Къде ви изтекоха водите?

• 4 393
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
в болницата, но по малко комичен начин.
Приеха ме, за да предизвикват раждане на следващата сутрин (имаше медицинкси показания). Ако не ставаше с предивикване - секцио.
Цял следобяд ме подготвяха - подписване на документи за операцията, тоалет и т.н.
В края на деня (след 21:00) ми правят запис на тоновете. Леже си в стаичката, а всички сестри бяха в съседната стая. При изтичане на времето за запис изведнъж усещам едно "пук" в корема и водите изтекоха. Аз любезно ги извиках, но те мислели, че става дума за край на записа, а то какво било. Стекоха  се всички и огедаха водите - всичко беше ОК. И викат - ами хайде да се стягаме за раждане. А аз едно страхотно настроение като подкарах - усмивки, радост. Отидох да си взема душ, преместих си с тяхна помощ багажа и след 45 започнаха контракциите. След 5 часа се появи дъщеричката. Като взех да звъня на роднините, те помислили, че се обаждам преди предизивкването на раждането, а аз ги изненедвах с новината, че всичко вече е минало. Супер беше.

# 61
Докато бях на пазар в ХИТ-а, голям екшън беше. Понеже явно като ми изтекоха и почнаха и контракции вече и аз реших да отида до тоалетната да видя какво става, защото не бях наясно какво точно става и в тоалетната имаше поне 5-6 жени опашка, при което аз огромна като плондер все пак бях току-що влязла в 9-я месец (аз родих 3 седмици преди термина) и ги помолих да ме пуснат понеже ми е зле и те не ме пуснаха, при което беж до колата, добре че бях с мъжа ми и директно в болницата.

# 62
В болницата.В тоалетната по-точно  Mr. Green

# 63
не са ми изтекли  Simple Smile доктора ги спука,много гадно се чувствах ooooh!

# 64
Моите непосредствено преди раждането, не беше вълнуващо  Grinning

# 65
Спукаха ми ги в болницата.

# 66
в болницата

# 67
  • София
В болницата, в леглото, докато спях ( 2 часа през ноща).И още сънена ги помирисах , миришеха хубаво Wink ( от няколко лекарки и акушерки знаех вече, че ако миришат на хубаво всичко е наред с бебето)

# 68
Първият път ми пукнаха мехура в предродилна зала-20 мин. преди бебо да се роди . Сега изтекоха в ръцете на доктора , докато ме преглеждаше при приемането  Embarassed.

# 69
първия път-в къщи,втория-спукаха ми ги(гадно беше)

# 70
в болницата ми ги спукаха

И на мен

# 71
ами така и не разбрах  newsm78

# 72
  • Paradise
моите изтекоха в болницата

# 73
моите изтекоха в болницата
И моите.Тъкмо ме приемаха само уж за изследвания понеже бях преносила а то стана така,че родих! Peace

# 74
  • София
В болницата влязох с тапа, води, 7 см разкритие и контракции по 40 секунди на интервал 3 минути  Joy

Общи условия

Активация на акаунт