збухнат като мен (...).

Все едно слушах сценка на Мирча Кришан и Корина Кириак.

# 298
  • Испания
Махмуд стоеше много нелепо вчера с тези къдри, особено когато пародираше отмятането им. Още по-нелепо звучеше диалогът им с Лео Бианки:
- Момчета, днес имаме ново участник. Махмуд, какво стана с твойта коса?
- Нищо шеф, пипнах контакта и ... Неска продуктите, кат мъ видът, жъ збухнат като мен (...).

Все едно слушах сценка на Мирча Кришан и Корина Кириак.

Сорина Дан
Скрит текст:

Още като чух за първи път Махмуд, се сетих за тях.

Скрит текст:

# 299
  • Майничка
Да бе, верно Сорина Дан беше!  Embarassed
Корина Кириак беше с патешкия танц. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт