MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 020
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Станислав, Кольо, Йорданка- победител.

Аз мисля, че Станислав ще спечели. Иначе 3та ги искам на финал.
Обаче ме съмнява, че може вместо Кольо да е Николай.

# 301
  • Испания
Елиминация:

# 302
  • Майничка
На Николай Н. ребърцата не бяха ли агнешки?
Май само неговата чиния ми харесва, гледана отгоре. Може би и на Кольо.

# 303
  • Испания
На Николай Н. ребърцата не бяха ли агнешки?
Май само неговата чиния ми харесва, гледана отгоре. Може би и на Кольо.

Да. От предаването са сбъркали при набиране на текста.

Хапки на:

- Аспарух 

- Михаела

- Йорданка

- Кольо

Разбира се, предпочитах да си тръгне кудкудякащата, но не би.

Бих се радвала, ако Станислав спечели формата.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 14:58 от smileys

# 304
На мен презентацията на Станислав не ми хареса, отдолу ориз, отгоре пържола - Балкантурист.
Аз може би съм за Йорданка и Даниел, Аспарух за жалост няма шанс.

# 305
  • Испания
На мен презентацията на Станислав не ми хареса, отдолу ориз, отгоре пържола - Балкантурист.

Грешиш! При презентация "Балкантурист" месото е директно върху чинията, а оризът/картофите/зеленчуците - до него.

# 306
Абе все същото, навява ми усещане на едновремешен соц  Sunglasses

# 307
  • Майничка
А-а, Балкантуристката класика за оризова гарнитура беше обърнато конусче (намазнена шоличка) отстрани.  Laughing

Хапките на Аспарух с това "космическо" фолио са направо за "Бенджи, Закс и Звездният принц" или "Седморката на Блейк". Като гледам, всички имат хапки, размер "по на дваж", а само на един направиха забележка.

# 308
Хапките на Аспарух с това "космическо" фолио са направо за "Бенджи, Закс и Звездният принц" или "Седморката на Блейк".
Направо  Mr. Green

# 309
  • Испания
Михаела Костадинова: На пикник обичам да си взимам и винце

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/mihaela-kostadinova-n … imam-i-vince.html

# 310
  • addicted
Аз пък бях възмутена от коментарите на журито за хапките на Кольо. Набучено сирене върху гроздово зърно - революционно!  и колко уникална и подходяща за вино комбинация! Нима?! Има ли по-голямо клише?
Не ме разбирайте погрешно, аз обожавам клишето и това е любимата ми храна с вино, но не търсим ли поне малко оригиналност?

# 311
  • Испания
Аз пък бях възмутена от коментарите на журито за хапките на Кольо. Набучено сирене върху гроздово зърно - революционно!  и колко уникална и подходяща за вино комбинация! Нима?! Има ли по-голямо клише?
Не ме разбирайте погрешно, аз обожавам клишето и това е любимата ми храна с вино, но не търсим ли поне малко оригиналност?

Все пак акцентът в коментарите им изобщо не беше гроздето със сирене. Само Лео го спомена. Дословно:

Токев: "Кольо, поздравления /първо/ за аранжирането. Харесва ми, че си се заиграл и с тематиката. Хапките са добре овкусени. Поздравления за което".

Михалчев: "Кольо, наистина добра селекция от хапки, подходяща за виното, което избра".

Лео: "Комбинация от сирена и грозде е перфектна за хапки".

# 312
  • София
Отвратително поведение на Кристиана.

# 313
Оф, ужасно ми е противно това желание да прецакаш другарчето. Ние това месо няма да го готвим, ама няма и да ви го дадем. Злоба ли е, безсилие ли, не знам, но е отвратителна черта.

Страхотен Лео. Феърплей.

# 314
  • на село
Яд ме е, че червените спечелиха, не ми допадаха, особено капитана.

Общи условия

Активация на акаунт