Къде ви изтекоха водите?

• 4 387
  • 124
  •   1
Отговори
# 75
С Вики в болницата , а с Алекс не са ми изтичали ,защото бях - планово секцио   bouquet

# 76
При първото раждане преносвах 10 дни и ми ги спукаха в пред родилна,а  при второто-в кафето на ,,Шейново''    Embarassed   Embarassed   Embarassed

# 77
  • Петрич
В болницата.

# 78
  • София/Овча купел 2
В къщи.Събудих се от нещо мокро в 9ч сутринта.Отидох до тоалетна,пооправих се и пак легнах.Мъжът ме пита защо се забавих,а аз му викам;Ми нещо ми тече,ама незнам какво.Беше доста рано за раждане,оставаше ми 1 седмица да вляза в 9я месец.След още 2 пъти ходене до тоалетната и сменяне на белйо се обадих на лекарката си да я питам какво е това.

# 79
  • София
Пиех си кафето, в апартамента на майка ми, когато започнаха да изтичат. Все пак имах време да се прибера и да взема душ. Но тъкмо тръгвах за болницата, когато започна едно изтичане, бая време не успях да изляза от банята.

# 80
Със Симона ми ги спукаха в болницата с Алекс ми изтекоха вкъщи през нощта в леглото.

# 81
В родилния дом.

# 82
  • No Line On The Horizon
Първата ми бременност ми изтекоха водите в болницата, докато лежах за задържане.

# 83
  • София
Пред кабинета на доктора/в чакалнята пред всички/. ShockedЧаках за консултация Wink

# 84
В болницата. Кръстосвах коридорите, защото ми бяха казали да се разхождам, та уж по-бързо да напредна със сантиметрите и в един момент усетих, че изтичат.

# 85
  • на правилното място, в точното време
  Първия път в къщи, втория път надявам се да не е докато миткам из улиците.

# 86
Като ми пуснаха системите ми ги спукаха в предродилна зала.

# 87
В болницата и двата пъти.Но все съм си мислила къде ли ще ми се случи. Laughing

# 88
................
Само около 10% от ражданията в реалността започват със спонтанно пукане на мехура - за разлика от филмите, където са около 100% Laughing
..............
Верно ли???????
При мен стана така. Вкъщи, леко и постепенно почнаха да изтичат, не на един път и така продължи няколко часа, междувременно ме приеха в болницата.

# 89
Моите изтекоха сами в болницата, в предродилна зала. Няколко минути преди това акушерката беше слушала тоновете на бебо и изчезна някъде. Беше 2ч. през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт