Къде ви изтекоха водите?

• 4 391
  • 124
  •   1
Отговори
# 90
И двата пъти - в къщи ... и после бегом към болницата  Joy

# 91
В болницата в предродилна зала.

# 92
  • София-там нейде в западната част
идгледах си филмите .... у дома на дивана  Grinning

# 93
Аз още се чудя какво стана с мойте води. Не ми изтекоха, а като ми спукаха мехура в болницата нямаше дори капка. Аз знаех предварително, че са ми много намалели, но лекарката, която ми спука мехура остана доста ошашкана и каза, че би трябвало поне малко количество да изтече при спукването. Дори го пука 2 пъти, защото реши, че не е успяла от първия път.

# 94
  • София
 Първият път ми ги спукаха в болницата(с ръка, беше гадно). Чух коментара - "зелени са, не е добре".
 Вторият път - в къщи - мъжът ми тръгва за работа и аз се обръщам в леглото да му кажа чао и се пукнаха. Отивам в банята и не мога да изляза - не спира да тече. А мъжа ми ходи да гледа леглото и дойде да ме информира, че са прозрачни.

# 95
  • Sofia
На мен в болницата, по време на последния преглед /бях преносила/ и се наложи да остана да раждам.

# 96
Първият път в болницата, отидох на преглед а то се оказа, че ще раждам #Crazy
Сега се надявам да няма изненада Embarassed

# 97
И двата пъти в болницата - първия път ми спукаха мехура, а вторият път сам се спука.

# 98
Моите също през нощта - към 2 ч  усетих, че подгизвам и скочих директно към банята.

# 99
И моите ги пукнаха в болницата.

# 100
Моите  изтекоха  в къщи 12 през ноща
Бях в на4алото на 8 м Както си лежах усетих "пук" и после потекоха доста оиблно!

# 101
Като ми пуснаха системите ми ги спукаха в предродилна зала.
smile3521

# 102
  • вляво от асансьора
У дома, докато чистех.Бях сама, но мъжът ми пристигна от Златни до Варна точно за 5 минути, просто разби всички рекорди. Laughing

# 103
В болницата ги пукнаха.

# 104
У дома Simple Smile, тъкмо си легнах да спя.

Общи условия

Активация на акаунт